Re-Ward - O Slovensku som už počul kadečo !! - Lovely Experience 2 - 18.4.2009 - Planet 4 - Trnava – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Re-Ward - O Slovensku som už počul kadečo !! - Lovely Experience 2 - 18.4.2009 - Planet 4 - Trnava

Ilustrační obrázek

Lovely Experience zažijete už túto sobotu, predtým sme však pre vás pripravili rozhovor s holandským hudobným bonbónikom, ktorý premiérovo vystúpi po boku velikánov menom Stoneface & Terminal. Re-Warda sme sa za vás opýtali všetko, čo nás zaujímalo a dozvedeli sme sa toho naozaj dosť.

 

Meno Re-Ward je naozaj zaujímavé. Povedz nám, ako vzniklo?

Haha, bol to vlastne moj strýko, kto s tým prišiel. Mal som 16 rokov alebo tak nejak a umývali sme riady. Práve prichádzal môj prvý release a ja som nevedel, aké meno použiť. A tak ho pri umývaní riadov napadlo Re-Ward a zostalo mi to dodnes.

Ako si sa dostal k djingu, hudobnej produkcii a elektronickej hudbe ako takej?

Keď som bol ešte malé dieťa, počúval som piesne od Tiesta, ktorý žil predtým v tom istom meste. Naozaj ma tento štýl hudby zaujal, tak som jej hľadal viac. Keď som trošku vyrástol, kúpil som si 2 gramáče, mix pult, a začal som mixovať hudbu ja sám. Po čase som chcel začať tvoriť aj vlastné tracky. Začal som produkovať a to je vlastne celý príbeh, ako som sa k tomu dostal...

re

.
Máš popritom všetkom čas aj na samého seba? Čomu sa okrem hudby venuješ? Yeah, keď si ušetrím nejaký čas, rád varím alebo len tak idem von s kamošmi. Som tiež veľký fanúšik kartových trikov a pouličnej mágie...hehe, áno David Blane je môj obľúbený ;) Tvoja hudba má naozaj jedinečné črty. Vedel by si ju dáko charakterizovať? Čo ťa pri jej tvorbe najviac inšpiruje? Eehm...Keď produkujem track, myslím na dav a na to, ako by naňho reagoval. Chcem tiež robiť niečo iné ako ostatní, tak skúšam kombinovať rôzne štýly ako techhouse a trance, napríklad...

 

Vydal si veľké množstvo trackov a remixov. Berieš hudbu stále ako tvoju vášeň alebo už len ako prácu?

Bezpochyby je to moja vášeň! Nedokážem si predstaviť deň bez hudby. Myslím, že by bol veľmi nudný. Skutočne som prepadol hudbe ako takej a to nielen elektronike, ale aj klasike, rocku alebo akémukoľvek inému štýlu.

Lovely Experience je o zážitkoch, pamätáš sa na nejaký tvoj hudobný zážitok, ktorý ti naozaj utkvel v pamäti?

Yeah, minulý mesiac na Trance Energy, keď som úplne stratil kontakt sám so sebou. Mal som husiu kožu po celom tele, nikdy na tú chvíľu nezabudnem!! Dav spieval moju melódiu tak hlasno, že som vôbec nepočul ani vlastné odposluchy :-D

re

Na Slovensku si zahráš prvý krát, počul si už niečo o slovenskom publiku? Pripravuješ preň niečo špeciálne?

Áno, niektorí Dji mi už vraveli a o Slovensku som počul kadečo. Zdá sa byť skvelé! Počul som, že skutočne viete, ako vytvoriť skvelú párty, tak sa ukážte! Naozaj sa na to teším!

Hral si na množstve pretížnych párty a vydal si veľké množstvo trackov, čo však ty považuješ za svoj najväčší úspech alebo čo si myslíš, že predstavovalo zlom v tvojej kariére?

Ehm, myslím, že moje vystúpenie na Trance Energy bol môj vrchol. Bola to obrovská pocta hrať na takej svetoznámej akcii. A myslím, že som bol aj najmladším DJom tej noci a to ju pre mňa urobilo ešte výnimočnejšou, haha ;)

Na Lovely Experience vystúpiš popri Stoneface & Terminal, ako vnímaš ich tvorbu a bude pre teba vystúpenie s nimi zážitkom?

Poznám ich už celkom dlhý čas, vždy som miloval ich produkciu, takže je milé hrať s nimi! Raz som ich videl hrať v Amsterdame, a skutočne to roztočili!

r

Dosiahol si už naozaj veľa, no je ešte niečo po čom nazaj túžiš?

Haha, je tu stále množstvo vecí, o ktorých snívam. Až príliš na to, aby som všetky spomenul. Jeden z mojich najväčších je napísať song spolu s Chrisom Martinom z Coldplay. Haha, ale to je dosť nemožné, myslím ;)

Teraz máš jedinečnú možnosť odkázať niečo clubberom, ktorí sa chystajú na Lovely Experience.

Naozaj sa veľmi teším na túto noc, dúfam že aj VY!!! Urobíme skvelú párty s hŕbou dobrej hudby a nejakými tými drinkmi ;) Zdravíííííííííím!!

Re-Ward sa na vás všetkých už veľmi teší a doslova sa nemôže dočkať. Ak sa už na Lovely Experience tešíte aj vy, skontrolujte si, či máte 18. apríla zabezpečené voľno, dovoz, alebo či už máte zakúpenú vstupenku. Ak ešte nie, kúpiť si ju môžete tu: http://www.ticketzona.eu/sk/podujatie/lovely-experience

Tu nájdete aj VIP vstupenky, ktoré svojou ponukou uspokoja aj najnáročnejšieho návštevníka. Viac informácií získate na web stránke http://www.lovelyexperience.sk

Preto nezabudnite, už 18. apríla zažijete Stoneface & Terminal, Re-Warda, JetFevera, Flasha, špeciálnu cryogenic show a veľa zaujímavých prekvapení.

Párty info:

18. apríl 2009, Lovely Experience
Stoneface & Terminal, Re-Ward, JetFever, Flash, Cryogenic technology, UV show and more....
Planet4 club, Trnava
Tickets: Normal: 8.- Eur, VIP: 14.- Eur
Viac informácií: www.lovelyexperience.sk

Predpredaj vstupeniek: http://www.ticketzona.eu/sk/podujatie/lovely-experience


Zdieľať na: 
Publikované: 15. apríla 2009 v 18:30 – videné: 1509x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,