Welcome to Gregi.net party: Predpredaj, plagát, headliner! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Welcome to Gregi.net party: Predpredaj, plagát, headliner!

Ilustrační obrázek

28. januára 2011 sa bude v bratislavskom klube LOFT! konať Welcome to Gregi.net párty na ktorej sa predstaví djka svetového mena LayDee Jane. Dnes si o nej povieme niečo viac ...

Lucia Králová alias LayDee Jane sa narodila v Českej republike, kde už od detstva prejavovala veľký cit k hudbe. Navštevovala niekoľko umeleckých škôl, v ktorých sa učila tancovať, spievať a hrať na klavír. Tieto skúsenosti jej neskôr pomohli k tomu, aby svoju lásku k hudbe rozvinula naplno. V roku 1999 sa presťahovala do Švajčiarska, kde mala aj svoje prvé veľké djské vystúpenie. Tu sa začala zaujímať o hudobný štýl trance, ktoré postupne prepadla. Svoj talent naďalej rozvíjala v miestnych kluboch, či na veľkých indoor párty a behom krátkej doby sa stala jednou z najobľúbenejších švajčiarskych djejok. Obľúbenosť u publika a uznanie od profesionálov získala hlavne vďaka svojím energickým a priekopníckym setom, ktoré reflektovali na nové trendy na poli trance music.

LayDee Jane @ Machac - amazing show!

LayDee Jane sa ako djka postupom času vypracovala až na svetovú úroveň. Jej energické sety mali obrovský úspech po celej Európe, Ázii aj Afrike. Na významných festivaloch, mimo iného Creamfields ČR, Streetparade vo Švajčiarsku, alebo FFWD Dance Parade v Holandsku, dokázala vždy vytvoriť úžasnú atmosféru. Okrem toho niekoľko sezón vystupovala na Mallorce, napr. v kluboch BCM a Riu Palace a jeden rok bola rezidentkou legendárneho klubu Monte Cristo vo Francúzku.

V dnešnej dobe má LayDee Jane niekoľko rezidentúr. Už šiestym rokom má svoji populárnu noc vo významnom švajčiarskom klubu MAD, ďalej v niekoľkých českých kluboch a jej rezidentné noci si v súčasnej dobe užívajú clubberi v Polsku a Turecku. Jej sety tu majú vždy jedinečnú atmosféru a publikum ju prijíma s veľkým nadšením. LayDee Jane v nich kombinuje štýly, ktoré ju oslovujú a ktoré má naozaj rada, predovšetkým tech-trance s prvkami electra a tech house. Na lineupoch sa objavuje spoločne s takými menami ako Paul Oakenfold, Sasha, Fred Baker, Judge Jules, Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Eddie Halliwell, Pete Tong, Svenson, Johan Gielen, Randy Katana, Armin van Buuren a mnoho dalších. Niekoľkokrát si zahrala aj s djom Tiëstom, napríklad pri jeho historicky prvom vystúpení v Českej republike.

LayDee Jane - Amnesia IBIZA

Popri djingu si LayDee Jane našla čas aj na vlastnú produkciu. Na konte má šesť singlov, vrátane najnovšieho „Breaking The Spell" (oficiálne vyšiel na kompilácií Club Hits 2008) a ďalej zatiaľ najúspešnejšieho singlu "Titan-ic". Skladbu s osobitným nádychom, kovovým zvukom a industriálnym poňatím si obľúbilo veľa svetových djov a veľmi kladné ohodnotenie sa jej dostalo aj v českom hudobnom magazíne XMAG. Okrem toho mala LayDee Jane možnosť namixovať CD kompiláciu ako "Sonic 5" (táto kompilácia vyšla pri príležitosti rovnomennej indoor párty vo Švajčiarsku), kompiláciu "Trance Escape" (Radio Couleru 3), alebo kompiláciu "Eurogroove" predstavujúcu osobitý groovy sound. V súčasnej dobe pracuje LayDee Jane na novej produkcii v spolupráci s world2media a rms records.

Podľa rebríčku "The DJ List" patrila LayDee Jane v roku 2006 medzi 30 najobľúbenejších trancových djs na svete.

Túto skvelú djku budete počuť už 28. januára 2011 na Welcome to Gregi.net party v bratislavskom klube LOFT!. Predpredaj na túto akciu začal práve dnes v sieti Ticketportal (link - www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=15454) . K dispozícii bude obmedzení počet lístkov po 6 eur, následne po 7 eur a ostatné lístky v predpredaji budú za 8 eur. V týchto cenách sú zahrnuté všetky poplatky. Lístky na mieste budú stáť 10 eur.

Ďalej sa môžete tešiť na rozhovory a sety s djmi, ktorí na tejto akcii zahrajú ...

Welcome to Gregi.net party
28. január 2011
klub LOFT!, Bratislava

LayDee Jane (www.laydeejane.eu)
Carlo (cafe del fun)
BranoDJ (clubber.sk)
Michael Des (gregi.net)
MAJODJ (majodj.com)
Snom&PierStoe (gregi.net)


Fabook udalosť!
www.facebook.com/home.php?#%21/event.php?eid=119990778064842

Welcome to Gregi.net


Zdieľať na: 
Publikované: 21. decembra 2010 v 21:23 – videné: 1425x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,