UŽ 9000 PREDANÝCH VSTUPENIEK NA BAŽANT POHODU 2012 (LETISKO TRENČÍN - 5., 6. A 7. JÚL 2012) & NOVEMBROVÁ POHODA A JEJ ATRAKCIE POHODA INDOOR CAMPING FESTIVAL (VÝSTAVISKO TRENČÍN, 25. A 26. NOVEMBRA 2011) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

UŽ 9000 PREDANÝCH VSTUPENIEK NA BAŽANT POHODU 2012 (LETISKO TRENČÍN - 5., 6. A 7. JÚL 2012) & NOVEMBROVÁ POHODA A JEJ ATRAKCIE POHODA INDOOR CAMPING FESTIVAL (VÝSTAVISKO TRENČÍN, 25. A 26. NOVEMBRA 2011)

Ilustrační obrázek

Predpredaj vstupeniek na budúcoročný multikultúrny festival Bažant Pohoda pokračuje rekordným tempom. Za 69 dní od spustenia predaja sa predalo už vyše 8000 permanentiek, pričom už na tohtoročnom festivale sa predalo prvých 999 kusov z limitovanej série. Celkovo sa tak predalo už vyše 9000 vstupeniek.

Šestnásty ročník festivalu sa už tradične uskutoční na trenčianskom letisku v termíne 5., 6. a 7. júla 2012. V súčasnosti je cena za permanentku na celé podujatie 85 eur, pričom na mieste bude stáť 99 eur. Na mieste sa však budú vstupenky predávať len v prípade, že sa festival nevypredá už v predstihu, ako tomu bolo pred Bažant Pohodou 2011. Aj na budúci rok zostáva kapacita festivalu limitovaná na 30-tisíc ľudí.

Stále sú v predaji aj permanentky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S za jednotnú cenu 44 eur a dvojlístok pre držiteľa preukazu ZŤP-S a jeho sprievodcu za 69 eur. Vstup pre držiteľov takýchto permanentiek bude možný len cez špeciálny vchod s platným preukazom ZŤP alebo ZŤP-S a dokladom totožnosti, v prípade dvojlístka musia obe osoby vstúpiť do festivalového areálu spoločne. V prípade, že bude festival vypredaný v predstihu, nebudú sa dať na mieste zakúpiť ani lístky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S.
Deti do 12 rokov (vrátane) budú mať už tradične vstup zdarma, no len v sprievode rodiča alebo zákonného zástupcu a s dokladom o veku dieťaťa, ideálna je karta poistenca, ktorú by mal mať každý pri sebe.
V predpredaji sa dá kúpiť aj parkovné za 9 eur, na mieste sa bude za parkovanie na trenčianskom letisku platiť 25 eur. Parkovné pre karavany je k dispozícii v predpredaji za 25 a na mieste 39 eur.

Organizátori zatiaľ nezverejnili ani jedno meno z budúcoročného programu. „O to viac nás rekordný predpredaj teší," hovorí Veronika Vrabcová z organizačného tímu festivalu. „Vnímame ho ako dôveru našich návštevníkov, urobíme všetko preto, aby sme ich ani v roku 2012 nesklamali."

V súčasnosti pripravujú organizátori aj mladšieho súrodenca letnej Bažant Pohody - prvý ročník jesenného Pohoda Indoor Camping Festivalu, ktorý sa uskutoční na výstavisku Expo Center v Trenčíne 25. a 26. novembra 2011. Vstupenky na podujatie, ktoré bude bohaté na hudobný aj sprievodný program a výnimočné stanovaním v temperovaných halách, sú v ponuke za predpredajovú cenu 35 eur.

Vzhľadom na každoročnú skúsenosť s falšovaním lístkov upozorňujeme návštevníkov, aby si lístky kupovali iba na stránke organizátora festivalu www.pohodafestival.sk a www.pohodashop.sk, v sieti Ticketportal a v oficiálnych predajných miestach, ktoré sú zverejnené na stránke organizátora. Upozorňujeme záujemcov, aby vstupenky kupovali iba za ceny uvedené na lístkoch. Lístky sú proti falšovaniu chránené viacerými voľným okom neviditeľnými ochrannými prvkami. Čiarové kódy lístkov budú na vstupe kontrolované čítačkami. Falošné lístky nebudú akceptované, pričom za vzniknutú škodu je zodpovedný návštevník. Po vstupe na festival dostane návštevník náramok - identifikáciu. Ďakujeme za porozumenie všetkým, ktorí si kupujú platné vstupenky.

Viac informácií o festival Bažant Pohoda nájdete na www.pohodafestival.sk.

 

NOVEMBROVÁ POHODA A JEJ ATRAKCIE
POHODA INDOOR CAMPING FESTIVAL - VÝSTAVISKO TRENČÍN, 25. A 26. NOVEMBRA 2011

Pohoda Indoor Camping Festival, označovaný aj za jesennú Pohodu, bude mať bohatý program plný hudby, ale aj filmov, divadla, literatúry či diskusií. Počas dvoch dní však organizátori pripravili pre návštevníkov aj sprievodné atrakcie, ktoré im spríjemnia pobyt na trenčianskom výstavisku Expo Center.

