Party report : 15. 03. Gazometer in Wien by Pečtiq and Julossko – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Party report : 15. 03. Gazometer in Wien by Pečtiq and Julossko

Ilustrační obrázek

V sobotu, dňa 15. marca 2008, sa v rakúskom hlavnom meste Viedieň konala ďalšia megapárty pod názvom GAZOMETER, na ktorej sa predstavil ako headliner dlho očakávaný DJ RUSH. Foto z párty nájdete TU.

Z Bratislavy hlavnej stanice sme vyrazili o piatej, plní nedočkavosti a očakávania. Cena lístku z BA do Viedne a späť je cca 320 SK. Cesta bola rýchla. Vystúpili sme na stanici Viedeň - Simmering, hneď sme nastúpili do metra a za necelých 10 minút sme stáli priamo pred halou. Mohutné stavby, ktoré sa v minulosti využívali ako silá, sa premenili na výborne vyriešené moderné priestory. Mali sme asi 3 voľné hodiny. Pobehali sme si po „silách", ktoré sú prerobené sčasti na obchodný dom a sčasti halu, potom sme si sadli do McDonaldu a sprášili pár hamburgerov. Posedeli, pokecali a o ôsmej sme už stepovali pred vstupom - a nie sami. Pomaly sa to začínalo schádzať.


Aby nám nebolo ľúto, pobehali sme si od vchodu k vchodu. Z VIP do hlavného, z hlavného do VIP, z VIP do hlavného a nakoniec zasa späť. Precvičili sme si nemčinu, angličtinu a nakoniec sme sa dohovárali už aj rukami nohami. Kto by povedal, že to bude nakoniec také ľahké? Pre budúcnosť vám radíme. Pokiaľ vás nebudú chcieť pustiť dnu, použite kód ,,good combination,,. Jedine po vyslovení tejto slovnej kombinácie sa nám to konečne podarilo (pre info: mali sme nejakú zaujímavú kombináciu lístku s VIP lístkom, ktorú SBS-kári nepoznali). Komická situácia =)

Šťastní, plní elánu, sme si odložili veci do šatne (2 EUR) a vybrali sa na prieskum. Lenže tu bol ďalší háčik. Do haly na stage púšťali až o desiatej. Tak sme sa rozhodli, že sa posilníme nejakým energeťákom. Ceny boli vyššie ako sme očakávali, preto vám dávame ďalšiu radu - napakujte si peňaženky :) ... (RedBull - 4,80 EUR, minerálka 0,33l - 3,40 EUR, ...)

Konečne prišla dlho očakávaná desiata hodina. Vybrali sme sa na balkón pre VIP a pokochali sa obrovským LED panelom. Naozaj sa oplatí VIP, pretože si možte pohodlne odpočinúť a máte krásny výhľad priamo na stage. Po ďalších prieskumoch prišlo zistenie, že hala bola vybavená svetlami bez laserov, čo bolo pre nás nečakaným prekvapením. Po chvíli sme ale zmenili názor. Rakúšania nám ukázali, ako dobre vedia pracovať aj bez laserov.

Ako prvý sa nám predstavil Adam Cro (HU), vlastným menom Adam Horvath. Pre Adama boli najdôležitejšie Hungarian clubs, kde hrával spolu s Dj-mi ako Gayle San, Misjah, Dejan Milicevic, Felipe, Marco Nastic atď. Preferoval rozvíjanie funky techna, hausu, electra a minimalu, čo vynikajúco predviedol vo svojom sete. S úsmevom na tvári sme sa vlnili do rytmu, hudba nám prenikala pod pokožku až do kostí, uvoľňovala nás a vkladala do nás pozitívne myšlienky. Čo viac by sme si na začiatok mohli priať?


Ďalej sa na stage dostavili Valentino Kanzyani & Marko Nastic. Vo svojom spoločnom sete nám ukázali, ako dobre vedia hrať vo dvojici. Bezchybne sa dopĺňali a nenechali dav sadnúť si. Pokračovali v predvarenom Adamovom štýle. Pomaly sa začínala zhusťovať atmosféra. Valentino Kanzyani & Marko Nastic ukázali len to najlepšie čo majú v krvi. Pomalšie úseky sa striedali s energetickými ukážkami ich talentu, čo postupne vygradovalo ku koncu až do drum&base-u.


Ľudia sa bavili, nevedeli sa zastaviť. Rakúšania nám predviedli svoje umenie ,,hardstepu,,. Bolo to veľmi zaujímavé, vnímať iný štýl tancu, zábavy a módy.


