Párty Report - SummerBeach Rudava ´08 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Párty Report - SummerBeach Rudava ´08

Ilustrační obrázek

Ani sme sa nenazdali a bol tu štvrtok 24. 7. 2008. Dátum, ktorý bol známy pre tento letný hudobno-športový festival na záhorí na Rudave pri Malých Levároch asi 10 km od Malaciek. Ako každý rok, i tento sme si nechceli nechať ujsť tento trojdňový festival, ktorý sa konal v dňoch 24. - 27.07.2008

Hoci spočiatku majiteľ kempingu rekreačného strediska Rudava sľúbil ubytovanie v bungalovoch, karta sa obrátila. Necelý týždeň pred podujatím sme si chceli uistiť svoju rezerváciu, no dočkali sme sa nemilého prekvapenia.

Táto možnosť ,,luxusnejšieho,, ubytovania sa rozplynula v nenávratno a všetci sme sa znova stretli na slame v stanovom mestečku, ktorého jedinou výhodou bolo asi to, že sa nachádzalo v tesnej blízkosti festivalového areálu. No SBS a dobrovoľníci, ktorí mali na starosť stanové mestečko, by sa sem tam mohli v noci aj prejsť. Hoci bolo ,,oplotené a strážené,, veľa ľudí prišlo o svoje veci.

music

Asi sme sa tešili veľa a naše očakávania boli nadhodnotené. Po príchode sme ostali doslova čumieť s otvorenými ústami na terén, ktorý sa nám predstavil pred očami. Všade bolo bahno, blato, kaluže a ochrániť pred ním nás mala len voľne pohodená slama na zemi. Nemálo ľudí prišlo domov s topánkami plnými tohoto prekvapenia. Medzi povinnú výbavu mali zahrnúť vysoké gumené topánky a respirátor, ktorý nás mal ochrániť proti puchu zdravotne závadnej vody a hnijúcej slamy v bahne.

Taktiež ceny boli dosť nadhodnotené. Ale aj tak sme sa dosýta každý deň napapali.
Techno stage by ste podľa mapy nenašli. Kvôli nepekne ,,upravenému,, terénu bol postavený na inom mieste. Ale hudba na ňom bola super. Nabudúce by som tvrdšiu hudbu dala neskôr. V noci je viac vyhecovaných a podgurážených ľudí, ktorí sa chcú vyblázniť. Predstavili sa na ňom dj´s zo záhoria ako Miss Rodez, Lukas O., Thomas Fox, organizátori CONTACT-u v Šali SUPERFLY DJS, ďalej k nám zavítali Satira, LaTech a ďalší. Zo zahraničia nás prišli navštivíť Marco O /cz/, JOAKIM ANTONIADIS aka VAN DASS vs. ERROL DIX /technoelement/, JULIAN GAS /uk/ a HELLECTRO /cz/.

Všetci predviedli to najlepšie čo v sebe majú. V piatok sa WEBSOUND.eu electronic STAGE niesol v duchu progressive-house-electro a sobota bola pripravená pre ľudí s tvrdšími požiadavkami, kde nám interpreti predviedli menej tvrdšie i tvrdšie techno v tom najlepšom podaní.

Vedľa WEBSOUND.eu STAGE-u sa nachádzal hlavný PERSONKA Main STAGE, na ktorom sa predstavili taktiež veľa známych slovenských i zahraničných interpretov ako ZUZANA SMATANOVÁ, VIDIEK, POLEMIC, Puding Pani Elvisovej, CHIKI LIKI TU-A, NOCADEŇ, HUDBA Z MARSU a hlavná hviezda SummerBeach na tomto stage-i bol KRYŠTOF. Pri preberaní PRESS kartičky musel fotograf /Juloss a veľa ďalších/ podpisovať prehlásenie, v ktorom sľúbili, že počas druhej a tretej pesničky, ktorú KRYŠTOF odohrá, nebudú fotografovať a vôbec si ho nedovolia vyfotografovať s bleskom. Svoj sľub čestne splnil.

music

V areáli sa nachádzal KINO STAN, v ktorom ste si mohli spríjemniť dlhé chvíle filmíkmi ako Krížnik Potemkin, Film o Richardovi Mullerovi a jeho turné s americkými hudobníkmi. Taktiež ste mohli prepadnúť internetovej mánii, namalovať si svoj vlasný obraz a vydražiť ho za horibilnú sumu :-P, športovo sa vyžiť: zahrať si volleyball, football, waterpolo, paintball, vyčerpať všetku svoju energiu na swimming meeting, alebo sa vyblázniť pri foosballe. Toto všetko bolo v ponuke. Zúčastnilo sa veľa družstiev i napriek nie veľmi priaznivému počasiu. No ľudia sa na to dali, my sme na nich len pozerali a užívali si posedenia pri pečienke, klobáse a pivečku.

Ďalej ste sa mohli vyvaliť v ŠAPITÓ ČAROVŇA stage-i, v ktorom ste sa mohli dozvedieť niečo nové o zdravej výžive, o chudnutí, pozrieť sa na čaro brušných tancov a veľa iných zaujímavostí. Na druhej strane musím pochváliť VIP obsluhu. Hoci sme ju nejak extra nevyužili, na pár pív a klobások si náš fotograf Julossko odskočil a ja som ho s kofolkou a s úsmevíkom nasledovala.

music

TOITOI toalety boli už na začiatku akcie nepoužiteľné. Toto nevyčítam len organizátorom, ale chcem prehovoriť do duše hlavne ľuďom, ktorí ich tak „zasvinili", že sme sa im museli vyhýbať oblúkom. Tak ľudia do budúcnosti, tá diera je tam na to, aby ste sa do nej trafili a aby túto toaletu po vás mohli použiť ďalší a ďalší. Ďakujeme !!!
Ku koncu môžem dodať, že tento ročník nebol to, čo sme očakávali. Radím ho medzi najslabšie z pomedzi SummerBeach-ov. Taktiež veterná smršť zanechala na Rudave svoju daň. Zničené lesy, okolie, zdevastovaná príroda. Toto všetko vplýva na atmosféru a naše pocity. Ale keď sa stretnú tí správni ľudia, tak o zábavu je postarané. A môžeme povedať, že takí sa tu našli..

Veríme, že ďalší ročník sa vráti do povedomia ľudí v tom svetle, v ktorom sme ho videli do minulého roku. Tešíme sa naň.

Partyreport by Pečtíiq & Julossko

music

Zdieľať na: 
Publikované: 1. augusta 2008 v 11:24 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 2025x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Guro

Guro 4. 8. 2008 v 23:56
Jop fajný reportík, škoda že sa mi nedalo prísť ale o rok si to nenechám ujsť. Majte sa tu krásne


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,