Párty Report - EOM I Love Music edition 16. 02. 2008 - CCX NZ – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Párty Report - EOM I Love Music edition 16. 02. 2008 - CCX NZ

Ilustrační obrázek

16-teho 2008 februára sa písal deň, kedy sa ilovemusic.sk team mal objaviť na line-upe párty v clube CCX v Nových Zámkoch. Pred tunajších osadlíkov je party s názvom Elements of Music už známym pojmom, pretože sa jedná o party zameranú na tanečnú muziku v štýle progressive, house, trance. Bola sobota a všetko nasvedčovalo tomu, že o 16.00 sa páni ako Ja (Tom Haley), Senor Kuros, Slick, Mewin, Mola a Mirec vydáme na púť Slovenskom aby sme nakoniec zakotvili v NZ.

Po odbití 16.00 som sa dozvedel, že člen nášho bookingu, menovite Slick sa chcel ešte sobotnajší deň spríjemniť bež kovaním po okolitých tratiach. Len čo náhoda nechcela, jeho auto ostalo visieť v jednej zo zápch pri Banskej Bystrici a tak sme sa museli vybrať, najprv do Nitry autobusom. Cesta týmto dopravným prostriedkom bola zábavnejšie než sa spočiatku zdalo, pretože sa s nami odviezlo aj pár zábavných ľudí typu Beckham alebo Travolta(prítomní vedia o čo sa jedná). Po vystúpení v Nitre nás prekvapila náramná zima ale našťastie sme rýchlo zorientovali a vyrazili smerom na vlakovú stanicu. Po krátkej ceste cez veľkomestá(Komajotice, Belúh...) sme zakotvili konečne v NZ a party noc sa mohla začať. Po dorazení do klubu CCX alebo Clubbing Complex som bom náramne prekvapený, pretože sa jednalo o moderný podnik vybavený kvalitným zvukom, technikou a hlavne fresh feelingom. A aby toho nebolo málo, náš stage(jeden z piatich), bol špeciálne vyzdobený len na túto príležitosť.

jpg

Ani sme sa nestihli poriadne spamätať a už o 21.00 náš kolega, resp. Dj Mola odštartoval noc v štýle I Love Music. Začal príjemným deepovým housíkom, ktorý striedal s uchu lahodiacimi vokálmi. Po 15. Minútach jeho setu sa v našich žalúdkoch ozval hlad, ktorý sme chceli ísť zahnať do tunajšej reštaurácie, lenže bola náramne preplnená, preto sme sa vybrali do miestneho obchodu Coop Jednota, kde sme sa „výborne" natlačili bagetami a zaobstarali sme si fľašu „nealka". Pred vstupom do klubu sme ešte stihli privítať Slicka, ktorý sa dostal zo zápchy a nakoniec dorazil a pomohol nám s fľašou Viney:).

jpg

Keď sme sa opäť vrátili do klubu, za mixom už stála dvojica Mathias Wolf a Chris Marcox. Bolo na nich vidieť, že sú doma a vedia ako majú dostať do varu miestne publikom. Kedže noc je krátka, každý dj mal na svoje odprezentovanie jedno hodinku čistého času a čo nevidieť sa za mixol objavil najskor Dj Slick, ktorý nad očakávanie zahral kvalitný electro a tech-housový set. O 2. hodine rannej sa za mix postavil Dj Mewin, ktorý dokázal, že má skúsenosti na rozdávanie a jeho elektro housový set nenechá nikoho chladným.

jpg

V tomto čase už nálada gradovala a za mix sa postavil nikto iný ako ja sám:) (Tom Haley) V mojom podaní som trošku odbočil od celkového štýlového zamerania smerom k progressivu až trance-u aby Senor Kuros mohol ľudí doraziť svojím Tech-tranceovým setom. A tak sa aj stalo! Po odohratí posledných beatov jeho setu, pri ktorých mu ešte strachovaním pomálal Dj Mewin:)) nastúpil Dj Lucca a ukázal na záver aj niečo tvrdšieho zamerania v štýle Techno.



Niekedy nad ránom sme sa vybrali domov, plný nových, neopakovateľných a hlavne nezabudnuteľných zážitkov z fantastickej noci, ktorú pre nás pripravil Mathias Wolf. Už teraz môžme povedať že sa sem opäť určite radi vrátime..

kúg

 

Autor reportu :Tom Haley Foto: PXL ILM Tube: Mewin Spracoval: Pedro

Zdieľať na: 
Publikované: 20. februára 2008 v 00:04 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 2139x – komentárov: 10 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

didi

didi 21. 2. 2008 v 09:39
fajne reportiiik Tome, velmi dobre bolooo

Slick

Slick 20. 2. 2008 v 15:26
ale inak super noc, super hudba, super djs, super reportík

Slick

Slick 20. 2. 2008 v 15:21
Kua jaké nad očakávania? nessser

Senor_Kuros

Senor_Kuros 20. 2. 2008 v 15:19
tak to uz je co za videjko

Mirec

Mirec 20. 2. 2008 v 09:27
Tá vinea ale dobre padla

Kotwa

Kotwa 20. 2. 2008 v 09:15
Po krátkej ceste cez veľkomestá(Komajotice, Belúh...) sme zakotvili konečne v NZ a party noc sa mohla začať. skapem

MoLa

MoLa 20. 2. 2008 v 08:58
Prijemne citanie, bracho. Len ma mrzi, ze ste z mojho setu vyhladli

Mewin

Mewin 20. 2. 2008 v 08:29
Super tomečku, len tak dalej...reportik kratky a vystizny s davkou humoru mensie nedostatky sa tym padom stratili....len malinka oprava: Ja som nastupil o 01:00 hod. a ty si nastupil o 02:00 hod. (ale mozno preto ti ta 2. hodina ranna ostala v pamati, lebo ked som hral svoj set, tak si prisiel za mnou asi 4-krat a pytal si sa ma, ze ci hras o 02:00 , ale ja to chapem..to bolo sposobene tou unavou z cestovania kazdopadne reportik: POZITIVNY

cole

cole 20. 2. 2008 v 07:04
Fajny report! Uz sa aj ty davas na "spisovatelsku" drahu?

Tom Haley

Tom Haley 20. 2. 2008 v 16:47
jj, Cole, končím s djingom a dávam sa na dráhu spisovateľa , to all: díky páni, som rád, že sa páči, sú tam nejaké nezrovnalosti, ale tak ťažko sa píše report z 15-tich minút, čo som bol pri vedomí ale dosť bolo srandy, zas IvoNInja zo mňa nie je, ale tak je tam všetko podstatné aj nepodstatné dúfam, že zopakujeme, čo najskôr! čus


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,