S rozbúreným davom sa parket začínal meniť na vriaci kotol, v ktorom nevrie voda ale krv v žilách. Na parket prichádza najočakávanejšia hviezda večera DJ RUSH. Hora mäsa, svalov a energie nás privítala jemným úvodom.


A čo nás čakalo ďalej? Peklo? Sám diabol sa postavil za pult a ukázal len to, čo vždy najlepšie vedel. Showman, ktorý vždy spestrí sety svojím spevom.
Hoci väčšina Rakúšanov neprivítala jeho štýl, našli sa i tí, ktorí sa pridali k nám a zdvihli ruky nad hlavu. S nekonečnou energiou sme sa nevedeli zmestiť ani do vlastnej kože. Výborne sa počas Rush-ovho setu bavili aj Dj´s Ana a David a.k.a PET Duo a svojimi tanečnými kreáciami ešte viac burcovali dav.


Zábavný a rozličný štýl hudby v spojení s disco hudbou, hausom, 60-tymi rokmi a Hard Energie - pracoval vlastne s čímkoľvek, čo vynára jeho dobré pocity. Toto všetko spojil do jednej veľkej zmesi zvanej Hard dance.

music

DJ RUSH navodil tú správnu atmosféru. Roztancoval a rozpálil ľudí, preniesol ich na najvyššiu úroveň šialenosti, a tým prenechal správne navodený dav českej Dj-ke Miše Salačovej.
Rezidentka Apokalypsy Miša Salačová nám predstavila svoj typický sound, ktorý zahrňuje predovšetkým retrobootlegy s prímesou elektro zvuku, typických vokálov a tvrdého beatu. Nenechala ľudí zastaviť sa a pokračovala v spúšti, ktorú za sebou zanechal energický Američan z Chicaga.
Miša nám ukázala všetko dobré čo vie zahrať, síce v pomalšom tempe, ale to nič nemenilo na jej kvalite. No na niektorých prechodoch nám musí Miška ešte popracovať.


Gazometer zavŕšila charizmatická dvojica PET Duo. Tento brazílsky pár predstavil zúrivé techno v typickom prevedení. Ich 10-ročná spolupráca sa prejavuje aj v ich bezchybných setoch. David bláznil, jeho pokojnú sústredenú tvár menili typické grimasy, čím prenášal svoju energiu na masu ľudí pred ním. Popri nás sa bavil taktiež DJ Golpe, ktorý si zahrá popri boku DJ-a Rusha v Pardubiciach. Túto megapárty Gazometer navštívil taktiež po prvý krát ako my :o)



Gazometer nás všetkých milo prekvapil. Bol to silný zážitok plný neočakávaných pocitov - očakávaná úroveň bola dodržaná. Unavení, zničení po celonočnom bavení sa, sme sa niečo pred šiestou vybrali po veci do šatní a pomaly metrom späť na stanicu. Hoci sme sa domov dostali až okolo 10-ej, tešíme sa na ďalšiu návštevu Viedne. Dúfame, že v budúcnosti navštívi Gazometer viacej Slovákov, a ukáže Rakúšanom, ako sa vieme baviť celú noc bez toho, aby sme komentovali kto je ako oblečení, akú značku parfumu používa, atď. Veď tam ide o niečo iné - o zábavu a hlavne o hudbu.




Na koniec chceme len dodať - let´s go to the Party !!!

music

Zdieľať na: 
Publikované: 20. marca 2008 v 16:03 – zdroj: www.ilovemusic.sk – videné: 2306x – komentárov: 7 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Senor_Kuros

Senor_Kuros 21. 3. 2008 v 16:32
good job majstre

Mirec

Mirec 21. 3. 2008 v 15:03
Niekto si dal zalezat

Tom Haley

Tom Haley 21. 3. 2008 v 14:21
perfektný reportík

pectiq

pectiq 20. 3. 2008 v 20:38
kujemeee

merylacek

merylacek 20. 3. 2008 v 17:22
juuuj pečtiiiiiiq pekne ste to spolu napisali, je to fakt dobry report a julko tje videjka su mnam mnam... pri tom rushovi mi stali xlpky na rukax nabuduce idem s vami

Julossko

Julossko 20. 3. 2008 v 16:57
.... to povedz aj mojej holčičke .... tieto slová a vety vytvorila ona ... kujeemeee

tomi

tomi 20. 3. 2008 v 16:50
pekna praca julossko


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,