Skupina maduar oslávi 25. narodeniny - po 16 rokoch na jednom pódiu s MC Erikom a Barbarou. – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Skupina maduar oslávi 25. narodeniny - po 16 rokoch na jednom pódiu s MC Erikom a Barbarou.

Ilustrační obrázek

Pri príležitosti 25. výročia skupiny maduar pripravuje spoločnosť M&M Brothers jedinečné česko - slovenské turné tejto tanečnej formácie pozostávajúce zo 4 veľkých koncertov. Členovia skupiny sa v októbri tohto roku postupne predstavia svojím fanúšikom vo Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe. Keďže ide o významnú udalosť v živote skupiny, maduaristi sa rozhodli pripraviť pre všetkých návštevníkov koncertov výnimočný showprogram plný prekvapení.

maduar

Tomu je prispôsobené všetko - scéna, priestory, hostia, sprievodná kapela, vokalisti a tanečníčky. Samotná scéna bude patriť medzi najväčšie v Čechách a na Slovensku - o jej stavbu by sa mala postarať banskobystrická firma Ministry, ktorá v minulých rokoch zastrešovala turné napr. skupine Team, Desmod či Paul van Dykovi. Na scéne by podľa našich informácií nemali chýbať veľkoplošné LED obrazovky, lasery, špeciálne svetelné efekty a tiež vodná stena. Veľkým ťahákom pripravovaných koncertov sú zaujímaví hostia. Pozvanie osláviť narodeniny maduaru prijali také osobnosti česko - slovenskej hudobnej scény ako Michal David, Ilona Csáková, skupina Verona či muzikálový "Ježiš" Kamil Střihavka, s ktorým maduaristi pred 11 rokmi naspievali spoločnú cover verziu známeho hitu Walk this way (pôvodne v podaní skupín Aerosmit a Run D.M.C.). Asi najväčším prekvapením turné však bude avizovaná účasť ex-maduaristov Erika Arestu a Barbary Haščákovej známych ako duo MC Erik a Barbara, ktorí mali zo súčasnou zostavou maduaru dlhodobo narušené vzťahy. Po 16 rokoch tak pôjde vôbec o ich prvé spoločné vystúpenie na jednom koncertnom pódiu. Fanúšikovia skupiny majú teda unikátnu možnosť vypočuť si hity z roku 1994 (Do it, I feel good či Anjel) naživo v ich pôvodnom prevedení - a to exkluzívne len na týchto 4 koncertoch.

maduar

Ako sa vyjadril konateľ spoločnosti M&M Brothers, Mgr. Ladislav Matyinko: "Veci sú momentálne v štádiu intenzívnych rokovaní, ale sme na dobrej ceste mať všetko zmluvne uzavreté do konca apríla. Zatiaľ to vyzerá tak, že nielen fanúšikovia skupiny, ale aj všetci českí a slovenskí fanúšikovia tanečnej hudby 90. rokov sa v októbri majú na čo tešiť."

Na záver ešte prezradíme, že maduar údajne pripravuje spoločný česko - slovenský duet s Michalom Davidom. ktorý by mal mať oficiálnu koncertnú premiéru práve počas turné, ako jedno z prekvapení na všetkých 4 koncertoch. Dá sa predpokladať, že prípadné spojenie týchto dvoch veličín, z ktorých jedna je považovaná za legendu 80. a druhá za legendu 90. rokov českej a slovenskej tanečnej scény, by mohlo vyvolať senzáciu. A to nielen na parketoch diskoték, ale aj vo vysielaní rozhlasových staníc. Nechajme sa teda prekvapiť ako to celé dopadne.

Skupina maduar bola založená v roku 1986 v Rimavskej Sobote. V roku 1994 prerazila na českej a slovenskej scéne s anglicky spievanou tanečnou hudbou. Po roku sa od skupiny odčlenilo duo MC Erik a Barbara. Maduar získal v druhej polovici 90. rokov viacero ocenení (Skupina roka, Strieborný slávik, Album, Videoklip a Skladba roka), vydal niekoľko albumov a singlov pri ktorých dosiahol Platinové a Zlaté predaje (spolu viac ako 150 000 nosičov) a z ktorých vzišlo viacero česko - slovenských No.1 hitov. V tom čase bol domácim headlinerom medzinárodných tanečných festivalov v Čechách, na Slovensku a v Poľsku. V roku 2006 podpísala skupina zmluvu na vydanie singla Hafanana v 94 krajinách sveta - išlo o špeciálnu reedíciou najúspešnej skladby maduaru . V roku 2007 sa po 7 ročnej odmlke vracia na domácu scénu s Best of albumom 007. Od minulého roku pracuje na príprave 6. radového albumu s názvom 2kX. Prvé 3 single aj s videoklipmi boli zaradené na prestížne videokompilácie v USA a EU a v Čechách patrili medzi najhranejšie domáce skladby rozhlasového éteru. V rokoch 2008 až 2010 absolvovala skupina 3 koncertné šnúry po českých a slovenských kluboch, ktoré návštívilo 30 000 ľudí.

maduar

Pozrite si videoklip jednej z najúspešnejších skladieb maduaru, ktorú si budú môcť návštevníci turné vychutnať naživo.

maduar - Hafanana (2006)


maduar 25

Zdieľať na: 
Publikované: 24. apríla 2011 v 15:47 – videné: 2211x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,