SYNTHESIA: JAYTECH SPECIALS! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

SYNTHESIA: JAYTECH SPECIALS!

Ilustrační obrázek

Synthesia už tento piatok. Je najvyšší čas, aby sme vám predstavili jednotlivých pánov, ktorí sa na tejto akcii predstavia a taktiež by sme vás radi oboznámili s prekvapeniami, ktoré určite okorenia túto jedinečnú noc.




Ako bolo už avizované, akcia sa koná piatok 10. apríla v pezinskom Clube Empire. Vstupné činí prijateľných 7 Euro. Ak by ste sa radi dozvedeli, čo všetko toto vstupné zahŕňa, čítajte ďalej.

Hlavným cieľom celej party je samozrejme priniesť chutný zážitok v podobe groovy proggy coctailu. Úlohu hlavného barmana prevezme austrálsky progressive producent, ktorý pomaly ale isto dobýja celý svet. Podrobnosti o ňom nájdete práve tu.

Jaytech, aka James Cayzer, si pomerne v krátkom čase vypracoval závideniahodnú reputáciu skvelého producenta, DJ-a a v neposlednom rade živého talentu. Jeho sound - melodický house - sa nezaprie ani v setoch Sashu alebo Desyn-a Masiella, rovnako ani na hlavnom mieste v setoch Above & Beyond.

1


Jaytechov sound sa priplavil z austrálskeho mesta Canberra. S produkciou začal, keď mal len obdivuhodných 14 rokov. Už v 16-ich rokoch pritiahol na seba pozornosť sveta svojou prvou produkciou. Singel s názvom 'Music 101' bol skvelým štartom jeho kariéry, za ktorý sa mu dostalo celosvetového uznania. Nakoľko jeho rodičia považovali za prioritu, aby Jimbo zmaturoval, bol nútený venovať sa učeniu a cvičeniu na klavíri. Počas nocí sa však zavretý vo svojej izbe pomaly priúčal produkcii.

Tvrdá práca a veľmi skorý štart kariéry priniesli ovocie. Jeho release ‚Genesis', ktorý pozná snáď každý clubber, podporili mnohé popredné mená, od Desyna Masiella až po Tiesta, ktorý okrem iného zaradil tento track aj na svoju kompiláciu In Search of Sunrise. Single 'Spacelift' a Pepe´s Garden', ktoré našli priazeň u Sashu, Armina van Buurena a mnohých ďalších top DJov sveta. Dnes má už však svoje študentské časy za sebou a so svojím debutovým albumom dosahuje Jaytech ďalšiu métu svojej DJskej kariéry.

Styller
Hudobník, DJ, producent, grafik - jedným slovom umelec. Stojí za niekoľkými úspešnými remixami a pýši sa tiež vlastnou produkciou. Za zmienku stojí jeho posledný release - remix tracku Domased Electronica - Dewpoint, ktorý sa tešil skutočne pozitívnym ohlasom a podporili ho mnohé svetové DJské mená. Jeho sound je zmesou lahodného progressive trancu. Jeho sety sú harmóniou energie a zmysluplnosti.

2


PMC
Tento priekupník temného progressivu bude v piatok večer ťahať šichtu v našom coctail bare ako hlavný assistent vrchného a pripraví mu horúce ingrediencie v podobe publika, ktoré dostane do varu svojim jedinečným soundom. Garantujeme vám, že jeho coctail neodmietnete.

3


DIDI
Mladý pán, ktorý sa s hudbou narodil a žije ňou vo dne - v noci. Jeho štýl inklinuje k progressive trancu až trancu. Okrem toho že sa predstaví na tejto akcii, tu oslávi aj svoje 20te narodeniny.

4


Moťo
sa dostal k tejto hudbe ešte ako teenager, čo bolo už dosť dávno. Zaujal ho zo začiatku house, neskôr presedlal na progressive. A práve preto Vám všetkým odkazuje: ,,Rýchle tempo nie je vždy to najlepšie! Preto preferujem down tempo, deep house a samozrejme progressive, ktorý rozhýbe každého."

5


Specials

Tento krát neplatíte len za hudbu! Ako bonus sme pre vás pripravili cateringový stôl s rôznymi dobrotami, z ktorých si v prípade hladu budete môcť zobnúť. Čo dobrého to bude? Nechajte sa prekvapiť. Okrem hudobného coctailu vás bude čakať aj Sappe Aloe Vera.

Nebude chýbať ani videoprojekcia pripravená špeciálne pre túto noc, ktorá dotvorí tu správnu clubovú atmosféru.

Tešíme sa na všetkých návštevníkov tejto party a veríme, že spoločne vytvoríme príjemnú atmosféru v tomto rodinnom clube.

Party info:
SYNTHESIA
10.4.2009 Piatok
Empire club
, Jesenského 2, Pezinok, www.empireclub.sk
JAYTECH (anjunadeep/aus)
Začiatok: 21.00
Vstupné: 7,- €

6

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 8. apríla 2009 v 00:00 – zdroj: synthesia – videné: 1769x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,