Párty Report - I Love Music edition 3 19. 04. 2008 - Arcade BB – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Párty Report - I Love Music edition 3 19. 04. 2008 - Arcade BB

Ilustrační obrázek

Pred niekoľkými dňami sme mohli byť svedkami party s veľkým P - I Love Music edition 3 19. 04. 2008 - Arcade BB.

Kto tým svedkom nemohol byť, ponúkame mu možnosť nahliadnuť aspoň do týchto riadkov opisujúcich zážitok, na ktorý sa nezabúda veľmi dlhú dobu, ak sa vôbec zabúda:)


Všetky pikošky, nezabudnuteľné zážitky, humorné situácie, skvelé hudobné pocity sa Vám pokúsim zhrnúť do tohto reportíku, aj keď čaro sobotnej noci už nikto nevráti späť. Nech sa páči. Tom Haley presents I love music party edition 3!!!

music

Cccccrn, odbila presne deviata hodina ranná, keď môj budík zahlásil: „Tomáš, vstávaj, lebo ťa nakopem!" Vtedy som si uvedomil, že je sobota. Ale nielen to. Uvedomil som si, že práve v tento deň sa musím pobrať smerom Banská Bystrica, kde na mňa čaká hranie v klube Arcade. Vstal som, napapkal som sa, umyl si zúbky, napálil pár CD´s. Po všetkých týchto fyzicky-náročných prácach moje botasky zavelili smer autobusová zastávka, kde na mňa čakal odchádzajúci autobus do Zvolena. Po pár metroch svižného behu, som už sedel v autobuse ako v múzeu, vychutnávajúc si cestu a „nádherné" upršané počasie:) Hodinová cesta prešla závratnou rýchlosťou. Ani som sa nenazdal a už som sa nachádzal na nástupišti číslo 6, odkiaľ som sa pobral do Banskej Bystrice. Na uvítanie som hneď stupil do kaluže vody a celý šťastný pod sestriným dáždnikom som vykračoval do suchého Arcade. Dorazil som presne o 4.15, teda iba o 15 minút neskôr ako sme boli dohodnutí. Možno sa to môže zdať niekomu skoro, ale bookingové povinnosti nemíňajú ani Djov.

music

Ako s prvým som sa zvítal s veliteľom zbornej, Djom Pedrom B., potom nasledoval Alex Dwayne, Senor Kuros. Na moje prekvapenie v klubíku vládna pracovná atmosféra, na ktorú nie som zvyknutí, hlavne pri našich pracantoch:) Páni z Kero Sound & Light pretvárali podnik svojimi svetelnými efektami a zvukovou aparatúrou, ktorá naozaj celý podnik maximálne oživila a zvuk vyznel úplne ináč ako ste bežné piatky v klube zvyknutý. Na zemi to vypadalo ako u mňa v detskej izbe. Samí bodrel, lenže bodrel hudobnín.

music

Aby som tam nepostával ako kus nepotrebného materiálu, chytil som sa aj ja remesla a pomohol som chlapcom pri lepení banneru na stenu ako aj pri lepení line-upu:) Niečo pred 17.00 hodinou dorazil Dj Paulo Mewini so svojím zlatíčkom Liwkou. Týmto momentom po zvítaní a prehodení pár slov sme zasadli k stolu s mojím Laptopom a načreli sme do tajov hudobnej produkcie. My, ako hudobní nadšenci, sme sa ani nenazdali ako ten čas letí. Odbilo 18.00 hodín, Alex Dwayne „išiel" na stanicu po našu sexy go go tanečnicu Moniku z BA. Odbilo 19.00 hodín a ja so Senorom sme sa vybrali čakať hosťa z Maďarska, Dja Csintiho.

