Ružiná MMP Fest - 21-23.8. 2009 - First Deejays review show - Ďaľšie info – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Ružiná MMP Fest - 21-23.8. 2009 - First Deejays review show - Ďaľšie info

Ilustrační obrázek

Prinášame Vám ďaľšie info o open air feste na Ružinej First Deejays review show - MMP Fest 21 -23.8. 2009.

Podujatie sa bude konať v Rekreačnej oblasti Ružiná (časť Divínska strana) pláž pod ´´holým nebom´´ a na horúcom plážovom piesku, teda pod obrovskými stanmi, pričom sa párty bude konať za každého počasia.


Dávame možnosť predstaviť sa začínajúcim, aktívnym a aj profesionalnym DJom. Celá akcia sa bude niesť v duchu podpory mladých začínajúcich DJov a odprezentovnia sa už stálic DJského klubového diania, nakoľko bolo veľa ohlasov na situáciu, že sa talentovaní chalani a baby nemajú kde prezentovať .Chceme spojit komunitu DJov, aby stále rástla kvalita DJingu na Slovensku. Každý DJ dostane možnosť priniesť svoj SET ešte pred začatím podujatia najneskôr 20.08.2009 buď na CD alebo v Mp3forme. Priniesť ho môže osobne do CD shopu TRINÁSTY V LUČENCI v ZLATEJ ULIČKE, do ČERVENÉHO STÁNKU CORGOŇ priamo v Divíne alebo poslať na mail spoločnosti.

Na základe vypočutia zaradíme DJa alebo DJku do tej hodiny, kedy bude jemu/jej podobný DJ ´´hrať´´. Vždy to budú rovnaké hudobné žánre a nikdy nebude hrať s profesionálnym Djom až kým sa neprebojuje na základe poroty až do finále, kde si dvaja -traja podľa toho aký budú skvelý zahrajú s ozajstnou DJ špičkou ...a to bude MEGA PREKVAPKO.

Po prihlásení mená DJov budú zverejnené a aktualizovane na webe. Každý hudobný žáner na ktorého prezentovanie sa budú môcť DJi prihlásiť bude mať zástupcu medzi už pozvanými DJmi. Teda hodnotený budú skutočne odborníkmi a profesionálmi v tom, čo robia a v neposlednom rade samotnými účastníkmi teda baviacimi sa ľudmi vo veľkej hlasovacej a SMS SHOW , ktorá bude na štyroch veľkých projekčných plátnach premietaná počas celého podujatia..

Profesionálna odborná porota vyberie 3-4 najlepších DJs, ktorí dostanú možnosť prezentovať svoje umenie 21,22,23.08.2009 na veľkolepej open air party first deejays show aka MMP fest, ktorá vyvrcholí .Hrať DJi budú môcť naozaj všetko: House, Vocal, Groovy, Funky, Latino, Trance, Minimal, Drum´N´bass, Progressive, Electro alebo Hip Hop.

Každý, kto si myslí,že má na to zahrať si po boku EUROPSKEJ DJ špičky sa môže prihlásiť formou emailu na mmp.agency@gmail.com alebo osobne v predajni TRINÁSTY v Lučenci, v červenom bufete Corgoň priamo na pláži v Divíne.

Viac info: RoNNy 0944309037
mmp.agency@gmail.com

DJs na LineUPe

Tom Haley, Kraken, Matyo, Manyus, Szaby, Franko,LaddyM,Fresh,Charlie, Kenedy, Oli Magic,PeetBoy,Sven, Kattka, Kika, Avalon, RonnyDJ, Mambo, Dali, Charlie Clubbers,Dali,Manyus,Reneek,Franko,Peppo,Mola


Samozrejme tieto mená sú profesionáli v DJingu a sú pozvaní organizátorom.

