Profil headlinerov: Out Of Control 6 / exclusive Vibez rec. night – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Profil headlinerov: Out Of Control 6 / exclusive Vibez rec. night

Ilustrační obrázek

Subject 13, Paul T a Lady Free mená headlinerov ktorí sa predstavia 23.mája v martinskom klube Pistol Pistol na 6. pokračovaní drum&bassovej noci Out Of Control.

SUBJECT 13 (Vibez, Metalheadz, UK)

Vibez recording v oblasti hudobného priemyslu jednoducho Vibez je legendárny record label špecializujúci sa na kvalitný drum&bass, jeho zakladateľom je Dj Subject 13.

Prvý relase na Vibez bol Mystical flyte " od Subjecta13 v roku 1995. V období po tom tento Britský label vydal cez 100 relesov. Medzi mená ktoré label vydal patria: Q-Project, Seba, Big Bud, Alaska & Paradox, Intense, Blu Mar Ten, Survival, Asc, Future Engineeres, Decoder, Subject13, Physics, Smote a veľa ďalších.

Subject 13 producent a dj ktorý svoju produkciu posunul aj na iné značky tento rok podpísal kontrakt na vydanie jeho spoločného tracku s Resoundom (Subject13 & Resound ) na Goldieho labeli Metalheadz.

V súčasnosti Vibez najčastejšie vydáva Acoustixx Sessions kompiláciu založenú na partys labelu s názvom Acoustixx hosted @ cafe 1001 London a celosvetovo, prvá výbervka zo série z desiatich Acoustixx releasov je už von a obsahuje aj track od slovenského producenta Smoteho je to "double" CD. Na prvom nemixovanom cd sú rôzny producenti vydávajúci na Vibez. Druhé cd ktoré namixoval sám Subject 13 a obsahuje takisto ale v početnejšom zastúpení producentov vydávajúcich na tejto značke.

Viac o Subjectovi 13 a pripravovaných relesoch na Vibez: http://www.myspace.com/vibezrecordings

PAUL T (Spearhead, Phuzion, UK)

Paul T sa do hudobného diania zapojil v roku 1990, v čase keď UK hudobná scéna vo svojich najlepších rokoch. Pravidelne navštevoval rôzne kluby, napr. Seduction, Orange a Reincarnation. Toto viedlo k prehĺbeniu jeho záujmu o Djing . V roku 1993 začal hrávať zastrešený agentúrou Conflict, a v tomto čase spolupracoval aj na produkcii s JD Cruz a Rachele Wallace zo Suburban Bass Records. Jeho pokračujúci záujem o produkciu viedol k spolupráci s renomovaným dnb producentom Adamom F.

S cieľom rozšíriť si svoje hudobné znalosti sa vrátil ku svojim inštrumentálnym koreňom a hre na klavír. Týmto si rozšíril svoje schopnosti písať hudbu a tiež sa naučil hrať na bas gitare. V tomto období pravidelne vystupoval s rôznymi skupinami po celom Londýne. Jeho skúsenosti so skupinami mu umožnili okúsiť štýly od trip hopu, dubu až po experimental.

Po chvíľkovej prestávke v produkcii dnb sa k nej vrátil po boku dua TKO. Pokračujúca spolupráca s TKO viedla k releasu na labeli Underconstruction Records. Kolaborácia s TKO vyústila aj k založeniu nezávislého labelu Built 2 Last records, ktorý má doteraz na svedomí 2 realeasy Paul T a TKO, a druhý spolu s Elacro Soul System. Paul T momentálne spolupracuje s producentmi z južného Londýna: Chris Inperspectiveom a Survivalom. Najčerstvejšie Paulove spolupráce sú s labelmi ako Records, Spearhead Records, Inperspective Records a Directors Cut. Medzi DJov, ktorý podporujú jeho produkciu patria Dbridge, Survival, Sabre, LTJ Bukem, Chris Inperspective a veľa ďalších.

Viac info: www.myspace.com/paultrecordings

LADY FREE (Phuzion, UK) / Vocalist

Anita Emor, známa aj pod menom Lady Free je vokalilistka s tak jedinečným štýlom, že je ju ťažké nejakým spôsobom kategorizovať. Tento fakt je však jej výhodou, ktorá jej zabezpečila popredné miesta na rozličných akciách a trackoch. Lady Free, Austrálčanka s Indonézskym pôvodom, bola na drum and bassovej scéne predstavená v Londýne po Freestyle s DJ Merlyn a dnb crew Future Thinking v roku 2000.

Toto viedlo k účinkovaniu na akcii Futurism a v rádiu Origin FM. Neskôr spolu s DJ Merlyn rozbehli týždennú akciu v Liquid Bare v Shoreditch. Tu sa stretla s DJom Ronom a zapojila sa do práce DNA recordings. Lady Free priniesla do DNA crew svoju kreativitu a objavila sa v Ronovom prvom tracku "Touch the Sky". Jej láska k beatu a rytmu ju viedla k tomu, že si vyvinula svoj vlastný štýl. Po tom čo nadviazala kontakt s viacerými crews z Východného Londýnu sa dostala aj k iným štýlom ako Hip Hop, Breaks a Soul.

Na konci roku 2003 sa dala dokopy s DJ Quantize s ktorým hrávala v Pool bare vo východnom Londýne. Táto dvojica bola neskôr pozvaná do Drum klubu, kde založili svoju pravidelnú noc, ktorá fungovala 18 mesiacov spolu s DJom Shineom, ktorý sa pridal ku tejto crew. Drum Club sa potom stal miestom výnimočných akcií, počnúc rokom 2005, kde vystupovala po boku DJov Digital, Flight a Ron. Lady Free vystupovala npr. v Rusku, Poľsku, Holandsku, Nemecku, Malajzii, Kanade a Taliansku. Na svojich spiatočných cestách do rodného Perthu sa pravidelne spája sa Roller crew (Dart, Kent a Devo).

V roku 2004/2005 vlastnila Lady Free spoločne s Ronom a Quantizeom spoločné štúdio vo východnom Londýne. V tomto období začala spolupracovať s Paulom T na jeho trackoch s TKO, "The Flow", "Feeling", a "Forward Thinking" na labeli Under construction. Free bola prednedávnom súčasťou Nookieho turné Beyond Blue Album Tour a na tomto albume aj spolupracovala. Okrem toho naďalej spolupracuje s Quantizeom a Paulom T či už pri nahrávaní či v rámci živých setov. Free je súčasťou Nookieho agentúry Strictly Digital. (www.strictly-digital.com).

Viac info: www.myspace.com/mcladyfree

Okrem hore uvedených sa na Out Of Control 6 predstavia...

Smote ( Vibez/Midnight Sun/Telluric/SK) - www.myspace.com/smotethomas
Kubo (Spiral/SK) - www.myspace.com/kubodnb
Ideon (Spiral/SK) - www.myspace.com/dj_ideon

music

 

Zdieľať na: 
Publikované: 15. mája 2008 v 23:50 – zdroj: www.spiral.sk – videné: 1463x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,