Špička tanečnej elektroniky v Trenčíne & Najlepší z najlepších - ANDY C ! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Špička tanečnej elektroniky v Trenčíne & Najlepší z najlepších - ANDY C !

Ilustrační obrázek

Brazília, Veľká Británia, Bulharsko, Nemecko. To je len časť z krajín, ktoré budú mať svoje zastúpenie 17. decembra na akcii LET IT ROLL winter Slovakia v Trenčíne. V priestoroch Výstaviska Expo Center sa v tento sobotný večer uskutoční historicky najväčší indoor drum and bass festival na Slovensku. Na dvoch pódiách sa predstavia hviezdy súčasnej scény ako ANDY C, RONI SIZE, AUDIO, S.P.Y či CURRENT VALUE.

Let It Roll Slovakia je mladším súrodencom známeho českého rovnomenného festivalu Let It Roll. U susedov má táto akcia dlhoročnú tradíciu a jednoznačne patrí medzi najpopulárnejšie open air festivaly v strednej Európe. V snahe nadviazať na úspech bratov Čechov, sa toto leto uskutočnil prvý ročník Let It Roll Slovakia v krásnom prostredí rekreačnej oblasti Duchonka. Dvojdňový festival pod holým nebom navštívil obrovský počet priaznivcov kvalitnej hudby z viacerých štátov Európy a oprávnene je tak už považovaný za najväčší drum and bassový event na Slovensku.

Organizátori akcie sa rozhodli nečakať do ďalšieho leta, fanúšikom prinášajú špeciálne zimné vydanie festivalu už v polovici decembra. Z predvianočnej soboty na nedeľu sa v Trenčíne predstaví množstvo interpretov, medzi nimi aj jeden z headlinerov ANDY C, ktorý je dlhodobo považovaný za najlepšieho drum and bassového dja na svete! Taktiež k nám zavíta aj žijúca legenda, Angličan RONI SIZE, priekopník elektronickej scény. Jeho notoricky známe single pravidelne obsadzovali popredné priečky svetových tanečných hitparád. Let It Roll Winter Slovakia ponúka naozaj bohatý zoznam zahraničných mien, ktorým budú za mixpultom pomáhať aj stálice českej a slovenskej scény.

Pestrosť a variabilitu zaručuje koncept rozdelenia na dve samostatné pódia, v rámci ktorých si fanúšikovia môžu naplno vychutnať neopakovateľný hudobný zážitok, vizuálne doplnený naozaj výnimočné dekorácie podčiarknuté o čoraz populárnejší VJing. Okrem klasických vstupeniek, ktoré sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal, si organizačný tím prichystal aj menšie prekvapenie v podobe VIP vstupov. Ich majitelia sa môžu tešiť na exkluzívnu autogramiádu spomínaných hviezd či špeciálny VIP bar bez zbytočného čakania. Kapacita priestorov Výstaviska Expo Center je obmedzená, fanúšikovia by si preto nákup vstupeniek nemali nechať na poslednú chvíľu.

Podrobnejšie informácie o tejto jedinečnej udalosti nájdete na www.letitroll.sk.

 

Najlepší z najlepších - ANDY C !

Zimné vydanie najväčšieho slovenského festivalu Let It Roll, ktoré sa odohrá 17. 12. v Trenčíne, prinesie bohatú nádielku predčasných vianočných darčekov. Jedným z najočakávanejších bude práve „the one and only" Andy C. Často označovaný za najlepšieho drum ´n ´bassového dja súčasnosti, je zároveň hlavou významného labelu RAM Records, pod ktorým vydávajú svoje tracky nemenej známi producenti ako Sub Focus, Chase and Status, Loadstar (Lomax & Xample) či talentovaný Wilkinson, čoraz viacej žiadaný aj v našich zemepisných šírkach.

Andy C

Andy C si svoje postavenie na scéne poctivo vybudoval, jeho djské začiatky siahajú do skorých 90-tych rokov, už ako 16ročný si z požičaných peňazí založil vlastné vydavateľstvo RAM Records, vydanou prvotinou sa stalo práve jeho Sour Mash EP. Začal spolupracovať s Ant Milesom a v roku 1993 pod pseudonymom Origin Unknown vyšlo notoricky známe Valley Of Shadows ako tretí release na značke RAM. Popularita a obľúbenosť tracku už len podčiarkli Andyho výnimočný talent. Vďaka nečakanému ohlasu, čomu dosvedčoval predaný počet kópií, ako aj plné parkety, sa z Andyho postupne stal jeden z najvyhľadávanejších djov, vystupujúc vedľa takých mien ako Grooverider či Randal. Ako sám priznáva, za všetkými úspechmi stojí jeho neutíchajúca láska a vášeň pre hudbu.


Nič nemohlo zastaviť rozbehnutý kolotoč, z Andyho sa stáva nielen známy DJ, ale aj šikovný producent . K tvorivej dvojici sa pripojil Shimon, aby spolu vytvorili RAM Trilogy. V roku 1999 uzrel svetlo sveta ich album Molten Beats, ktorý svojim prelomovým zvukom naznačil kto bude udávať trendy na drum´n ´bassovej scéne. V priebehu dvoch dekád Andy C vydal obrovské množstvo releasov, dych berúcich remixov, ako aj skvelých mixovaných kompilácií, stačí spomenúť „drviča parketov", track Screamer z dielne RAM Trilogy či Bodyrock ako výsledok Andyho spolupráce so Shimonom. Za všetko hovorí dlhý zoznam ocenení, ktorými sa môže popýšiť. Po piaty krát po sebe mu aj v tomto roku bola udelená cena v National D&B Awards v kategórii najlepší dnb DJ. Takisto, mixovaná kompilácia Nightlife s poradovým číslom 5 bola vyhlásená ako najlepší album roka 2010. Čo hovoria na Andyho talent jeho kamaráti a kolegovia, si môžete pozrieť v krátkom videu, ktoré je súčasťou pripravovaného dokumentu.


Jeho sety sú precízne do posledného zvuku, svojimi vystúpeniami roztancováva a zabáva i tých najnáročnejších fajnšmekrov. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť zažiť hviezdu najvyššej ligy na živo. Svojim vystúpením na zimnom Let It Roll vám dokáže prečo práve jemu patrí titul najlepší drum´n ´bassový dj planéty. Tešíme sa na Vás!

Viac info info: www.letirroll.sk
vstupenky: ticketportal.sk

Let It Roll 2011 Winter

Zdieľať na: 
Publikované: 6. decembra 2011 v 22:57 – videné: 1547x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,