ROBERT BURIAN: UŽ SA NEVIEM DOČKAŤ AKO TO ROZBALÍM NA TRANCE OF LOVE! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ROBERT BURIAN: UŽ SA NEVIEM DOČKAŤ AKO TO ROZBALÍM NA TRANCE OF LOVE!

Ilustrační obrázek

Čas do začiatku nového eventu v Leopoldovskom klube Oceán s názvom Trance of Love sa nám pomaličky kráti a my Vám tentokrát prinášame interview s Róbertom Burianom. Dámy a páni, vychutnajte si interview s jedným z našich najlepších producentov a djov.





Zdravím Ťa PÁN producent!

Myslím, že takéto oslovenie som pre teba - Róberta Buriana zvolila oprávnene. Na svojom konte máš cez 70 vydaných vecí a tvoje tracky hrávajú celo-svetovo známi DJ-i. Preto mi bude veľkou cťou, požiadať Ťa o interview.

1.Na začiatok mám pre teba jednoduchú otázku: Kým si sa stal skôr: Djom, alebo producentom?

Ahoj. Odpoviem ti na túto otázku úplne jednoznačne. Najskôr som bol producentom. Viem, že to je vo väčšine prípadov naopak ale s hudbou som vyrástol, k DJingu som sa dostal neskôr, no v každom prípade dnes by som neupustil už ani od jedného, pretože ma baví aj jedno aj druhé.

2. Zaujímalo by ma, ako si sa dostal k produkcii a k DJingu. Čo, alebo kto Ťa k tomu priviedol? Vo väčšine prípadoch Vás na takéto chodníčky privedie práve Váš kamarát. Bolo to aj v tvojom prípade?

Čo sa týka produkcie, tak k tomu ma nepriviedol nikto a to doslova. K tomu som sa priviedol sám. Bolo to ale už veľmi dávno a na niektoré veci si už len matne spomínam. O produkciu elektronickej hudby som sa začal zaujímať od návštevy Holandska a odvtedy sa toho neviem zbaviť. A čo sa DJingu týka, tak k tomu ma doviedol ako si už napísala kamarát.

1

3. Tvoje začiatky siahajú k hip-hopovej produkcii, s ktorou si práve začal. Venuješ sa hip-hopu aj teraz, alebo uprednostňuješ elektronickú tvorbu? Postrehol si, že veľa „clubberov" odsudzuje práve hip-hop a hip-hopoví ľudia naopak „clubberov"? Čo na tieto postoje vravíš ty, ako človek, ktorý uznáva a produkuje oba štýly súčasne?

Momentálne hiphop už nerobím, ale nemyslím si že je to definitívne. Skôr by som to nazval ako oddych od tohto štýlu, mám veľa iných projektov ktoré sú prioritné a musím sa sústrediť práve na ne. To, či kluberi odsudzujú hiphop ale naopak, to som postrehol ale nikdy som sa nestretol ja osobne s názorom, že by som robil hiphop alebo elektronickú hudbu zle. Možnože také názory sú ale ja o nich neviem.

4. Je známe, že si producentom viacerých štýlov nielen elektronickej hudby. Avšak mňa by zaujímalo, ktorý z týchto štýlov je u teba v produkcii práve teraz no.1. Mohol by si mi teraz ohodnotiť na stupnici od 1-4, kde 1 je u teba no.1 a 4 je štýl, ktorým sa teraz zaoberáš najmenej?

* Trance, kde vystupuješ pod DJ-ským aliasom BuRo
* Proggresive, alias Rob B
* House, alias Robert Burian
* Hip Hop, alias BuRo

Pod aliasom BuRo už nevydávam ani vydávať nebudem, čiže trance ( uplift trance ) už robiť nebudem - dávam číslo 4.
Progressive - Rob B už takisto robiť nebudem, ale ešte sú v zozname nevydaných skladieb nejaké remixy, takže - 3.
Hiphop by som označil ako - 2.
A napokon na prvé miesto by som dal to čomu sa venujem momentálne najviac a to je tzv. Tech-trance je to niečo nové a mňa osobne to najviac baví. Tento štýl produkujem práve pod svojim skutočným menom - Robert Burian.

