TOPFEST 2015: Topfest prinesie aj koncert Kabátu, jediný u nás! & Topfest opäť trojdňový, IMT Smile vystúpia v nedeľu! & Účinkujúcich na Topfeste doplnia maskovaní rap-rockeri Hollywood Undead! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

TOPFEST 2015: Topfest prinesie aj koncert Kabátu, jediný u nás! & Topfest opäť trojdňový, IMT Smile vystúpia v nedeľu! & Účinkujúcich na Topfeste doplnia maskovaní rap-rockeri Hollywood Undead!

Ilustrační obrázek

 

Nie troj-, ale až štvordňový bude napokon program tohtoročného Topfestu. Pod hlavičkou festivalu sa uskutoční aj jediný tohtoročný koncert populárnej skupiny Kabát na Slovensku. Ten prichýli piešťanské letisko už 31. mája.

 

Najobľúbenejšia česká skupina sa takmer mesiac pred začiatkom 12. ročníka Topfestu postará rockovým fanúšikom o kvalitnú „zahrievačku". Na Slovensku vystúpi v rámci svojho veľkého Open Air Turné 2015. To zahŕňa jedenásť koncertov v Česku a spomínaný jeden na Slovensku.

Kabat 2015

„Kabáti patria už k našim tradičným hosťom a sme radi, že si u nás opäť zahrajú. Zvlášť, keď pre turné po štadiónoch a veľkých arénach avizujú novú, veľkú šou, ako aj pesničky z chystaného albumu," hovorí Dušan Drobný z organizačného tímu Topfestu.

Kabát mal naposledy koncertnú šnúru po otvorených priestranstvách v roku 2007. Vlani kapela organizovala výročný koncert na pražskom Výpichu takisto pod holým nebom, na akciu vtedy prišlo rekordných vyše 73-tisíc ľudí, čím rockeri s prehľadom prekonali návštevnosť českých koncertov zahraničných megahviezd vrátane Madonny či Depeche Mode.

V rámci tohtoročného turné avizujú Kabáti vynovenú šou s veľkolepou scénou - do Piešťan má namierený konvoj 28 kamiónov. Program bude mapovať 25 rokov existencie skupiny, keďže nie všetci priaznivci mali možnosť prísť minulý rok na Výpich. Zároveň odznejú skladby z nového albumu, ktorého prípravy finišiujú. V týchto dňoch chcú Kabáti v rádiách predstaviť aj nový singel.

Ostatný album Banditi di Praga vydali českí rockeri v roku 2010. Celkovo ich majú na konte desať, pričom z nahrávok predali dovedna vyše milión kusov. Kabát triumfoval aj v poslednom ročníku ankety Český slávik, kde sa stal podľa hlasujúcich opäť najlepšou skupinou, už deviaty raz v histórii.

„Všetkým majiteľom permanentiek na Topfest 2015 platí lístok aj na slovenský koncert Kabátu. Kúpiť sa dajú aj samostatné vstupenky," informoval Drobný.

Samostatné jednodňové vstupenky na koncert, ale aj na jednotlivé dni festivalu sa predávajú aktuálne za 25 eur, v máji sa cena zvýši na 30 eur, na mieste bude stáť lístok 35 eur. Permanentky na celý Topfest 2015 (26. - 28. jún, letisko Piešťany) vratane koncertu skupiny KABÁT stoja 45 eur, namieste to bude o 5 eur viac. Na festivale tento rok vystúpia aj Twisted Sister, Within Temptation, Arch Enemy, The Exploited, Stratovarius, Kryštof, Support Lesbiens, Inekafe, Hex, Horkýže slíže, IMT Smile s Lúčnicou, Tublatanka, Korben Dalls či Zoči Voči.

 

Topfest opäť trojdňový, IMT Smile vystúpia v nedeľu!

Milé prekvapenie pre priaznivcov kvalitnej hudby a Topfestu! Aj pripravovaný 12. ročník rockového open air festivalu bude napokon trojdňový, návštevníci sa tak môžu tešiť na zvýšenú porciu zábavy.

Tradíciu trojdňového programu, ktorá sa začala jubilejným 10. ročníkom, dodrží Topfest aj v roku 2015. Prvý raz sa festivaloví návštevníci budú môcť zábavať počas celého víkendu, teda aj v nedeľu!

„Nedeľu sme ešte ako koncertný deň na Topfeste nezostavovali, ale povedali sme si - prečo nie. Máme pripravených dostatok účinkujúcich, aby sme ich rozložili do troch dní a ponúkli tak ľuďom opäť pestrý program a čo najviac hudobných zážitkov. Ak by sme počítali aj zahrievací deň a koncert Kabátov 31.5., tak budeme mať tento rok vlastne až štvordňový festival :-)" hovorí Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu.

