PARTY REPORT Z ILM PARTY VOL.4: BACK2BACK EDITION - 25. 10. Arcade BB – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

PARTY REPORT Z ILM PARTY VOL.4: BACK2BACK EDITION - 25. 10. Arcade BB

Ilustrační obrázek

V jeden celkom obyčajný deň sa v hlavách členov portálu I Love Music zrodila myšlienka ďalšieho pokračovania série párty s názvom I love music.. Po niekoľkomesačnom odpuste nastal čas na štvrté pokračovanie, ktoré malo znovu posunúť hudobné vnímanie o latku vyššie. Po časovo, fyzicky ale aj psychicky náročných prípravách a pernamentne sa opakujúcej nervozite v súvislosti s juliánskym kalendárom, prišiel na rad deň vyvrcholenia.


Video
z tejto vydarenej žúrky ťahajte TU!!!

Fotoreporty
Link1 a taktiež Link2

Nech sa páči, písaný report:

Sobota 25.10.2008.
Moje ranné vstávanie sa posunulo na desiatu hodinu z dôvodu načerpania síl na večerný event ale aj z logického dôvodu s názvom víkend :-). Ranný budíček v podobe klobásky nemeškal ani v tomto prípade a „príjemným" spestrením rána bol aj náš pes Maxo (prezývaný tiež orech), ktorý nezostal svojej povesti nič dlžný a po výdatných raňajkách mi doslova zavetril pod nosom. Nuž, nezostávalo mi nič iné, ako len urgentne otvoriť okno a nadýchnuť sa čerstvého vzduchu, zatiaľ čo Maxo popúšťal ďalšie špecialitky:)

Pri raňajkách ma nespustil z očí, kým nemal v žalúdku polovicu mojich raňajok a nemohol si ísť s preplneným žalúdkom ľahnúť hore vrtákom. Čas bežal ako voda a ani som sa nenazdal keď odrazu odbila tretia popoludnajšia hodina.Po krátkej príprave (sprcha, jedlo, žehlenie:) nasledovala cesta k Senorovi Kurosovi a Alexovi Dwaynovi.
Výjazd bol naplánovaný na 4. hodinu ale natoľko sa už poznáme, náš časový posun v tomto prípade činil len 45 minút.

ilm4

Po príchode pred banskobystrický klub Arcade sme sa pozdravili s členmi crew Telemetry.sk, ktorá už usilovne makala a vynášala techniku z prepravného zariadenia do priestorov klubu. Po vyložení všetkej techniky sme neverili vlastným očiam a v duchu sa pýtali, či niekde zostane aj priestor na tanečné kreácie, keďže množstvo techniky prevyšovalo počet metrov štvorcových na parkete. Podlaha bola komplet zaprataná nielen technikou ale aj pozostatkami z divokej piatkovej noci s Dušankom Cinkotom. Fľaše a plechovky povaľujúce sa po zemi sme so Senorom využili na pohyblivý živý terč v podobe Minimalize Everything aka Alex Dwayne.

ilm

Ubiehajúci čas (poniektorí s metlou v ruke, poniektorí s prstom v nose) plynul svetelnou rýchlosťou.Odbila 18.00 hodina a nečakane sa v klube objavila výprava z Čiech, Headlineri alebo inak povedané pekelníci z Prahy. Prišli v 3-člennom zložení: Matthew a Finidi (Hellectro) a ich styleistka, Kameramanka, fotografka atd´... Hranie v Banskej Bystrici mali absolvovať po prvý krát, takže nemali vôbec potuchu, kde ich GPS zavedie. Cestou k autu ma Matthew zasvetil do tajov ich cesty, ktorá viedla cez les po poľných zablatených koľajoch, čo sa ani zďaleka nedá nazvať slovíčkom cesta 1. triedy. A boli sme tam. Krásne námestie zahalené do tajov zmrákajúcej sa noci nad Banskou Bystricou a v diaľke auto patriace českej posádke. Spočiatku som nemohol uveriť vlastným očiam až kým Matthew nepotvrdil: „Jo vole, tu sme zaparkovali". Auto stále presne oproti mestskej fontáne na námestí. Neostávalo nám nič iné, len preparkovať a vyraziť konečne na výdatnú večeru do miestnej pizzerie.

hellectro

Už samotný názov Hellectro je veľavravný ale pochopili sme to až pri objednávaní zo širokého menu 2. najlepšej pizzérii v meste. Matthew si objednal pizzu s rôznymi druhmi syra, na každom trojuholníku s iným syrom a Finidi pikantnú s fazuľou alebo podobnou odrodou povzbudzovača plynatosti. Pizza podľa všetkého výdatne podporuje myslenie, čoho dôkazom bolo aj otázka v podobe: „Jak sa povie po slovensky švor?". Keďže sme všetci neznalci češtiny, prišli sme na to spoločnými silami a zistili, že je to, po slovensky povedané, ucholak:)

Po jedle nasledovala cesta k autu, kde dal Finidi jasne najavo , že mu pizza chutila. Pokiaľ sa nám stage-ík krásne rozvíjal, my sme sa vybrali asi osemčlenná banda poukazovať našim hosťom krásy Bystrice. Na exkurzii prišla dvojica Hellectro na nový názov ich setu, čo však nemôžem prezradiť. Stretli sme tiež sympatické kočky, ktoré nás pozývali na oldies party do miestneho baru, avšak tie sme prehovorili na ILM party. Ďalšou pikoškou bol aj nákup Barbie girls v obchodnom stredisku Europa, kde predavačky nemohli uveriť vlastným očiam, keď Matthew pobehoval pomedzi regály hračkárstva a hľadal darček pre svoju maličkú dcéru. Nakoniec sa našla správna Barbie a my sme mohli vyraziť a roztočiť noc v klube Arcade. Telemetry.sk už len dokončovali kozmeticky stage-ík, ktorý vypadal nádherne. Po menších doladovačkách zvuku sa party mohla začať...

