Schranzhell: Hammond- „Pripravte sa na otestovanie drsného hardtechna!" – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Schranzhell: Hammond- „Pripravte sa na otestovanie drsného hardtechna!"

Ilustrační obrázek

Už tento týždeň zažijete ďalšiu z úspešných párty Schranzhell, na tomto pokračovaní Vám zahrá hardtechno mág- Dj Hammond. 4o nám o sebe povedal a nielen to po kliknutí....

1) Ahoj Hammond, viem, že si známy hardtechno dj nie len v Maďarsku, ale napriek tomu, môžeš sa nám predstaviť trochu bližšie
Pozdravujem všetkých! Neviem čo by som mal povedať, hrám nejaký druh hardtechna :), patrím pod Fatallic Resignation Records a na tomto labely mi vyšli 2 dosky. Nahral som remixy s nemeckým "strikerom" Jasonom Littlom, ktoré sa objavili na Jason's Mask Label. Hrám stále tracky nad 160 bpm s troškou brejkov a melódií. Na začiatku som hral iba z dosiek, ale teraz už hrám aj z cd, kde mám veľa svojich trackov a remixov...

2) Začiatok tvojej kariéry sa datuje k roku 1999. Organizoval si vlastnú VIP parties. Čo považuješ za začiatok svojej kariéry?
Myslím, že to bolo stretnutie s djom Poulosom, ktorý tiež hrá techno ( také ako ja v začiatkoch) Spolu sme organizovali párty v klube Jailhouse a začali sme sa kontaktovať s klubmi, djmi a inými promotermi. Potom sme prešli do Kashmíru a Supersonic, kde sme si porozumeli s mnohými mladými talentami z DirtyBass...
Druhým začiatkom bolo stretnutie sa s hudobnou tvorbou dja Amoka a Obiho, ktorý patrí medzi mojich najlepších kamarátov a vytvoril som HardTribe projekt so 100% hardtechno zvukom . Naneštastie vtom istom roku tiež odštartoval veľký maďarský project, ktorý teraz všetci a všade poznajú :)
Než sme začali organizovať party, priklonil som sa ku hardtechnu, pretože som vždy chcel objavovať niečo nové, tvrdšie, zaujímavejšie. Viete, bolo veľa trackov na vinyloch, ktoré sa mi páčili, ale z nich je dobrých iba 20 až 30 sekúnd a majú veľmi pomalé tempo na hranie. A tu sme: DJ Hammond sa rozhodol produkovať svoju vlastnú hudbu :)

3) Po nejakej dobe, čo si sa zaoberal organizovaním svojich akcií, sa ti naskytla príležitosť zahrať si v rôznych slávnych maďarských kluboch. Kedy to bolo po prvýkrát a v akom klubu?
Prvý bol...január 2003 Jailhouse, jar 2003 Supersonic Technikum, november 2003 Kashmir, kde sme robili vlastné party. Neskôr to bola v roku 2005 premiéra v Metroklube na Slovensku a tiež debut v Rakúsku CXC, 2006 club der Hirsch v Nemecku, 2007 Entrepot Steeple v Belgicku...
Dúfam, že to bude ďalej pokračovať, lebo je veľa miest, ktoré som ešte nevidel... :)

4) Zo začiatku si hrával dosky od producentov ako sú Chris Liebing, Christian Wünsch, Joel Mull, Rush a pod. Teraz hráš odlišný štýl. Čo to spôsobilo?
Chcel som stále hrať najdrsnejšie a mať najtvrdšie zvuky. To bolo na začiatku, každý dj si musí nájsť svoj vlastný zvuk alebo patrí ku skupine tých djs, ktorí hrajú to, čo im niekto povie, aby hrali. Viem, zaberie to veľa času nájsť svoj vlastný štýl a preto aj techno je „ možno „ iba stanica mojej cesty. Málo djov si dokáže udržať svoj sound i v ďalších rokoch.

5) Ako by si charakterizoval svoj súčasný štýl?
Hrám drsné a tvrdé hardtechno :)

6) Približne v roku 2003 si zároveň hral i organizoval akcie. Prečo si zostal len u hrania?
Dobrá otázka...Mal som dosť promotérskej prace. V DirtyBass som musel vybavovať všetko (kontakty, lety, transport s vlastným autom..atď), keď "sme" chceli zabookovat nejakého dja. Ak bolo niečo zlé, tak ostalo všetko samozrejme na mne a prišli vety..."prosím urob s tým niečo" Takže radšej zahrám dobrý set ako mať stále nejaké startosti :)

7) V akom klubu a s akými DJs hráš najradšej? Čo ťa na akcii dokáže najviac potešiť?
Myslím, že moje najlepšie hranie bolo v Belgicku pred asi 600 ľuďmi. Bolo to úžasné! Nikdy nato nezabudnem! Sandy Warez, Hellfish hrali so mnou na tej party
Najviac poteší?? Asi veľmi dobrá darkcorová party, na ktorej sa hrá okolo 210 bpm až do konca... :)

8) V súčasnej dobe vydávaš na Fatallic Resignation Records, patriaci Miss Joana & Jason Little. Čo ti už vyšlo a na čom teraz pracuješ? Že vraj máš veľa dobrých vecí, ktoré ešte nevyšli?
Áno máš pravdu, odkiaľ to vieš? :) Môj prvý vinyl bol Evil Foreboding na FRR003, vydal som ju pod menom Dj Hamy. Stále mám problém s mojim menom, všetci používajú krátku formu : Hammond, ale ja som DJ Hammond, je to zábavne, ale Hammond je kratšie, ľahšie.
Ďalšie vydanie bolo versus s Jasonom Littlom (originálnu verziu si môžete nájsť na mojej stránke www.djhammond.hu) volá sa Nuclear Project na FRR004. Okrem toho som ešte urobil 2 remixy pre Jasona Litlla na JMASK001 a JMASK003, the Empire in Dj Hammond rmx a I Saw in Dj Hammond rmx.
Stále skúšam hrať niečo nové a takto to budem robiť aj v budúcnosti...
A nemôžem zabudnúť na cd Essential Hardtechno Mix Compilation 3 od Jasona Littla, ktorý bude obsahovať tiež niekoľko mojich nevydaných trackov...

9) Čo považuješ za svoj doterajší najväčší úspech a čo by si chcel dosiahnuť?
Myslím, že vydania mojich dosiek a hranie v zahraničí!

10) Tvoja rodná zem a štát, kde sa bude konať SchranzHell spolu susedia. Je pri tom nejaký závažný rozdiel medzi miestnymi tanečnými scénami?
Ano! Ale nie taký veľký, možno Slováci majú radšej party a hudbu! Neviem, takto to cítim! :)

11) Teraz budeš vystupovať s Mariom Ranierim. Čo pre teba tento človek znamená?
Mam rád Mariov štýl, on je člen prvej generácie, pamätám si jeho track na psycho schoxx e.p. from highball records, ale osobne ho zatiaľ nepoznám. Počul som jeho live mix v Belgicku v aute na ceste do môjho hotela, bol veľmi zaujímavý.
Som zvedavý na jeho 3 hodinový set!

15) Na čo sa môžu tešiť všetci tí, čo prídu 17.11. to trenčianskeho Piano klubu?
Chceš im niečo vzkázať?

Ahojte slovenskí partypeople! Pripravte sa znovu na otestovanie drsného hardtechna! Uvidime sa tam!!!

Tschikko

17.11 Schranzhell: Ranieri edition
Piano club Trenčín
-predpredaj v sieti ticketportal

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 11. novembra 2007 v 23:28 – zdroj: www.schranz.sk – videné: 1770x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,