Spoznaj menej známych DJov, ktorí vystúpia na Paradogu 2010 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Spoznaj menej známych DJov, ktorí vystúpia na Paradogu 2010

Ilustrační obrázek

BRIAN SANHAJI LIVE (DE)

Brian Sanhaji patrí k novej generácii talentovaných umelcov, ktorí sa aj v dnešnej dobe stále zameriavajú na typický sound techna 90.rokov.
Narodil sa 16. novembra 1978 vo Frankfurte. K elektronickej hudbe, konkrétne k technu sa dostal cez široké spektrum hudobných žánrov, ktoré ho počas dospievania oslovili, aj keď asi najviac ho v tej dobe zaujímal hudobný štýl hip hop a bol veľkým fanúšikom Prodigy.

V 17 rokoch začal pracovať v štúdiu a po získaní prvých skúseností produkoval vlastné, pre neho charakteristicky rytmické tracky. Veľký podiel na vývoji Brianovej kariéry mala tanečná scéna vo Frankfurte. Omen a U60311 boli dva významné kluby, ktoré do veľkej miery ovplyvnili jeho Dj-ský zivot.

Práve v klube Omen, kde Brian vystupoval sa stretol s majiteľom underground labelu Triebtäter, ktorý mu sprostredkoval vydanie jeho prvej dosky. V roku 2001 vychádza Brianova prvá doska pod názvom „Technoschillten ep Dosk". Doska mala úspech a veľmi kladné hodnotenie, čo Briana motivovalo k ďalšej činnosti. Jeho ďalšia doska „Electronic noise" tak vyšla ešte v tom istom roku. Brian tiež zakladal svoj vlastný label Enable recordings. Prvá doska na tomto labeli vyšla ešte pod Brianovým pôvodným nickom "Relic". Avšak rovnaký nick používal aj istý holandský trance producent, a tak sa Brian vracia späť ku svojmu menu Brian Sanhaji.

Počas rokov 2001 a 2004 Brian vydáva celý rad dosiek - napr No silence, The passion, alebo úspešnú Citizen art. V októbri roku 2001 Brian vystúpil ako live act v renomovanom klube Palazzo v Bingenu.

Od roku 2005 Brian Sanhaji Live vydal cez 25 dosiek. Po boku Chrisa Liebing vystúpil vo viac ako 22 krajinách. Brian k svojmu vystúpeniu využíva svoje vlastné, veľmi špecifické technické vybavenie. A jedine on vie, ako z neho dostať maximum.
Jeho krédo : "Vždy všetko na MAXIMUM!".

Sanhaji

Links:

- http://www.last.fm/music/Brian+Sanhaji
- http://www.myspace.com/sanhajimusic
- http://partyshare.files.wordpress.com/2009/11/brian-sanhaji.jpg

Video:


SUTTER CANE (AT)

V roku 1991 vyšlo CD s novým hudobným štýlom, ktoré mu zmenilo celý život. Bolo to prvýkrát, kedy prišiel do styku s techno hudbou. . Od doby čo začal robiť techno, nebolo pre neho nič dôležitejšie. Po niekoľkých rokoch zbierania všetkých rôznych štýlov elektronickej hudby sa v roku 1998 rozhodol posunúť ďalej. Všetko čo vytváral sa učil sám.

Stal sa jednou z hlavných postáv na rakúskej techno scéne. Popri svojej práci vo Viednenskom kultovom DJ & Recordstore „Friendly House" založil agentúru Driving Forces, ktorá produkuje mladých talentovaných umelcov a hudobníkov.

Hral na svetových podujatiach ako je Mayday, Budapešť, Nature One Camp 2009, Paradog. Stretnúť ste ho mohli aj v známych kluboch v Nemecku, Slovensku, Chorvátsku či v slávnom Le Batofar v Paríži. Bol promotérom mesačnýh klubových techno akcií BOINK!

Sutter Cane je dobre známy Dj remixov, pracuje pre umelcov ako Virgil Enzinger alebo Pfirter. Preto zostaňte naladení na jeho kvalitnú hudobnú scénu, pretože ešte toto leto 2010 sa chystá na akcie ako Driving Forces Recordings, ale hlavne na Paradog Electronic Music Festival SR!

