Point of No Return: Novembrová nakladačka! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Point of No Return: Novembrová nakladačka!

Ilustrační obrázek

O nezabudnuteľný a jedinečný hudobný zážitok, doplnený o legendárnu undergroundovú atmosféru bratislavského Subclubu sa postará veľmi silné a pestré DJ-ské zoskupenie, zastúpené ako domácimi, tak aj zahraničnými menami.




Prečo From HEAVEN to HELL?

Jednoduché, výstižné, jedinečné. Od jemných a melodických rytmov minimalu či techna, až po nekompromisné, pekelne rýchle a tvrdé beaty tých najtvrdších odnoží elektronickej hudby.

Kľúče od nebeskej brány sa budú fasovať priamo pri vstupe a to s nástupom 21. hodiny. Vítať na nebeskej pôde Vás bude dvojica mladíkov zo stredného Slovenska z novopečeného bookingu techbeat.sk - Peter K & Rinock! Ich uvítacia b2b ceremónia sa bude niesť v rytmoch minimalu, tech-houseu a houseu, dopĺňaná energickým a melodickým electrom.

peterk_rinock

Ďalším poslom z nebies bude ostrieľaný banskobystričan, DJ Olix a jeho nezaškatuľkovateľný AcidTribalDetroitVocalCinkajúciTechno sound :-) Za mix sa postavil prvýkrát v roku 2002 a jeho skúsenosti zaručujú, že ani pri jeho sete nikto z Vás neostane nehybne sedieť a nechá sa unášať príjemnými, tanečne ladenými tónmi jeho setu.

olix

Pozvanie do neba neodmietol ani naslovovzatý odborník, legendárny slovenský DJ a producent, ktorého žiadnemu clubberovi netreba nijak zvlášť predstavovať a nie je ním nik iný, ako DJ BOSS! Slavova vymakaná a celosvetovo známa produkcia Vás zoberie na prechádzku po dosiaľ nepoznaných zákutiach neba a pomaly, ale isto sa začne uberať smerom k čoraz temnejším miestam.

boss

Na polceste z neba Vás bude sprevádzať bratislavčan Gregi, ktorý Vám odhalí svoju pravú tvár v jeho svojskom a netypickom sete plnom techna a hardtechna s prvkami hardcoru. Ste naplnenom skutočne neobyčajnými trackmi, ktoré budú znieť temnými chodbami očistca.

gregi

A pozor - dôložité varovanie pre všetkých pekelníkov a hriešnikov! Mapa cesty do pekla odhalila ďalšie tajomstvo! Pre vstup do pekla bude nutné prekročiť nebezpečnú rieku, po ktorej Vás na svojej schranzovej lodi prevezie miláčik slovenkých clubberov, polovičný Slovák - prievozník Trezor! Na plavbu touto rýchlou maďarsko-slovenskou schranzovou loďou si pre prievozníka nemusíte chystať povestnú mincu, ale nachystajte si kopec energie na ďalší z jeho smrtiacich setov.

trezor

Ak chcete zažiť, čo je to skutočné peklo, pri pekelnej bráne Vás bude očakávať diablova pravá ruka, reprezentovaná mladým talentom, v pekle dobre známym pod menom Blade.
Všetci tí, ktorí ešte nevedia ( ale samozrejme aj tí, ktorí vedia :-) , čomu sa hovorí Xtreme, by si rozhodne nemali nechať ujsť ani tento pekelný masaker, doplnený o nové kúsky z vlastnej produkcie. Rýchla smršť tvrdých a nekompromisných beatov Vás zaručene očistí od všetkých nebeských myšlienok a vrelo Vás privíta v horúcom pekle, kde na Vás bude čakať ďalšia pekelná tvár, ktorá sa postará o zimomriavky na celom Vašom tele.

blade

V súčasnosti najlepší slovenský hardcore & gabber DJ, ktorý si vydobyl svoje popredné miesto vďaka skvelej mixovacej technike, pestrému hudobnému štýlu (od mainstyle hardcore, cez klasiky až po industrial gabber, prípadne speedcore) a čoraz nápaditejšiemu scratchovaniu. K jeho najväčším úspechom patrí členstvo v známom Speedcore.at a bookingy na megapodujatiach v Holandsku (Noisekick Verouderingsproces), Švajčiarsku (Insanity), ďalej v Rakúsku (Core Masters, Unite Parade 2007), Maďarsku (Rakehell, Hardcore Explosion), Českej republike spolu s GTP Crew (Ground Flash) a, samozrejme, doma na Slovensku (Brain Cracking, Vortech). Dámy a páni - pekelný Rob2Speed!

rob2speed

Ďalším bojovníkom z podsvätia nie je o nič menej známy, vo svojom pekelnom obore legendárny a rozhodne najlepší slovenský hardcore producent - Incorrect Segment! Tento " hell warrior " má na svojom konte nespočetné množstvo diabolských trackov, vrátane mnohých, vydaných na zahraničných labeloch. K jeho najväčším úspechom patria 3 releasy na talianskej speedcoreovej výberovke - Xtreme.core 3, kde sa nachádzajú aj tracky od hardcore hviezd ako Lenny Dee, Gabba Front Berlin, Randy, Radium, či Rotello ... Okrem toho je zakladateľom labelu Ordinal Advances.

incorrect

Čerešničkou na diabolskej, priamo na pekelnom ohni upečenej torte, bude veľmi jemne a krehko vyzerajúca slečna pochádzajúca z Maďarska - Vanda! Pre ničnetušiaceho clubbera by mohla byť jej nebesky vyzerajúca tvár dosť mätúca, počkajte si preto na prvé minúty jej setu a nechajte sa prekvapiť, aký rozruch dokáže v pekle narobiť takto nevinne vyzerajúca slečna :-) Takže milí clubberi, nezabudnite si do kalendára poznačiť piatok 14. novembra - v bratislavskom SubClube na Vás bude čakať prechádzka, počas ktorej sa uvidíme niekde medzi nebom a zemou.

 

Poin of No Return - From Heaven to Hell
14. novembra 2008
Subclub, Bratislava

Zdroj: Point crew

 

Zdieľať na: 
Publikované: 4. novembra 2008 v 14:04 – zdroj: gregi – videné: 1639x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,