REACTION CONTROL - PRÍBEH POKRAČUJE! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

REACTION CONTROL - PRÍBEH POKRAČUJE!

Ilustrační obrázek

Už 18. apríla v Žiline sa budeme môcť priblížiť k atmosfére, za ktorou na legendárnu party Reaction Control prichádzali stovky clubberov. Čaká nás klubovka s názvom SubReaction.




Počas niekoľkých rokov sme robili najväčší techno-rámus v Žiline a širokom okolí. Zažili sme hordu zábavy, skvelú muzičku od charizmatických DJs, desiatky odohratých setov a premietnutých projekcií.

Aká bude SubReaction? Na dnes tu máme prvú ochutnávku v podobe menšej ankety. Vybraných hostí, ktorí sa na Reaction Control objavili, sme sa opýtali, ako si spomínajú na svoje účinkovanie na týchto parties a aké pocity si z akcie odnášali...

OGI (beast music / Croatia)

„Už pred mojou návštevou som vedel, že Reaction Control musí byť skvelá party, a fakt som sa nemýlil, bolo „cool" . Akciu radím medzi moje najlepšie hrania v strednej Európe, bláznivá party v atómovom bunkri plná sympatických a milých ľudí! Dobrý dojem na mňa zanechali aj slovenskí DJs s ktorými som tam hral. Rešpekt Griningovi. RC som si skutočne užil !!"

1


BREETH (slovakiapromotion / 4elements.sk)

„Bolo myslím zhruba pred 3 rokmi, kedy som sa na RC ocitol. Pamätám si túto návštevu dosť dobre z viacerých dôvodov. Viem, že som do Žiliny šoféroval veľmi unavený z predchádzajúceho dňa a jediným šťastím bolo, že mi robila spoločnosť priateľka. Využil som ešte každú minútu na oddych, kým som vošiel dovnútra. Od momentu, kedy som však vošiel, sa všetko zmenilo a začala na mňa okamžite sálať doslova horúca atmosféra útrob. Hranie bolo rovnako skvelé. Po výbornom nabudení za pultom mi nakoniec cesta naspäť ubiehala omnoho rýchlejšie. Reaction Control bola vždy synonymom skvelej párty v Žilinskom kraji a nepochybujem o tom, že v tomto vydaní neostane svojej povesti nič dlžná."

2


VEZTAX (vezotonik / Slovenia)

„Aaa Slovakia... Na Reaction Control som sa mal skvele. Skutočný underground priestor, dobrý zvuk, precízne techno a veľmi milí ľudia! "

3


SCHIMEK (djschimek.com / PL)

„Pri vyslovení Reaction Control sa mi vynárajú slová ako kvalitné techno, profesionálna organizácia, nadšenie a hlavne fantastická atmosféra.
Na každý svoj RC spomínam len v superlatívoch a viem, že rovnaký názor mali aj moji priatelia a kolegovia DJs, ktorí sa tam zúčastnili. RC žilinskej ale aj celej slovenskej scéne momentálne výrazne chýba a myslím že je ten najvyšší čas obnoviť tradíciu a pokračovať v tejto parádnej klubovke."

KAISERSOZE (orionhall / CZ)

„Jedna z nejlepších akcí na Slovensku, v dokonalém prostoru, s výbornými podmínkami a vynikajícím publikem. Hraní na Reaction Control jsem si fakt užil a odjížděl jsem s příjemným pocitem, že jsem poznal další akci, kterou její organizátoři připravují proto, že mají rádi muziku a chtějí bavit jak publikum tak sami sebe."

5


SIGI (partyzona.sk)

„Pre mňa sa spomienky na všetky party Reaction Control zlievajú do jedného súčasne skvelého a súčasne smutného pocitu. Skvelého preto, lebo sú pre mňa symbolom toho najlepšieho čo mohla techno klubovka poskytnúť - fantastickí ľudia, hudba ktorá dávala „všetko", pocit „starých a dobrých" akcií s tým všetkým, čo k tomu patrilo. A ten smutný pocit je nostalgia prameniaca zo zážitkov, ktoré už dnes neviem nájsť... Ale často a rád si spomeniem na všetky Reaction-y, neviem povedať ktorý bol naj či lepší, pre mňa boli všetky rovnako dokonalé!"

AGENT (kne deep / CZ)

„Vzpomínám si na hraní na RC, je to dost dávno. Vybaví se mi dobrá párty, jak to většinou na Slovensku obecně vždy bývalo. Tam vždy techno jelo a lidé ho měli vždy rádi."

6


BOLEK (intertec media.sk)

„V spojení s touto akciou vždy len hranie a potom amnézia. Pamätám, že všetkého
moc ale hlavne zábava a skvelí ľudia okolo. Ďakujem, že som sa mohol párkrát na RC zúčastniť a prispieť do kotla."

7


DUŠO DASH (stereodisco.sk)

„Dobrá techno párty, s dôrazom na kvalitný zvuk, svetlá aj dekorácie. Svojím spracovaním a organizátorským nasadením určite prekonala lokálne rozmery jedného mesta (Žilina), v regióne sa len málo akcií mohlo k RC prirovnávať.
Priateľská atmosféra, pozitívne naladení návštevníci - bolo cítiť, že aj organizačný tím nie je tú noc spojený kvôli biznisu ale kvôli hudbe."

8

 

Reaction Control presents SubReaction

18.04.2009
Fancy Molock (priestory byvaleho Raku) - Žilina

BREETH - ***special hard flavour / 4elements.sk
SEPROMATIQ LIVE / artillery bookings
GRINING / reaction control crew
MAROSH / patteydl.sk
Milozzone vs. PaloB / reaction control crew

9

 


Zdieľať na: 
Publikované: 2. apríla 2009 v 00:02 – zdroj: subreaction – videné: 1633x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,