OXYGEN PARTY - Mám ambície ašpirovať na akciu roka! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

OXYGEN PARTY - Mám ambície ašpirovať na akciu roka!

Ilustrační obrázek

Oxygen party sa veľmi rýchlo približuje a my by sme vám preto radi dali do pozornosti rozhovor s človekom, ktorý stál pri zrode tejto kvalitnej party a myslím, že ho môžeme hrdo pridať k budovateľom klubovej scény v Nitre.

Promotérskou činnosťou sa zaoberá vyše sedem rokov a v tomto rozhovore sa dozviete, ako to celé vzniklo a prečo to vlastne to nieje inak.

Michal, tvoja osoba stála pri zrode tejto dovolím si povedať kultovej Nitrianskej party, ktorá je známa po celom Slovensku. Ako to bolo na samotnom začiatku čo ťa inšpirovalo k tomu urobiť túto noc a prečo práve v Nitre?

Začnem od konca otázky :) som rodený Nitran a práve preto som chcel aby sa akcia konala v Nitre aj keď nie vždy to bolo možné. OXYGEN ale nebola prvá akcia ktorú som urobil. Ako prvú, teraz mi je to úsmevné, ale prvá akcia bola v Novej Bani u kamaráta v podniku a prišli na ňu len moji kamaráti a zopár zablúdilcov, ale to bolo sedem rokov do späť. Akcia OXYGEN začala pred 6timi rokmi a ako prvá bola v Nitrianskej Starej pekárni. Bol to club, kde sa konala väčšina Nitrianských parties, vtedy oveľa väčších ako tá moja, myslím si že AMNESIA a OVERDOSE. Neskôr som mal nápad urobiť OXYGEN na letisku, ale to bol boj s 20 členmi predstavenstva a napokon sa mi podarilo to dať na zimný štadión. Pre mňa akcia so SPACE djz doteraz lieta v hlave, skôr toto bolo pre mňa ozajstný zrod myšlienky že to je to čo chcem robiť. Vidieť ľudí ako sa bavia a napomohol som tomu ja, presne toto vyvoláva pre mňa doteraz skvelý pocit.

Nitra sa napokon, ukázala ako "tanečné mesto", ktoré má rado elektronickú tanečnú hudbu, bolo to tak vždy?

Myslím si že áno, síce teraz sa už pozerám na to trochu inak, šiel vtedy viac uneground, ale clubberi sú tu stále. Dovolím si tvrdiť že tu nejde len o clubberov, ale o to že hudba nás spája a je pre všetkých a nie len pre tých čo majú vyhradený jeden štýl hudby. Poznám „x" ľudí ktorí si vyberajú v mesiaci viac žánrov a vedia sa zabaviť na každý.

oxygen foto

Pamätám si, že sa Oxygen party presťahovala na pár akcii do hlavného mesta, čo ťa k tomu viedlo?

Toto je ťažká téma.....Veľmi som musel bojovať, aby sa OXYGEN konal v Nitre (a neskor bol už problém nielen Mesto, ale aj miesto) Tak som bol v podstate prinútený presunúť akciu do Bratislavy... Som rád že som ju mohol vrátiť späť kde začala aj s novým priestorom, ktorý je podla mňa mimochodom ideálny....

Prečo si sa rozhodol urobiť opäť letné open air vydanie, čo ak bude škaredé počasie?

Počasie nebude absolútne vplývať na akciu...Je to celé zastrešené a po bočných stranách to bude v prípade zlého počasia taktiež zakryté, ale podla vyhliadok na najbližšie dni, vyzerá že bude v Nitre super počasie cez deň 25 stupňov a v noci by nemalo pršať. Ako som už spomínal dobré počasie je len plus, my sme pripravení aj na tú horšiu alternatívu.

Oxygen bol známy aj miestom konania, ktorým býval Zimný štadión, neuvažoval si niekedy urobiť zimnú edíciu práve na tomto mieste?

NIE! Nebudem to rozoberať, poviem len v krátkosti blízko zimného štadióna je hrad, ktorého obyvatelia s tým majú problém.

Predstav nám, ako bude samotná party prebiehať, prípadne nejaké pikošky z jej príprav, ktoré by mohli zajímať clubberov.

Chcem posunúť akciu na vyšší level, preto vstupné na to všetko čo tam bude je v podstate „nulové" a krok k ľudom aby si ju mohol každí užiť. Mám ambície ašpirovať na akciu roka a urobím pre to všetko, zmena priestoru bude značná oproti minulému roku a vizuálne to bude naozaj zmena. Chcem aby sa všetci cítili dobre a pre Nitranov aby boli hrdí, že táto akcia je vôbec v Nitre. Verím že si túto akciu vážia aj preto som spravil všetko preto aby sa sem opäť vrátila. Niečo čo bude nové je vizuálne aj zvukovo predstavovaný každý DJ osobitne + live bubeníka s Marcusom Cooperom a samozrejme už predstavovaná LED stena s lasermi a LCD-čkami,ale to už je v podstate štandard väčších akcii...

Verím že v piatok OXYGEN bude mať skvelú atmosféru a že pri týchto všetkých veciach to len umocní zážitok z tejto akcie...

Pevne veríme, že ste si osviežili spomienky na staré Oxygen party tak ako my a už teraz sa tešíte na tú piatkovú!

Máte naozaj poslednú možnosť zakúpiť si lístok za zvýhodnenú cenu v predpredaji. Urobiť tak môžete v OD Mlyny v predajni BOLOS, prípadne navštívením stránky ticketportal.sk .

Tešíme sa na vás, už tento piatok!

25.júna 2010 Oxygen party - open air
Areal Peter Auto - Nitra

DJs: Angelo Mike /PL/
Schimek /PL/
Orbith, Marcus Cooper /CZ/
Michal Breeth, DJ Smoly, Michal Wee, DJ Slovak
Vstup: na mieste 7€ predpredaj 5€

oxygen

Zdieľať na: 
Publikované: 22. júna 2010 v 09:09 – videné: 1487x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,