Vstup-1den-5eur 3dni-7eur

sutaže-24hodinovy mega diskomaraton -1.cena 500eur
promo mix Djov ktory zhodnotia samotny navstevnici formou sms show
sutaze o alkohol,o mobilne telefony..celkovo sa rozdaju ceny za viac ako 1500eur!!!

Aj ty sa chystáš na Ružiná MMP Fest? Tak sa pridaj k nám

Tak neváhaj a nezahoď jedinečnú možnosť ukázať sa..

Viac info pozri plagát akcie..

ruzina mmp fest

Zdieľať na: 
Publikované: 12. augusta 2009 v 20:15 – zdroj: mmp fest – videné: 3973x – komentárov: 11 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

matqa

matqa 23. 8. 2009 v 23:31
luudjáá jako ja tuu nescéém nič na nikohoo wrawieeť ,,,, ale ušš aj to bolaa hluuposť že niektorým djom nebolo ani oznámenee že to nebude ,,,, nás ešte aj zastawili nejakýý xlapi z nitry že či newiemee že kde to je žee oni tam mali robiť penowku ,, tak jako škodaa že to nebolo,,, a too že to maa byťť akožee teraz tento tyyždeň 28.8. jee isto zase hluuposť ,, no ale ja saa nestaaráám ,, ked too bude taak sa bawíímee a ked njee taak zase wšetcii pojdu do hotela diwín na disko

jackRat

jackRat 22. 8. 2009 v 02:48
ano ja ta rozumiem..chapem co myslis a davam ti za pravdu..len nerozumiem naco sa niekto pusta do niecoho takeho ako je priprava takej akcie..to je vsetko.prepac ak som napisal nieco nevhodne

jackRat

jackRat 21. 8. 2009 v 21:06
halabala ci ako ma to meno ma pravdu..ale uplnu. clovek s umeleckym menom ronny je presne clovek ako ho halabala pomenoval..poznam ho uz dlho tak viem. akcia takeho rozmeru ako to bolo na plagate a neviem este kde propagovana by sa uz o takomto case naplno rozbiehala..ale ? ale nic. nic sa tam nedeje. ziadne stany obrazovky a slubovana zabava..no proste nic..prisli tam ludia ze by tam aj nieco chceli vybudovat ale nejak sa to zrusilo..asi nejaka tech. pricina??no to uz vie len jedna osoba a dufam ze sa to dozvie aj verejnost ludia co sa na tu akciu chystali a tiez ludia co to tam prisli stavat. je to ubohe nieco naplanovat zavolat ludi a nic. mozno si len chcel ronny dokazat ze vie zavolat ludi a naslubovat im modre z neba..ale co sa bude diat potom ho asi uz netrapi..na jeho mieste by som sa neukazal na verejnosti a urcite sa nikdy nepokusal nieco take planovat. ale aspon si ludia urobia o nom mienku a snad mu uz na jeho trapne slovka nik nenaleti...a neviem preco sa ho niekto zastava.ale to je osobna vec kazdeho z nas (vas). ale snad po dnesnom dni budete mat pravu mienku o ronnym. samozrejme ak si zase nieco pekne nevymysli ze preco sa to zrusilo

Anonym

Anonym 21. 8. 2009 v 23:17
Zastaval som pracu nasho portalu a nie cloveka, ktoreho spominas - precitaj si moj prispevok este raz prosim.