V tento čas sa na železničnej stanici nachádzala aj posádka zo Západného Slovenska. Keďže Senor nevlastní dodávku, museli počkať kým Csintiho zavezieme do klubu a až vtedy sme mohli vyraziť pre pánov ako Pizzadox, Tomi a ich spolucestujúce. Po náročnej práci dostali cestujúci a pracovitý ľud veľký hlad. Po malých skupinkách sme sa roztratili do miestnych reštaurácii ukojiť si svoje potreby. My s mojím parťákom Senorom, sme sa vybrali zhodiť veci, prehodiť pracovné odevy a kúpiť niečo na doplnenie pitného režimu. Po vrátení sa do Arcade, nás milo prekvapilo, že všetko bolo na mieste a party sa mohla začať. Pomaly sa blížila 9. Hodina večerná a s ňou aj oficiálne otvorenie party. Na poslednú chvíľu sme sa vybrali ešte pre baby ktoré nám pomohli pri vstupe (Pedrova frajerka Megi a jej sestra Hela), a zahnať hlad do MC´Donaldu. Keďže sme mali na toto všetko len pár minút, nervy v nás vreli ako voda v rýchlo varnej kanvici. Pedro B. ten pomaly ani nedýchal a hlad by nepocítil ani po 40 dňoch bez štipky Cheeseburgera:) Za to ja som si naložil aj za neho). Náš taxikár, Senor, vyhodil celú posádku pred Arcade, kde sa už zbiehal slušný počet ľudí, aj napriek neprajnému počasiu. Klubom sa už ozývala muzika ala Alex Dwayne v pinpongu s Pizz@doxom.

music

Všetko klapalo ako malo a stres pomaly začal klesať z rizikového stupňa na jednotku.
Posledným nákladom, ktorý nás čakal bol samotný headliner akcie, ktorý mal doraziť na stanicu o 21.45. Neviem, ako to je možné, my sme dorazili o 21.40 a Eddie nás už práve čakal vychádzajúc z miestneho baru. Ktovie, čo tam zháňal:).

Po zvítaní a následnej ceste to už v Arcade začínalo vypadať ako pred ozajstnou party. Za mixom už stál Dj Csinti (hosť z Maďarska), ktorý pumpoval do ľudí husté electro, popretkávané rôznymi housovými odnožami. Na začiatok vydarená voľba! Ale to už sa nám štyrom smädným ľuďom, menovite Tom Haley, Senor Kuros, Pizz@dox, Eddie Sender zbiehali slinky po fľaške čistého:) Zasadli sme do auta. Preparkovali sme. Otvorili fľašu. Pokecali. Aaaaa. Veď viete:) Nechutným žartíkom ma nachytal náš ujo Pizz@dox, ktorý zahlásil, že odbilo 23.00 hodín. Mňa trhlo, skoro som Senorovi prederavil strechu na aute z dôvodu, že o 23.00 som už mal pumpovať do ľudí prvé beaty. Vtedy ma osadenstvo v aute upokojilo, že je len pol a pilo sa ďalej:) Po dorazení čistej vody sme sa pobrali do klubu ponasávať atmosféru a poobzerať, čo za milé stvorenia zavítali na party. Ako prvé som zahliadol stvorenie Paletu (zainteresovaní vedia o koho ide), ktorú Senor milo poslal smerom ku klubu od nášho auta:) Postretával som veľa známych aj neznámych a s milým úžasom na tvári som pozoroval, že osadenstvo v Arcade je iné, než obvykle. Prišlo veľa ľudí, ktorí vedia, že sa nejedná o Oldies alebo podobne štýlovo zamerané party, ale ľudia, ktorí vedia oceniť kvalitnú hudbu v podaní vrcholných mien slovenského Djingu.

music

Situácia bola zmapovaná, ľudia tiež, 23.00 Hodín sa blížilo nezávratnou rýchlosťou, pobral som sa teda (Tom Haley (pozn. redakcie) vystriedať za mixom Csintiho. Hneď prvým trackom, mojím editom, Sebastian Legér - Jaguar som zistil, že toto bude nezabudnuteľné hranie. A potvrdilo sa mi to! Hralo sa mi perfektne. Atmosféra bola výborná - dúfam, že aj Vám sa páčilo...

Jedinou nevýhodou bolo, že na moje odprezentovanie som mal len hodinku času a teda presne na nový deň, v nedeľu sa postavil za mix Dj Paulo Mewini. Ten mal pripraviť ľudí na headlinera, čo sa mu aj podarilo. Hral pekné electro, miestami progresívnejšie a teda mu nemám čo vytknúť, veď má skúseností na rozdávanie.