Momentálne hráva každý víkend v takmer všetkých dôležitých rakúskych kluboch a na hlavných podujatiach ako Cave Club Salzburg, Arena Vienna a legendárnom Gazometer Ebeny.

Pikošky :
Je narodený 25.mája 1981 v znamení blíženci. Momentálne je zadaný. Ale Dámy, nezúfajte! Síce je tento úžasný DJ zadaný, ale isto si získate jeho srdce Vašou účasťou na festivale PARADOG!;)

Cane

Links:

- http://www.myspace.com/djsuttercane

Video:



CHRIS SADLER (CZ)

Chris je pôvodom z Nottinghamu. Prvýkrát sa stretol s tanečnou hudbou pri pravidelných návštevách klubu Cream a Atomic Jamu vo Veľkej Británii a onedlho si priniesol pár lacných gramofónov aj mixážny pult odtiaľ.

Prvýkrát verejne vystúpil v liverpoolskom bare Baa v roku 1992 a počas svojich štúdií na univerzite si na svoje konto pripísal príležitostné účinkovanie na parties, v baroch a kluboch vo Wolverhamptone v Liverpoole. V tej dobe začal prevádzkovať malé, ale populárne piatkové párty Recycle v priemyselnom priestore nad Wolverhamptonskou krčmou.

V roku 1996, keď ukončil štúdia na univerzite s vyznamenaním v odbore biomedicíny, sa Chris odsťahoval do Prahy, aby spoznal miestny životný štýl a získal skúsenosti s DJing. Na začiatku roka 1997 sa Chris dal dohromady s promotérom Klubu X Nigelom Demon a začal poriadať a hrať na pravidelných sobotných akciách v klube opäť pod názvom Recycle. Párty zaznamenala už od prvého uskutočnenia nečakaný úspech a Chris tam každú sobotu hral spolu s najlepšími českými DJ-mi až do roku 1998, kedy bol klub zatvorený.

Počas tej doby sa Chrisovho meno začalo čoraz častejšie objavovať na plagátoch najväčších a najlepších parties v Prahe. Chris hral pravidelne pre obrovské davy ľudí po boku tak uznávaných umelcov ako je Josh Wink, Colin Dale, Bushwacka a Luke Slater a raz si dokonca zahral špeciálny jungle set s Roni Size.V roku 1998 najlepší pražský klub Roxy, Mecca a svetoznáma Radosť FX ho začali pravidelne rezervovať na svoje parties; ďalej hral po celej republike a začal hrať i v zahraničí - Nemecko, Rakúsko,Slovensko - na jednej listine s menami ako Paul Oakenfold, Derrick May a CJ Bolland. Ďalej tiež experimentoval ako promotér a na jednorazové vypredanej akcii v Prahe doviezol DJs Kenny Hawkes, Iana Pooleyho a Petea Hellera.

Za tie roky, si Chris upevnil svoju pozíciu nenahraditeľnej súčasti českej tanečnej scény, hral pravidelne viac ako 100 bookingu ročne a na akciách s účasťou až 30 000 ľudí. Výsledky niekoľkých ankiet sú dôkazy o jeho popularite.V roku 1999 Chris bol zvolený medzi 3 najlepšie DJs v krajine čitatelia časopisu Trip a na stránkach Techno.cz, v 2000 štvrtý miesto Czech Dance Music Awards av 2003 druhý miesto v anketa DJ Of The Year na stránkach Technisco.cz. Práve v Czech Dance Music Awards sa Chris umiestni každý rok v top 10 už od založenia tejto ankty.

Medzi výnimočné momenty v jeho kariére patrí hranie v mrakodrape v Tokiu, na festivale na pláži v Chorvátsku, na Mayday Poľsko a trikrát na Creamfields ČR alebo s umělcema ako sú Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha alebo Chemical Brothers.

Chris má za sebou skúsenosti v moderovaní na rádiu Fajn, Vox, Kiss a Radia 1 a súčasne spolumoderuje štvrtkové tanečné show na Fun One Station, ktorá sa vysiela cez káblovú televíziu alebo internet.

Sadler

Links:

- http://www.chrissadler.com/
- http://www.myspace.com/djchrissadler
- http://dj.drom.sk/chris-sadler/

Video:




 

 

Paradog

Zdieľať na: 
Publikované: 11. augusta 2010 v 19:32 – videné: 1491x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,