Ako prvý sa za mix o 21.30 postavil DJ z nášho bookingu alebo inak povedané Whisky Mola. Čakali sme od neho deep-house ale on nás prekvapil moderným soundom v podobe minimal-u, tech-house-u. Stage a zvuk boli priam dokonalé, zvuk čistučký, niečo, čo sa v Arcade len tak ľahko nevidí...

mola

Po Molovi o 22.30 sa za mix postavili prvý hostia Pago a Panky. Ich hranie sprevádzalo svižné electro popretkávané progresívnym zvukom.

Ľudia sa pomaly zbierali až na rad prišli hostia z Čiech - Hellectro. Ich hranie je doplnené o jeden mix + efektor, ktorý v kombinácií z ich pekelným electrom dodáva hraniu šmrnc a gradáciu.Hrali nezvyčajné electro doplnené o vokály občas zasahujúcim zvukom do minimalových vôd.

Počas ich setu nálada gradovala podporená alkoholickými nápojmi, kvalitnou muzikou, či už dobrou náladou ako to zvykne byť pravidlom na ILM party s domovskou atmosférou.

O 02.00 ,podľa starého času, prišli na rad starí známi domovskí DJs: Paulo Nevím and Fedor Kúros (Paulo Mewini and Senor Kuros). Táto zostavička sa prvýkrát spoločne predstavila v dvojke a tak som bol zvedavý na ich poňatie z jednej strany minimalové a z druhej progresívne. Našťastie podarilo sa im to skĺbiť do perfektne fungujúceho celku, čoho dôkazom bol aj počet baviacich sa ľudí na vysoko-tanečnú muziku.

Ďalšími pánmi na holenie bola nová sila v ILM tíme v podobe jedného Bandita a Vandita.
Bandit - Haffen a Vandit - Kotwa, ktorí už dávnejšie avizovali, že sa to tam chystajú rozsekať na franforce. Avšak nebol som si toho istý na ich momentálnu formu podľa malého náhľadu do boxu, kde boli na stole položené 2 fľaše prázdnej Whisky:) Moje menšie obavy boli hneď po prvom tracku poslané do ríše lovíšť, pretože skúsenosť a mladosť týchto pánov ukázala, že ich Uplifting-Trance až Tech-Trance ovládajú dokonale. Ako dvojke im to náramne svedčalo, či už po technickej alebo hudobnej stránke. Menších nedostatkom bol jedine počet ľudí na parkete, ktorý sa blížil k bodu mrazu.

ilm4

Nakoniec nás ešte obšťastnil svojou live performance DJ Alex Dwayne, ktorý odbočil z rytmu 140 bmp a vyššie a usídlil sa pri krásnych 128 bmp miminalového soundu. Jednoznačne môžeme skonšťatovať, že aj napriek veľkým obavám, hranie zvládol bravúrne a rastie z neho minimal power Slovenska.

Zazvonil zvonec a rozprávky bolo koniec. Ďalšie pokračovanie ILM prinieslo so sebou mnoho plusov, typickú rodinnú atmosféru, kvalitnú hudbu, krásne ženy ale v neposlednom rade, menšiu absenciu party people. Avšak aj napriek nižšej účasti, podľa môjho skromného úsudku a tichého dojmu môžem skonštatovať, že party sa vydarila, keď do úvahy zoberieme aj aspekty clubberstva v Banskej Bystrici.

Dúfam, že nasledujúca ILM party posunie latku zas o niečo vyššie a poskytne netypicky vyšší štandard pre ľudí z Banskej Bystrice a dovolí im nahliadnuť do tajov rodinnej party s výbornou atmosférou, párty s názvom I Love Music...

S pozdravom Tom Haley

 

Zdieľať na: 
Publikované: 26. novembra 2008 v 13:38 – zdroj: ilovemusic.sk – videné: 1748x – komentárov: 6 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

HELLECTRO

HELLECTRO 30. 11. 2008 v 21:39
SUPER REPORT ... HELLECTRO ZDRAVÍ SK

enrico lopez

enrico lopez 29. 11. 2008 v 11:46
v celku dobra party..len pocet ludi.. ...uz sa tesim na dalsiu PS: snad aj ja sa objavim na line-upe

Mola

Mola 27. 11. 2008 v 17:13
Bracho, dobre citanie a samozrejme dik za nove meno. Len si zabudol spomenut to Tvoje obracanie poharov, co si nas ucil.

Noro Hadzi

Noro Hadzi 26. 11. 2008 v 18:53
sakra raz by som uz mal navstivit ILM aj triezvy vidim

Paulo Mewini

Paulo Mewini 26. 11. 2008 v 18:10
tak sme si po mesiaci zaspominali a tesim sa uz na dalsie pokracovanie

baloo

baloo 26. 11. 2008 v 17:25
Dakujem Tommek za pochvalu. Tesim na dalsiu ILM!!!


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,