Všetci už s nadšením očakávali príchod headlinera večera, hviezdu svetového formátu, Eddieho Sendera. Ale tu sa moje rozprávanie končí. Prečo? Kto ma videl, počul, cítil, určite vie prečo...:) Peace všetkým, slovo prenechávam Senorovi Kurosovi:)

music

Dík Tomáš pokúsim sa priblížiť druhú časť tohto jedinečného príbehu:)

Takže kde sme to skončili? Aaaaa jasné Eddie a jeho set:) Na ten sa veľmi dobre pamätám, keďže počas celej jeho doby som sa mrvil na parkete ako roztrúsený rožok na námestí:) Eddie zahral skvelý elektro - trancový set plný vlastných trackov, ktoré zdobia jeho meno po celom svete. Set bol plný energie a v klube nebolo jedného zadku, ktorý by posedával počas eddieho masívnych beatov. S pribúdajúcim časom pribúdalo aj promile a bolo potrebné sa ísť vyvetrať (Ak viete čo sa dialo počas nasledujúcich 20 minút tak to sem prosím dopíšte:) Takže po 20 minútach mojej neprítomnosti som sa opäť objavil v klube no nespozoroval som mnoho zmien. Snáď len to, že pán, ktorý si nehovorí inak ako Pizzadox si to mieril rovno k Eddiemu, aby ho tak vystriedal. Ešte pár posledných zábleskov z fotoaparátov a išlo sa na to. Pizza(dox) hral naozaj tak ako som aj očakával a tak ako sa o ňom už dlhšiu dobu v odborných kruhoch hovorí. Veľmi kvalitné prevedenie a nádherné veci, ktoré zdobili jeho playlist nás všetkých dostávali do varu.

music

Musím sa však priznať, že som nevydržal až do konca setu keďže sme si ešte mali čo povedať s doxovými kamarátkami:) Konkrétne išlo o videozáznam, ktorým sme sa snažili zachytiť momentálnu situáciu a vtipné postrehy, ktoré vychádzali ako perly z úst doxových kámošiek.."Ale však oni boli úplne najlepšie chápeš?" Ako som tak po chvíľke kukol na hodinky, blížil sa čas môjho hrania Senor Kuros (pozn. redakcie). Mal som trošku obavy keďže som mal trošku problém s koordináciou. (bublinky sú hrozná vec:) Hneď po úvodnom tracku všetko opadlo a išlo sa na to. Počas toho druhého som za chrbtom spozoroval Eddieho, ktorý na mňa obrátil tvár a so svojím typickým úsmevom povedal : "Vlado poďme ich rozbiť!!". Ani chvíľu som neváhal a tak sa môj set premenil na verzus s veľlkým V.

music

Ťažko mi je komentovať moje hranie, ktoré trvalo asi tak 20 minút, napriek tomu však neľutujem ani sekundu, ktorú som strávil za mixom rovnako ako neľutujem celý čas strávený na tejto skvelej párty. Následne po našom sete som sa pobral celý spotený pobudiť ostatných členov, ktorých tak trošku "zobralo" a snažil som sa ich prebrať k životu. Keď už sme boli všetci pri zmysloch ,respektíve stáli sme na nohách, prebehlo interview s Eddiem a ostatnými členmi (už sa teším na videozáznam:). Keďže Csinty a jeho autobus boli od seba dosť vzdialený a času bolo málo, poprosil ma aby som ho hodil na stanicu, čo som následne aj urobil. Oprášil som tátoša a robil som taxikára počas celého rána. Posledným odvodozom bol odvoz k nášmu Alexovi (Mircovi) , ktorý zabezpečoval nocľah naším pánom Djom.

music

Takéto rána bývajú ťažké to mi dáte určite všetci za pravdu.. Časom prišiel aj očakávaný hlad a tak bola ladnička nútená vypľuť aj to posledné čo v sebe skrývala.. Vajcia, ktoré šikovne rozbil Tom Haley, si našli cestu na dobre vymastenú panvicu, kde už eddie svojou djskou technikou mixoval vajcia vydličkou.. Keďže sa mu praženica zdala málo hustá, poprosil ma aby som pohladal nejaké mlieko:) Áno uhádli ste...dali sme ho tam a všetko to prikryli krytom od panvice.)) Chodili sme ako čenkove deti dookola a čakali kým bude praženica hotová. Mirovi sa zdalo že cíti nie práve najpríjemnejšiu vôňu a tak sa opýtal, či to už náhodou nie je prihorené. Eddie ho však vzápätí uistil že to neprichádza do úvahy. Neradi to priznávame ale Miro mal teraz pravdu:) Hlad bol však väčší ako sme si mysleli a tak sme si "dokonale uvarenú" praženicu dali na tanier.. Ako však býva zvykom, k praženici sa hodí nejaký ten čerstvý chlieb.. No a v tom začal byť problém, keďže chlieb mal v sebe istý zelený nádych, čo sme si však všimli až o čosi neskôr. Tomáš ty o tom síce nevieš ale spýtam sa aj tak: Chutil?:) Treba spomenúť aj Paletinu čižmu, ktorá sa nevedno akým spôsobom ocitla na satelitnom tanieri a tiež polohy našich djov, ktoré by stáli za zverejnenie. Avšak tieto foto si necháme pre seba.. druhá časť reportu by Senor Kuros

