Support DJ's na Beautiful things 28.06.2008 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Support DJ's na Beautiful things 28.06.2008

Ilustrační obrázek

Horúca sobota 28 júna sa nezadržiteľne blíži. Lineup doslova a do písmena nabitý hviezdami a energiou láka rovnako, ako chuť pravej letnej lásky. Špičkový stredoeurópsky klub Dopler sa opäť pripravuje na nával fanúšikov krorý zbožnujú THE ESSENCE OF TRANCE! Dovolíme si vám predstaviť prvú časť DJ's ktorá sa postará o vašu husiu kožu.

 

 

Sergei Shkuroff

Tento fínsky DJ začal na rôznych akciách pravidelne hrávať už začiatkom roku 1999. Svoju cestu úspechu budoval hrávaním v malých undergroundových kluboch. Neskôr sa však postupne prepracoval do najväčších klubov vo Fínsku akosú Laserpoint, Säde, Millennium, Tranzexperience, Housenation či Labyrinth. Sergei je taktiež známy vďaka jeho medzinárodnému pôsobeniu, vystupoval na svetovo známych eventoch ako Godskitchen, Gatecrasher, Tidy, Storm či v legendárne známom klube Eden na Ibize.

ser

Sergei Shkuroff si zahral popri mnohých známych DJoch, stačí spomenúť len zopár mien ako sú Cosmic Gate, Rank 1, Matt Darey, Airbase, Mike Koglin, Airwave, David West, Gareth Emery, Scot Project, Marusha, Westbam, Lisa Pin Up, Agnelli & Nelson, Signum, Thrillseekers, Lange, John 00 Flemming, Orkidea a Proteus. Sergei je medzi ľuďmi obľúbený aj vďaka hrávaniu viacerých hudobných žánrov a to nie len pozdĺž celého Fínska, ale i Veľkej Británie, Ibizy, Nórska, Lotyšska a mnohých iných krajín.

Rovnako sa pravidelne prezentuje na jeho každotýždennej radio show „Madwave on Air" na internetových rádio staniciach Tracklists.ca a Example FM. Zároveň je rezidentom na klubových nociach Madwave a Force. Sergeiov najnovší release „Sonar" a „Madwave Theme" získal na vedúcom britskom trance labely Five AM masívnu podporu prostredníctvom DJov ako sú Matt Darey, Ronski Speed, Mark Sherry či Gareth Emery.

Sergei sa svojimi početnými neustále prichádzajúcimi remixami a produkciou podpísal na rôznych labeloch na celom svete a rozhodne plánuje svoj profil ešte viac rozšíriť na svetovej DJskej scéne vo veľmi blízkej budúcnosti. Pri Sergeiovi je to takmer vždy totálna klubová „rozbíjačka", či už hráva v malých podzemných kluboch, alebo v super veľkých kluboch s kapacitou do 3000 ľudí. Preto je Sergei Shkuroff rozhodne jeden z DJov, ktorých vystúpenie by ste si jednoducho nemali nechať ujsť.

Martin Gredner

Martin Gredner je 32 ročný rodák z Ostravy. V súčasnosti je považovaný verejnosťou za klenot českej scény. Jeho zmysel pre rytmiku a kombináciu nadherného melodického progresívu ho vynieslo na tie najvyššie priečky obľúbenosti českých DJ's vôbec.

Do styku s elektronickou hudbou prišiel v prvej polovici deväťdesiatich rokov a už vtedy ho uchvátila možnosť kreativity a využitia potenciálu tanečnej a elektronickej muziky.
V roku 1997 sa popri hlavnom zamestnaní ponára vo voľnom čase do tajov mixingu najskôr doma ako množstvo začínajúcich bedroom dj's.

Martin postupne získaval skúsenosti hlavne v lokálnych diskotékach, kluboch a baroch, ktoré mu dali veľmi dobrý základ pre prácu s publikom a hovoreným slovom, ktoré neskôr využil vo svojich radio show's.

greddda

V roku 1999 zakladá Martin pravidelné housové noci v legendárnom klubu Barvy v Stodolní ulici, ktoré dali základ houseovej scény v Ostrave. Päťročné pôsobenie Martina v tomto klube mu dalo neuveriteľnú skúsenosť a cit pre prácu s muzikou. O rok neskôr prichádza ponuka z klubu Fabric, Martin neváha a Fabric využíva ako ďalší level nadobodnutých skúseností a poznatkov.

Netrvalo dlho a televízne médiá si všimli Martinov talent a v roku 2004 bol hosťom relácie Frisbee na TV Óčko a taktiež v zahraničí, kde bol hlavným hosťom prestížnej stanice Viva TV v relácii Club Rotation. V roku 2004 bol oslovený otcom projektu Progressive Session on The Road Dj-om Tazzom o začlenenie sa do tohto zaujímavého zoskupenia top progressive djs.

Martin v súčasnosti vlastní 2 rezidentné noci PROGRESSIVE (Paradogs club) a EVOLUTION (Fabric). Na oboch boli jeho hosťami mená ako Oliver Klein, Andrew K, Kosheen, ATB, Jimmy van M, Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho ďalších zaujímavých osobností z oblasti progressive house/trance. V roku 2005 dosiahol svoje najlepšie umiestenie v ankete Czech Dance Music Awards, kde sa umiestnil na 4.mieste v kategorii Dj roku.

