Party Report - CONTACT Metroclub Šaľa (24.5.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Party Report - CONTACT Metroclub Šaľa (24.5.2008)

Ilustrační obrázek

24. 05. 2008 sa v Metroclube Šaľa stretli hviezdy domácej i zahraničnej scény. I my sme sa k nim pridali !!! A ako bolo dobre...

Postupne sme sa skopili vo vlaku, bavili sa, smiali a tešili. Keď sme z neho konečne vyšli, hodili sme fotečku a hurááá pred Metro. Síce sme sa namiesto hoďky dostali dovnútra o dve a pol, náladu nám to nepokazilo. Povinne sme si vystáli minimálne pol hodinovú radu. A chudák ten, kto chcel náramok na ľavú stranu-bohužiaľ nemohol si vyberať. Komická situácia no nie?

music

Hneď pri vstupe stál Bassline stage. Hoci sme sa za celú noc nezdržali na ňom nejak extra dlho, určite bolo dobre ako dole. O tom nás presvedčila dobrá nálada clubberov. Ako prvý sa predviedli Dj´s Stame & Grafik. Títo dvaja Bratislavčania sa dali dokopy pri príprave projektu Bassline. Stame sa prikláňa viac k electru a sctratchovaniu Juraj zasa k house a progressiveu a živej výrobe mashupov.

Ďalší páni na holenie boli Goldfingers. Goldfingers je novozámecké duo pozostávajúce z djov Waldersona a Bigheda. Na scéne sa pohybujú ako samostatná dvojica, no spoločne hrajú už od roku 2005. Ich house-electro-progressive skladby sú plné energie a melodických vokálov.

music

Dj Pappi sa hraniu venuje už od roku 1991 a predstavil sa po boku ako napr. Corvina Daleka, Colina Dalea, Chrisa Scotta a ďalších. Medzi jeho obľúbené žánre patrí Vocal house, Funky house a Progressive house.

Rodák z Malaciek Miss Rodez je na clubbovej scéne asi od roku 2001. Aj keď je hlavne techno dj, tak ho je počuť od druhej polovice roku 2006 čoraz častejšie v electro, progressive house setoch.


Dole pod schodmi cestou na Techno stage sa tradične predávali svietiace doplnky a dokonca tričká, na ktoré sa každý tešil. No po viacerých ohlasoch sme zistili, že ich cena bola nadhodnotená.

Ďalším ,,milým,, prekvapením bola podlaha. Tá nás prekvapila červeným sfarbením našej obuvi a oblečenia.

Jediným vetraním boli otvorené dvere, ktoré bohužiaľ nestačili vetrať aj spodnú časť clubu. Takže dole bolo dosť dusno. O to sa postarali aj DJ RUSH a MARCO REMUS.

No nebudeme prebiehať udalosti a pôjdeme pekne poporiadku. Ako prvý sa predstavil Monoide. Od svojich 17-ich sa intenzívne venuje djingu a hlavne produkcii vlastných trackov. Jeho sety sú charakterizované vysokou dávkou energie a istou dávkou tvrdosti. Svoj set predstavil v minimalovom podaní.

music

Po ňom nastúpil na scénu Breeth. Po prvý krát sa postavil za gramofóny v roku 2003. Jeho sety sa nesú v znamení rýchlosti a energie, tvrdých basov, ostrosti, ktorá je miestami pretkaná inštrumentálnymi plochami a stop timeami. Od novembra 2004 je spolutvorcom, producentom a moderátorom hudobnej relácie 4 Elements na celoštátnom rádiu Rádiu_FM, kde doteraz privítal mnoho slovenských a zahraničných Top djov a promotérov.


Po hodinke Breeth-a vystriedal Dj Boss. Slavo je obľúbený slovenský dj a producent. Už niekoľko rokov hrá techno popri ľuďoch ako Toky, Dalo. Na svojom konte má slušný počet releasov, remixov a kompilácií. I keď hral single, zahral veľmi dobre.

Rozdielne povahy, no vzájomná súhra. Áno, hovoríme o Superfly Djs. Ich hudobný štýl by sa dal charakterizovať ako industrial-pumping-techno, dosýtené primeranou dávkou hard trackov. Milan s Riccim sú spoluorganizátory Contact-u.

music

Vrátim sa už k spomínanému dj-ovi, ktorý nás prišiel navštíviť až z USA. DJ RUSH sa nám predstavil v plnej paráde. Jeho set sa nám spočiatku zdal trochu chaotický. No asi to bolo tým, že sa u nás po prvý krát predstavil v clube. No zvládol to veľmi dobre, ale bolo na ňom vidieť, že mu niečo k úplnému šťastiu chýba.


Jeho náladu sme za celú noc nemohli zachytiť, pretože sme nemali prístup z nejakých čudných dôvodov do VIP. Namiesto VIP pások sme boli obdarovaný normálnym vstupom. Preto Vám môžeme poskytnúť info len z pohľadu ,,obyčajných smrteľníkov,,. Atmosféra na stage-i nám bola cudzia. Všetko sme mohli vnímať len spod mixážnych pultov. A to sa netýkalo len Rush-a. Na muške sme mali i ostatných.

music

Po dvojhodinovom sete DJ Rush-a, ktorý rozburcoval dav, nastúpila nemecká jednotka hardtechna MARCO REMUS. K svojmu štýlu hudby sa prikláňal aj svojím výzorom, čo tomu dodalo na efekte. Pokračoval v predvarenom a namiešal niečo so seba. Ľudia sa nie len že nechceli zastaviť, ale ani nemohli. Výborne pripravil priestor pre rezidentov Metroclubu.

music

Tronic vs Warhead sa predstavili v duo premiére s novým projektom Hellseekers, ktorým úspešne ukončili výborný večer. Ich sľub: ,,Tešte sa, po vlastných pôjdu domov len tí najlepší!,, dodržali. Aj posledných vytrvalcov položili na kolená.

Ešte Vám stručne predstavíme tretí stage Metroclub VIP s vlastným barom a djs. Do týchto priestorov mali povolený vstup len výhercovia súťaží a špeciálne akreditované osoby, ktoré si mohli užívať a vychutnávať osobný kontakt so všetkými hviezdami večera. Ale na tomto stage-i, ako sme si mohli všimnúť, sa veľa ľudí nezdržiavalo.

Na záver chceme len dodať, že všetko má svoje klady aj zápory. Dúfame, že záporných skúseností a zážitkov bude čoraz menej. I napriek nejakým malým organizačným nedostatkom sme sa veľmi dobre bavili, čo potvrdia určite aj ostatní.

Tešíme sa na ďalšie hviezdne obsadenie a párty, ktorá nesie meno CONTACT !!!

Report by Pečtíq & Julossko

music

Zdieľať na: 
Publikované: 29. mája 2008 v 21:42 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 3523x – komentárov: 3 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Melinda12

Melinda12 31. 5. 2008 v 10:33
No podľa mna tam bolo úplne najlepšie, všetko ľudia atmosféra, djs, proste komplet celá party na jedničku s hviezdičkou Už teraz sa neviem dočkať na ďaľšie pokračovanie Contactu, reportík tiež môže byť Ďakujeme

Katy

Katy 30. 5. 2008 v 12:18
Tak tak aj ja pripájam fajn reportík aj videjká celkom priblížili atmosféru - škoda že ja som nemohla ísť

Jozyf

Jozyf 30. 5. 2008 v 11:24
Veľmi pekne napísaný report úplne super bolo ,, už teraz sa teším na ďaľšie pokračovanie Contactu... Cmukeeees Vám všetkým......


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,