Nedeľným headlinerom bude slovenská skupina IMT Smile, ktorá na Topfeste vystúpi spolu s tanečným súborom Lúčnica. Predstavenie pripravené pod taktovkou režiséra Jána Ďurovčíka videli vlani v decembri v rámci piatich koncertov tridsaťtisíc divákov a aj kritici prisúdili šou svetové parametre. Vystúpenie populárnej slovenskej kapely s úspešným umeleckým súborom bude na Topfeste s identickým "poschodovým" pódiom a navyše pod holým nebom, čo programu ešte nepochybne dodá lesk navyše.

Aj zvyšok programu záverečného dňa festivalu budú tvoriť najmä vystúpenia domácich interpretov, a to aj s presahom smerom od rockového žánru.

V tretí deň Topfestu sa tak návštevníci takisto môžu tešiť na plnohodnotný program, k dispozícii budú aj stánky a všetky ostatné služby. V nedeľu zároveň odpália tradičný ohňostroj. „Brány festivalu a stanové mestečko zostanú otvorené až do pondelkového rána," načrtol Drobný.

A najlepšia správa? Už zakúpené permanentky platia po novom ako trojdňové vstupenky, do predaja sa zároveň dostávajú jednodňové lístky na všetky tri dni (piatok, sobota alebo nedeľa), ale aj na samostatný deň a koncert skupiny Kabát. Pozor, ich cena sa bude postupne zvyšovať!

 

Účinkujúcich na Topfeste doplnia maskovaní rap-rockeri Hollywood Undead!

Najnovším potvrdeným interpretom na tohtoročnom Topfeste je americká skupina Hollywood Undead. Tá na Slovensko príde premiérovo, v rámci nášho najväčšieho rockového open air festivalu rozšíri sobotný program a ponúkne už tradične kvalitnú americkú šou!

Topfest 2015 pozná ďalšieho headlinera, návštevníci 12. ročníka sa môžu tešiť na vystúpenie stále populárnejšej americkej formácie Hollywood Undead. Šestica hudobníkov sa u nás predstaví 27. júna, teda v sobotu, keď je plánované aj účinkovanie legendy Twisted Sister. Tá však nedávno prišla o zosnulého bubeníka, a zatiaľ nie je zrejmé, či v koncertovaní v najbližších mesiacoch bude pokračovať.

„Na vývoj okolo Twisted Sister si musíme počkať, sme však radi, že sa nám medzitým podarilo dohodnúť ďalšie zaujímavé meno. Na svieži štýl Hollywood Undead sa veľmi tešíme, pôjde nepochybne o jednu z najlepších šou v rámci Topfestu," hovorí Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu, ktorý aj tento rok v dňoch 26. - 28. júna prichýli piešťanské letisko.

Hollywood Undead sa sformovali pred desiatimi rokmi, prezentujú sa energickou zmesou rocku, rapu a metalu doplnenou o alternatívne prvky. Štýlovo tak Američanov radia aj do nu-metalového žánru.

Skupina má na konte tri štúdiové albumy, debutový Swan Songs vyšiel v roku 2008. Nasledovali American Tragedy (2011) a Notes from the Underground (2013). Už onedlho - 31. marca - oficiálne vyjde aj štvrtá štúdiovka Day of the Dead, z ktorej kalifornská formácia už predstavila rovnomenný singel aj ďalšie dve skladby Usual Suspects a Gravity.

Hollywood Undead - Day of the Dead:
https://www.youtube.com/watch?v=bl0e5DrYLyY&t=208

Rap-rockeri aktuálne koncertujú v Spojených štátoch, v lete ich čaká aj šnúra koncertov po Európe, v rámci ktorej nevynechajú ani zastávku na Topfeste. Šestica Američanov sa na pódiu prezentuje výstredne - hrajú vždy so zahalenými tvárami, na ktorých majú kryty pripomínajúce staršie masky hokejových brankárov. Každý z členov kapely navyše vystupuje pod prezývkou. Hollywood Undead tak tvoria J-Dog, Funny Man, Da Kurlzz, Johnny 3 Tears, Charlie Scene a Danny.

Americká skupina dopĺňa zahraničných hostí tohtoročného Topfestu, medzi ktorými figurujú aj Arch Enemy, Within Temptation, The Exploited, Stratovarius a spomínaný headliner Twisted Sister. Na festivale zahrajú aj české kapely Kryštof a Support Lesbiens, ako aj domáci interpreti Inekafe, Horkýže Slíže, IMT Smile s Lúčnicou, Hex, Tublatanka, Korben

Dallas, Smola a hrušky či Zoči Voči. Pod hlavičkou Topfestu sa koná aj jediný tohtoročný
koncert českej stálice Kabát na Slovensku - 31. mája, rovnako na letisku v Piešťanoch.
Permanentky na celý štvordňový program Topfestu sa aktuálne predávajú za 45 eur, k dispozícii sú aj jednodňové vstupenky po 25 eur. V obmedzenom množstve sú v predpredaji aj VIP permamentky.

Zdieľať na: 
Publikované: 9. júna 2015 v 20:29 – videné: 1332x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,