5. Na Trance of Love vystupuješ pod pseudonymom Robert Burian. Znamená to, že v túto noc budeme od teba počuť skvelý housový set, alebo pri Djingu používaš stabilne meno Robert Burian a ostatné pseudonymi používaš iba pri produkcii?

Presne tak - Robert Burian je meno ktoré je spoločné pre akýkoľvek DJský projekt, ale aj tak vždy prinesie množstvo prekvapení. Pre takú zaujímavosť, na každom vystúpení zahrám vždy skladbu ktorá je maximálne exkluzívna, ktorú okrem vydavateľov a mňa ešte nemal možnosť nikto predtým počuť.

6. Vedel by si mi povedať, prečo je pre slovenského producenta tak veľmi ťažko preraziť? Tebe sa to podarilo, tvoje tracky hrávajú najznámejší Dji sveta. Tvoj diár by mal byť plný dátumov hraní po celom svete... Prečo všetci berú to, že si Slovák, ako obrovskú nevýhodu? Žiť v inej krajine, tak si teraz niekde na špičke...

Táto otázka je teraz maximálne frekventovaná v rámci mojej osoby. Ale tentoraz odpoviem už len stručne. Možno je chyba v tom, že som Slovák. Možno je to v niečom inom. Ale jednu vec viem určite. Bez ohľadu na to že som na svoj pôvod hrdý viem, že najväčšia chyba je práve v nás. Keby si ľudia pomáhali tak by DJi ani nemuseli nikde cestovať preto aby boli uznávaní. Ja dnes s istotou viem povedať že už o nedlho ten kalendár plný bude.

7. Neuvažoval si niekedy nad tým, že by si šiel žiť niekde do zahraničia a skúsiť preraziť tam?

Mám rodinu v Anglicku. Dokonca ma tam už „x" krát volali. Neodídem odtiaľto, mám tu všetko čo potrebujem a to čo nemám príde :o)

2

8. Mohol by si nám prezradiť, aké sú prvé ohlasy na tvoju horúcu novinku Vegas?

Od momentu, keď Vegas vypustilo vydavateľstvo von cez svoj promo pool tak mi písali DJi zo sveta, že je to jedna za najlepších vecí čo mali možnosť odo mňa počuť. To ešte ale asi nepočuli veci čo chystám :o) ... Samozrejme veľmi ma teší keď zaslúžená a tvrdá práca dostane uznania.

9. Postrehla som, že veľmi často hrávaš na eventoch práve s Milanom Lieskovským. Trance of Love nebude takisto výnimkou. Ste aj v skutočnosti veľmi dobrými kamarátmi, alebo Vás spája iba hudba?

Budem maximálne úprimný. To že s ním hrávam ma len teší, to či som s nim kamarát to je bez debaty i keď aj medzi kamarátmi to občas zaškrípe, ale je to veľký človek čo dokázal a dokáže veľké veci, sme si vo veľa veciach podobní a to je to čo nás spája.

10. Piatok 13.2.2009 si s Milanom Lieskovským headlinerom novej party Trance of Love v Leopoldovskom klube Oceán. Na čo sa môžu ľudia v tvojom podaní tešiť? A čo by si odkázal ľudom, ktorí sa ešte s určitosťou nerozhodli, či na túto party majú ísť?

Už sa neviem dočkať kedy prídem a rozbalím to v Oceáne. Vždy sa veľmi teším na ľudí, atmosféru a na predstavenie najnovších kúskov. A ľuďom ktorí sa ešte nerozhodli nebudem odkazovať asi nič, lebo ak si prečítali toto interview tak už sú rozhodnutí, že pôjdu ! Máte sa všetci na čo tešiť.

Ďakujem Ti za veľmi príjemný rozhovor!

Trance of Love
13.2.2009
Oceán club, Leopoldov

1

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 5. februára 2009 v 22:41 – zdroj: TRANCE OF LOVE – videné: 2450x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,