halabala

halabala 19. 8. 2009 v 23:17
To ako prečo admin. vymazal moj príspevok????????????? To čo má byť, cenzúra??? Ste obyčajný chudáci ak vymažete slušný ale tvrdo kritický príspevok. Okrem toho, mám info že ten takzvaný fest asi ani nebude, nakolko si organizátor okrem iných povinností vyplývajúcich zo zákona 96/1991 Z.z. o Verejných kultúrnych podujatiach nevysporiadal ani autorské náležitosti a to znamená že bez zaplatenia autorských poplatkov je akékolvek použitie hudby na tomto "feste" nelegálne a samozrejme aj trestné. Okrem toho to znamená že podujatie bude v takomto prípade nelegálne a Polícia na podnet túto akciu bude musieť zrušiť. To že je usporiadateľ akcie Roman Šuhaj (Ronny DJ) prvotriedny táraj a klamár to v tomto okolí vedia všetci ktorí ho poznajú... aj DJs z okolia LC (Mambo a.t.d.) to velmi dobre vedia. Možete si tieto tvrdenia kludne overiť u prevádzkovatelov Diskoték: Sirius klub Brezno (p. Čunderlík) kedysi posobiaci v Cage clube v LC, tak isto Vám o nom svoje povie aj p. Filipiak z Fanklubu v Breznicke, alebo napr. Igor Suja z R3 promotion Vám ne neho asi vela pekného nepovie.... s pozdravom... Majo

Anonym

Anonym 20. 8. 2009 v 08:08
O tom kto je chudak by som si s tebou aj osobne pokecal. Prid mi to skutocne povedat do oci a neskryvaj sa za nick (to meno na koci prispevku moze byt vymyslene ). Nakolko z tvojho prispevku vyznieva, ze sa zrejme vyznas v danej teme, iste velmi dobre vies, ze kazdy prevadzkovatel (resp. majitel) webovej stranky ma pravo mazat "akekolvek" prispevky od navstevnikov na svojej stranke a zvlast tie prispevky, ktore obsahuju hanlive a vulgarne slova, nadavky atd ...a taktiez prispevky, ktore osocuju a ublizuju a poskodzuju ine osoby, rozne reklamne ci zavadzajuce pripsevky...je toho skutocne viac, nebudem sa tu o tom rozpisovat. Z nasej strany sme si splnili vsetky obchodne podmienky, na ktorych sme sa dohodli s promoterom danej akcie - to znamena, ze uverejnujeme PR clanky, flyers a ostatne informacie od promotera na nasej webovej stranke. O "skutocnostiach", ktore pises vo svojom prispevku nemame ziadne informacie, resp. nas promoter o tom neinformoval, takze ked nemas overene a taktiez oficialne informacie, prosim nezadazaj verejnost. A dam ti jednu priatelsku radu - Uz vobec nezverejnuj ziadne mena (ci priezviska) v prispevkoch. Pekny den ti prajem.

pedro

pedro 20. 8. 2009 v 13:06
Príspevok o kt. píšeš som vymazal ja, práve pre dôvody kt. boli spomenuté Paulom.. Určite nepatrí diskusia kt. si chcel rozbehnúť na toto fórum, ak máš tieto informácie podložené treba to odkomunikovať priamo s organizátorom akcie osobne a nie odkazovať cez toto fórum..

halabala

halabala 24. 8. 2009 v 13:44
Pedro & Paulo> Nechcel som sa vôbec dotknúť Vás, len sa mi vymazanie toho príspevku zdalo dosť neprimeraná reakcia vzhľadom ne jeho obsah. Ten príspevok práveže nebol voči nikomu hanlivý, ani uážajúci a už vôbec nie zavádzajúci... Konkrétne mená som uviedol len koli hodnovernosti informácií ktoré som tam uvádzal. Ale ako už iste viete vôbec som sa nemýlil... Okrem toho si hádam nemyslíte že Vám podobné info ake som uverejnil ja, poskytne sám promotér - organizátor...??? Pedro, účelom mojho príspevku bolo Varovať ostatných pred týmto "organizátorom" takže by bolo úplne scestné a od veci, aby som Varovanie pred organizátorom písal priamo organizátorovi.(??????)

dj_PROGRESS

dj_PROGRESS 17. 8. 2009 v 22:17
stretneme sa vsetci tam!!!!

Noro Hadzi

Noro Hadzi 3. 8. 2009 v 19:00
Tome tvoje meno casto pisu zle

pedro

pedro 2. 8. 2009 v 20:42
Držíme palce organizátorom, aby sa festival vydaril


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,