V súčasnosti se okrem práci v rádiu venuje vlastnej produkcii a zdokonaľovaniu samotného dj-ingu, ktorý chce posunúť na tú najlepšiu úroveň! Spoločne s bratom sa stali majiteľmi Ostravského klubu Fabric, Martin sa podieľa na vedení hlavne ako promotér a DJ.

Martin je typickým predstaviteľom čistého progressive house/trance s neuveriteľnou dávkou energie, logiky, príbehov a emócií. Poznáte ho so zavretými očami podľa jeho obľúbených plôch, energickej basovej linky a obľúbených vokálov. Zasnený track vystrieda energický break a vzápetí výbuch rovných beatov - toto je Martin, Dj s dôrazom na maximálnu presnosť mixingu, ale taktiež prácu s ľuďmi, lebo toto je podľa neho to najdôležitejšie.

Pico

Pico je veľmi populárny a obľúbený Slovenský DJ. Jeho osobitý štýl techniky mixu s eklektickým výberom trackov a striedaním žánrov z neho robí veľmi vyhľadávaného DJ-a. Jeho štýl a zvuk je veľmi osobitý pretože kombinuje rôzne žánre elektroniky s perfektným melodickým výsledkom a dokonalou technikou mixu. Nielen na párty Beautiful things niekoľko krát potvrdil, že patrí k kvalitnej európskej škole. Ľudia ho často označujú práve za headlinera akcíí kde hrajú svetové DJ celebrity.

pico

DJ PICO alias Peter Štilicha je nepochybne jedným z najdlhšie hrajúcich djov na slovensku. Za svoju takmer 15-ročnú kariéru výrazne napomohol dostať slovenskú elektronickú scénu do uší bežných ľudí.

S Dj-ingom začínal už na strednej škole v roku 1988, ale skutočný štart do sveta elektronickej tanečnej hudby pre neho znamenala rezidencia v legendárnom bratislavskom klube Boccaccio. Začiatkom 90-tych rokov v klube Boccaccio hrávali dnes už legendy ako Toky, Peter Štofko, Igor Malovec, Julo Loderer či Peter Groiss

Štýlovo ostáva už roky verný trancu a jeho najbližším odnožiam, no posledné roky pretkáva svoje sety aj zmesou energického house a elektro.

 

Je veľkým pôžitkárom a preto uznáva moderné technológie v Dj-ingu. V súčasnej dobe hrá digitálnym spôsobom za pomoci softwaru Traktor DJ studio 3 a midi rozhrania od KORG. Na párty predvádza všetko čo mu systém dovoľuje, hranie z 3, či 4 kanálov, priamo na mieste edituje, slučkuje, či preháňa veci cez filter Pioneer EFX 1000 čím vytvára originálny sound v kombinácii z ekletickým výberom trackov. Jeho hranie charakterizuje citlivú prácu s korekciami, presnosť mixu a nápadité kombinácie.

DJ PICO v sa v minulosti podieľal na vedení niekoľkých bratislavských klubov v čase ich najväčšej slávy a neustálou prácou a rozvíjaním svojich myšlienok realizuje významné projekty akými sú Beautiful things, BeOKEY, tanečný stage na festivale OKEY leto, licencovanú párty Defected In The House, pre klienta Carat Distillery - Carat Fernet párty, alebo projekt na podporu slovenských DJ&s - Generation X.
Párty Beautiful things, je súčasne najväčším pravidelným a najprestížnejším eventom na Slovensku v žánri trance a progressive.

V roku 2008 sa spája svoje schopnosti s manažmentom klubu Dopler.

Motto, ktoré ho sprevádza životom je jasné a výstižné.
„Robím veci najlepšie ako viem,
pretože ma bavia."

DJ PICO si zahral s týmito svetovými legendami:

Above & Beyond /UK/, Adam White /UK/, Blank & Jones /DE/, Ferry Corsten /NL/, Gareth Emery /UK/, Johan Gielen /NL/, John Acquaviva /UK/, John Digweed /UK/, Jon O'Bir /UK/, Judge Jules /UK/, Kyau & Albert /DE/, Matthew Dekay /NL/, Matt Darey /UK/, Mike Koglin /UK/, Nathan Cole /UK/, Niklas Harding /DK/, Ronski Speed /DE/, RANK 1 /NL/, Sasha /UK/, Seb Fontaine /UK/, Paul Van Dyk /DE/, Perry O'Neill /UK/, Talla 2XLC /DE/, Terry Francis /UK/ and many more..

28.06.2008 Beautiful Things presents John O'Callaghan / UK, Aly & Fila / EG, Sergei Shkuroff / FIN
Martin Gredner, Pico
Dopler, Bratislava, Slovakia
Ticket: 499.- Sk Dancefloor, 699.- Sk VIP

14.06.2008 BT HOT Warmup
Pico exclusive 6 hour set, Fester
Radosť, Bratislava, Slovakia
Ticket: 100.- Sk

Cosmopolit events & Dopler
www.cosmopolit.sk, idj.cz/pico

music

Zdieľať na: 
Publikované: 2. júna 2008 v 23:14 – zdroj: beautiful things – videné: 1841x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,