SYNTHESIA: INTERVIEW FLASH + SPECIALS – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

SYNTHESIA: INTERVIEW FLASH + SPECIALS

Ilustrační obrázek

Už zajtra príde do trnvaskeho Planet 4 clubu mnohými clubbermi dlho očakávaná Synthesia. Hlavnými protagonistami tohto eventu budú nemecký DJ a producent Wippenberg, uznávaný poľský DJ Angelo Mike, nebude chýbať ani Milan Lieskovsky, Jobby, PMC a Flash, s ktorým Vám prinášame krátke interview.



Ahoj Flash. Si jedným z účinkujúcich na evente Synthesia, ktorý sa uskutoční tento piatok v Trnavskom Planet 4 Clube. Ako sa cítiš pred touto akciou?

Ahoj, cítim sa úplne štandardne, no musím sa priznať že prvýkrát cítim, že po dlhom čase prichádza do Trnavy niečo výnimočné a hodnotnejšie. Synthesia je pre mňa viac než len event, na ktorom vystúpim. Vnímam ho ako jasný kontrast k akciám s lacným line-up-om, s ktorými sa akoby v poslednom čase v Trnave roztrhlo vrece. Synthesia by mohla byť naplnením mojej vízie a túžby kvalitnejších eventov v Trnave, ktorá vznikla organizovaním prvej Trnavskej trance párty so zahraničným hosťom.

flash

Aké pocity v tebe evokuje názov Synthesia?

Keď som mal asi 13 rokov, dostal sa mi do rúk software, ktorý sa takto volal, bol to vlastne klon piána, ktoré bolo možné napojiť na midi klávesy. Takže som tento software používal na skladanie midi sekvencií pomocou mojho Casia CTK-630 :-D. V tej dobe to nebola až taká samozrejmosť ako dnes, vtedy som mal toľko voľného času, že som mal čas venovať sa objavovaniu... ach, čo by som dnes dal aspoň za polovicu toho času... a to bola prvá vec, ktorá mi napadla pri názve Synthesia.

Pripravuješ sa nejako špeciálne na toto vystúpenie?

Patrím k "bláznom", ktorí sa snažia pri každom vystúpení priniesť niečo iné, nové, nevšedné a tak sa snažím objavovať nové veci a postupy, ktoré by mi umožnili priniesť návštevníkom zážitok, pre ktorý si na párty prišli. Preto ak sa všetko podarí, tak by som na Synthesii mohol vystúpiť s novým softvérom, novou efektovou jednotkou a live video projekciou, ale všetko je otvorené a možno sa podarí prekvapiť niečím iným.

flash

Máš za sebou pestré leto a veľa významných odohratých akcií. Myslíš, že tento rok bol pre Teba takým prelomovým?

Nemyslím si, že u mňa existuje niečo ako prelom v kvalite, kvantite alebo významnosti mojich vystúpení. Je pravda, že postupne hrávam na stále významnejších akciách, no toto považujem za prirodzený vývoj a výsledok dlhodobej práce. Toto leto bolo naozaj bohaté na rôzne openair a festivaly, na ktorých som vystúpil, no ani klubovým eventom, ktoré odohrám v najbližšej dobe nebude z nálady a atmosfery podľa mňa nič chýbať, takže sa je na čo tešiť aj do budúcnosti. V skratke by sa dalo povedať, že mám záujem o postupné vytváranie priazne u návštevníkov parties a nie o ťaženie z odohratia jednej párty s veľkou hviezdou.

Ako je to s Tebou a produkciou? Plánuješ sa dať na túto cestu?

Podobné otázky sú akoby na dennom poriadku. Ja si vytváram svoj vlastný zvuk a vlastné tracky si aj sám hrávam, sledujem ľudí a ich reakcie na zvuk, ktorý tvorím. Je to postup, ktorý mi umožňuje vytvárať originálny zvuk, ktorým sa prezentujem iba ja a nikto iný. Preto moja snaha zatiaľ nie je tracky vydávať, ale ich prezentovať jednoducho ako zvuk, ktorý sa môže ľudom páčiť. Nebude sa im však páčiť ako track od Flasha, ale jednoducho ako zvuk vychádzajúci z reproduktorov. Jedine takto sa dá spozorovať ako track na ľudí pôsobí.

Ako vzniklo spojenie Ty a trance? Prečo práve tento hudobný štýl?

Flash určite nie je iba trance! Trance je naozaj globálna škatuľka, do ktorej ja ani z ďaleka nepatrím filozofiou, zvukom a ani vystupovaním. Môj zvuk sa dá len ťažko zaradiť do jedného štýlu, je to kombinácia progressive, techhouse-u, electra, techtrance-u a trance-u, často krát doplnená o tribal prvky. No a prečo práve tieto hudobné štýly? Pretože tieto vytvárajú Flash sound 

double

Nie je tajomstvom, že si úspešný promoter. Kedy sa môžeme dočkať ďalšej Lovely Experience?

Táto odpoveď bude (u mňa nezvyklé) krátka: Lovely Experience 2 bude a pre viac informácií stačí sledovať web www.lovelyexperience.sk

Chceš niečo zaželať tvojim fanúšikom a clubberom, ktorí prídu na Synthesiu ?

Úplne všetkým chcem zaželať na tento piatok zážitok, ktorý očakávajú. Taktiež všetkým prajem ešte aspoň zopár slnečných dní, kým príde zima a keď už má prísť zima, tak nech aspoň poriadne nasneží, nech sa všetci máme na čom snowboardovať! Na každého z Vás sa teším už tento piatok v klube Planet4.

Ja Ti ďakujem za rozhovor a teším sa na teba.

Pripravili sme pre Vás Skutočne zaujímavý program na piatkový večer.
Ako už všetci viete, pozvanie prijal nemecký export Wippenberg. Poľsko zastúpi Angelo Mike a nebudú chýbať ani domáci Milan Lieskovsky, Flash, Jobby a PMC.

Program bude doplnený o skutočne nádherné Go-Go tanečnice, ktoré budú dotvárať atmosféru.

gogo

Veríme, že Vám rozprúdia krv v žilách.

Pri takejto akcii nemôžu chýbať Double a jeho kolega a ich nezvyčajné Electroboogie doplnené o Pyro Show.

Tešiť sa môžete na skutočne kvalitný 25 KW Zvuk značky EAW.
Samozrejmosťou budú aj scanery, stroboskopy, Led reflektory, ktoré tu nemôžu za žiadnu cenu chýbať. Celá show bude spestrená o video projekciu na veľkoplošnom plátne, doplnená o LCD panely.

Organizačné informácie sa dočítate zajtra.

Tešíme sa na Vás už zajtra v Trnave.

wipp

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 13. novembra 2008 v 14:47 – zdroj: synthesia – videné: 5031x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,