Hlavnou atrakciou bude určite kempovanie vo vyhrievaných halách, ktoré je aj podľa odozvy zo zahraničia úplným unikátom. Haly budú temperované na 10 stupňov Celzia, čo je teplota, aká sa bežne vyskytuje aj počas letného festivalu Bažant Pohoda na trenčianskom letisku. Veľkokapacitná hala pre návštevníkov z vlastnými stanmi bude mať svoju recepciu, úschovňu, sprchy i bar, takže tu vznikne malé stanové mestečko pod strechou. Užitočnú službu ponúkne Zanussi Festivalová domácnosť, kde budú návštevníkom nonstop k dispozícii chladničky, mrazničky, mikrovlnky a rýchlovarné kanvice, ale aj nádoby, v ktorých si budú môcť pripraviť kávu, čaj či horúcu polievku.
Kempingová hala bude vyzdobená rastlinami, palmami a na jej steny sa budú premietať fotografie z Bažant Pohody 2011 od fotografov na čele so Ctiborom Bachratým.

Pod strechou budú aj dve veľké gastrozóny. Jedna z nich sa bude nachádzať v Pavilóne číslo 1, druhá vo vyhrievanom stane na voľnom priestranstve Expo Centra. „Nebudú chýbať tradičné pokrmy ako cigánska či klobásy, ale slinky sa budú zbiehať aj pri ponuke husaciny, lokší, horúcich polievok, syrov, hot-dogov, pizze, sladkostí a ďalších pochutín. V ponuke budú vinárne s klasickým, ale aj vareným vínom či punčom, takisto teplý čaj a rôzne nealko nápoje. Coffee & Co. ponúkne rôzne druhy káv, čokoládu, torty alebo čerstvé džúsy," láka za organizátorov Ľubica Ščambová. „Čapovať sa bude nielen pivo Zlatý Bažant 10°, ale aj Zlatý Bažant Nealko a špecialitou bude čapované čierne kvasinkové pivo. V priestoroch výstaviska sú aj dve funkčné reštaurácie, občerstvenie bude k dispozícii aj vo všetkých zostávajúcich pavilónoch, kde bude prebiehať program.

Aktívne sa môžu zapojiť diváci do troch tanečných workshopov - od špeciálneho programu jogy pod taktovkou skúseného cvičiteľa Vladimíra Benita Šoltýsa, cez lekciu tancov z Horehronia, ktoré povedie Fero Morong a zahrá domáca kapela Brezina, až po tanec na nezabudnuteľnú skladbu Groove Is in the Heart od formácie Deee-Lite s legendárnymi tanečnými kreáciami, ktoré vás naučí osvedčený lektor Jaro Bekr.

Svoj vlastný program si môžu návštevníci zorganizovať na iHRYsku s množstvom tradičných i menej známych spoločenských hier. „Kto si bude chcieť oddýchnuť od nabitého kultúrneho programu, môže sa zabaviť stolovými hrami. V lete na letisku praskal stan iHRYska vo švíkoch, veríme, že návštevníci sa dobre odreagujú aj na výstavisku," hovorí o atrakcii Veronika Vrabcová z organizačného tímu. Ďalšou atrakciou na spríjemnenie budú kolotoče, postavené medzi krytými pavilónmi.

V areáli bude otvorený aj Pohoda shop, ktorý ponúkne špeciálnu edíciu suvenírov, okrem tradičných tričiek a mikín aj nový zimný sortiment z dielne Milk Studia. Návštevníci Pohoda Indoor Camping Festivalu budú mať v Pohoda shope jedinečnú možnosť zakúpiť si vstupenky na letný festival Bažant Pohoda 2012 za zvýhodnenú cenu 69 eur, pričom v súčasnosti je cena permanentky 85 eur. Nákup za zvýhodnenú cenu bude obmedzený na jednu permanentku na osobu. Okrem Pohoda shopu bude na výstavisku aj niekoľko ďalších stánkov so zaujímavým tovarom, prekvapenie chystá napríklad spoločnosť Curaprox so svojimi zubnými kefkami.

Návštevníkom bude k dispozícii aj Zoznam Internet pavilón, v celom areáli bude aj pokrytie wifi. Nebude chýbať ani nabíjačkáreň mobilov. „Pôjde o samonabíjačkáreň s množstvom zástrčiek, takže by návštevníci nemali zabudnúť na vlastné nabíjačky," dodáva Veronika Vrabcová. Takisto budú k dispozícii dva mobilné bankomaty od Slovenskej sporiteľne.

Samozrejmosťou festivalu budú aj kvalitné služby - od dostatku toaliet, cez sprchy s teplou vodou pre kempujúcich návštevníkov, posilnené taxislužby či nočné spoje miestnej MHD pre domácich, alebo návštevníkov, ktorí využijú ubytovanie v Trenčíne.

Pohoda Indoor Camping Festival sa uskutoční 25. a 26. novembra 2011 na výstavisku Expo Center v Trenčíne, kde na štyroch scénach vystúpia napríklad Hadouken!, New Young Pony Club, The Death Set, Esben and the Witch, Paris Suit Yourself, Pintandwefall, Sophie Barker a množstvo ďalších českých aj slovenských interpretov, medzi inými aj svetová premiéra nového projektu Mariána Vargu s Nonetom.

Viac informácií o Pohoda Indoor Camping Festivale nájdete na stránke www.pohodafestival.sk/picf.

Bazant Pohoda 2011

Zdieľať na: 
Publikované: 9. novembra 2011 v 21:51 – videné: 1610x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,