Profily a súťaž: L.A.O.S a Mc DAXTA @ SPIRAL 29 - Drum&Bass night - 2. máj 2009 - World klub - ZV – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Profily a súťaž: L.A.O.S a Mc DAXTA @ SPIRAL 29 - Drum&Bass night - 2. máj 2009 - World klub - ZV

Ilustrační obrázek

Na sobotu 2.Mája pripravuje pre vás agentúra Spiral, 29. pokračovanie Drum&Bass noci s rovnomenným názvom. Dnes vám predstavíme fínskeho headlinera a hlasový "support" ktorým je rakúsky Mc Daxta.

 

 

 

L.A.O.S ( Hospital/Defunked/Midnight Sun/Have A Break Recordings/Finland )
Abraham, D-Bex a JayEM začali spolupracovať v roku 2002. Hlavný dôvodom bolo, že zdieľali podobné cítenie hudby a zároveň do nej boli úplní blázni. Vymysleli si prezývku L.A.O.S. (Large Amount of Soul) a veci sa mohli dať do pohybu. O niečo neskôr ste mohli počuť v ich setoch tracky ako Thru the Mist, Wish Upon, Star Soul alebo Street Thing.

l


Rok 2007 je pre L.A.O.S prelomový. Ako prvá sa na platni objavila nádherná vec Beautiful. Vyšla na labeli Defunked. Svoju náklonnosť k pandám vyjadrili v tracku Panda Style, ktorý si vybrali majitelia „nie veľmi známeho" labelu Hospital. Nasledovalo vydanie Wish Upon, Fascinated a Formated. Okrem toho boli požiadaní o remix Mornig Child, ktorý vyšiel na albume Play With the Changes známych 4Hero.

Dánsky label Spin Recordings, ktorého majiteľmi sú Screamheads zas zobral do svojho repertoáru skvelé tracky ako 1990's a Strong. Rok 2008 priniesol pre L.A.O.S ďalšie skvelé releasy, ako napríklad We all či Something in the air sa často objavovali a stále objavujú v setoch top djs. Ich najaktuálnejším produktom je EP So Much To Tell You, ktoré vyšlo v Marci tohoto roku v digitálnej podobe. Nájdete na ňom pecky ako So Much To tell you, Everything, Rise a Back no more. Viac o hudbe ktorú chalani produkujú sa dozviete kde si kliknete na ich myspace stránku www.myspace.com/largeamountofsoul, kde si v playeri môžete vypočuť ich aktuálne tracky.

l


Nielen hudbou je človek živý a tak popri nej samozrejme každý člen L.A.O.S. pracuje a spoločne pripravujú pravidelnú party Standard, na ktorej si už zahrali Cyantific, Kasra, Blu Mar Ten, Blame a Commix. Mimo toho hrajú na partys a festivaloch po celom svete a prezentujú tak svoj jedinečný zvuk. Vo Zvolenskom World klube sa predstaví JayEM jedna tretina formácie a môžete sa tešiť na skutočný hudobný a party zážitok :).

Viac Info:
www.myspace.com/largeamountofsoul

Mc Daxta (Austria)
Priamo z Klagenfurtu do Viedne s malou zastávkou v Graze. Tak by sa dala stručne popísať cesta slávy MC Daxtu. Andreas Dreier sa na drum and bass namotal v roku 2000 a jeho prvé verejné vystúpenie nasledovalo o 4 roky neskôr na párty Disco404 crew v Graze. Dav bol spokojní a MC Daxta tiež. Zanedlho sa stal rezidentom na akcii "Strictly Beats" organizovanej DJom Snare. Od roku 2006 je členom uznávanej rakúskej crew Mainframe a spolu s MC Davoxom tvoria perfektný tím. Ohurujúc fanúšikov od akcie k akcii dokázal, že vie, ako ovládnuť dav.

d


Roky 2007 a 2008 patrili medzi jeho najúspešnejšie. Pozvánka na svetoznámy Urban Art Forms Festival ho umiestnila medzi domácu špičku. Okrem show s mikrofónom v ruke sa venuje aj promotérstvu. Vo svojom rodnom Klagenfurte rozbehol akciu Criminal Beatz, ktorá sa zanedlho stala najúspešnejším eventom s medzinárodnými bookingami v širokom okolí.

d


S mikrofónom v ruke dopĺňal mená ako Ed Rush, Optical, BSE, Noisia, Simon „Bassline" Smith, Shimon, Pendulum, Skynet, Chase&Status, Cyantific, Klute, Concord Dawn, Subfocus, Chris.su, Counterstrike, Crossfire, Phace, N.Phect & Dizplay, Raiden, Muffler, Paul B, Aphrodite, Ink, Loxy, Friction, Spor, Chris Renegade, Apex, Dom & Roland, Pendulum a mnoho ďalších...

Viac Info:
www.myspace.com/daxta

Chcete vyhrať voľné vstupy na Spiral 29 - Drum&Bass night?
Stačí keď sa pozriete na myspace ( www.myspace.com/signallfm ) Lixxovej Drum&Bass show Signall_FM, kde v blogu nájdete potrebné informácie. Pozor súťaž prebieha do stredy 29.4.2009.

Ďalšie potrebné informácie a rozhovor s hedlinerom party Spiral 29 už zajtra na vašom obľúbenom webe.

SPIRAL 29 - DrumandBass night
last edition before summer
2.5.2009
WORLD klub - Zvolen
start: 21:00 - 05:00 :end
Vstupné 5 EUR / 150 SKK

Staring:
L.A.O.S. ( Hospital, Defunked, Midnight Sun, Have A Break Recordings / Finland )
Mc DAXTA ( Vienna / Austria )
KUBO ( Spiral.sk )
DVK ( Spiral.sk ) + SLACKER ( Quack )
MORTE ( Spiral.sk )
MADSIGN ( Spiral.sk )

SPECIAL NEW!!! HIGH QUALITY SOUND and LIGHTS by DV AUDIO!
FRESH FRUIT . STICKERS. DECORATION . AND MANY MORE
Info: www.spiral.sk
flyer_spiral29_dnb_night.jpg

Zdroj: Spiral.sk
Použité zdroje: www.dnb.sk, Quite

s

 

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 28. apríla 2009 v 20:35 – videné: 1746x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,