music

 

Prvú sériu foto z párty nájdete TU
Druhú sériu foto z párty nájdete TU
Foto aj na portáli Websound.eu TU

Záverom sa chceme už len poďakovať všetkým, ktorí si 19 apríla našli cestu a zamierili do clubu Arcade, rovnako našim fotografom (Juloss, Tomi, jurius aj Liwke), gogo tanečniciam ktoré očarili nejedno očko, Hamsterovi za pripravované video, Evovi za flyer k párty, Kerovi za výborný zvuk a svetlá, barmanom, ktorí nám boli ochotní nalievať počas našej zníženej viditeľnosti, všetkým djom za výborné sety, Megi, Hele, Nike, Lupovi a Lorovi ktorí Vás čakali pri vstupe.. Dúfame, že sme nikoho nezabudli a špeciálne poďakovanie patrí ľudom ktorí túto párty pripravovali..

 


P.S. Čoskoro bude hotový VIDEO zostrih z párty tak sa máte na čo tešiť..

S pozdravom celý I LOVE MUSIC Team

Zdieľať na: 
Publikované: 28. apríla 2008 v 23:21 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 2912x – komentárov: 12 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Csinti

Csinti 28. 4. 2008 v 13:25
Fakt fasa reportik Chcem podakovat vsetkému,ze som tam mohol byt ale hlavne Senor Kurosovi,je naozaj Super Kamos

Tom Haley

Tom Haley 27. 4. 2008 v 22:02
vážne, som zabudol, že na party bol aj jeden prívrženec hinduizmu ale z kresťanstva prestúpil len okolo druhej hodine rannej

Pizz@dox

Pizz@dox 27. 4. 2008 v 21:54
BUDHA!!!

Senor Kuros

Senor Kuros 27. 4. 2008 v 21:41
pssst to som nebol ja to bol moj dvojnik senor kurvoš pani policajti ja by som nikdy neporusoval zakon.

Pedro

Pedro 27. 4. 2008 v 21:28
No ja myslím že je nutné upovedomiť orgány činné v trestnom konaní aby sme sa vyvarovali takýchto situácií

tomi

tomi 27. 4. 2008 v 21:10
kuro ty si pil a ja som ti sadol do auta???heh keby viem idem radsej peso,ale aj tak si to zvladol na jednotku

Andrew Kotwa

Andrew Kotwa 27. 4. 2008 v 20:23
skapem ty si rozvazal ludi nadrbany??? inak report super,skoda ze som kvoli SADke chybal

Alex Dwayne(Mirec)

Alex Dwayne(Mirec) 27. 4. 2008 v 22:22
Reportik presne vystihuje co sa dialo na party a mim , vela ludi, kazdy sa bavil so stipkov bubliniek a cistej vody v sebe...

Paulo Mewini

Paulo Mewini 27. 4. 2008 v 20:05
btw...Pedro B. hehe tak ak si vcera spominal..no celkom sa ti to hodi

Paulo Mewini

Paulo Mewini 27. 4. 2008 v 20:04
Super reportik a mne sa najviac paci, ze s prijemnou davkou humoru

peter_K

peter_K 27. 4. 2008 v 19:06
pekny repotik, vystihuje presne to, co je najlepsie na tychto akciach... profesionalita v podani usporiadatelov ale hlavne ze je to o ludoch a kamaratach.

Pedro

Pedro 27. 4. 2008 v 18:44
Tak a report je na svete Čakáme na reakcie..


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,