NYE09@UNIQUE PRESENTS: ANDY DUGUID A JEHO SPLNENÉ SNY – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

NYE09@UNIQUE PRESENTS: ANDY DUGUID A JEHO SPLNENÉ SNY

Ilustrační obrázek

Už každý z vás sa isto zamýšľal, kde strávi svoju tohtoročnú silvestrovskú noc. Klub Unique a noc v znamení nového roka 2009 Vám ponúka jedinečný Silvester na škótsky spôsob.

Škótsky rodák z mesta Aberdeen už od malička sníval ako raz bude zabávať ľudí svojim umením. O samotný profesionálny rast tohto pána sa postaral jeden z najväčších labelov Black Hole Recordings.

 

LADIES & GENTLEMEN PLEASE WELCOME ANDY DUGUID

d

 

Andy-ho začiatky sa datujú do obdobia roku 2006, presnejšie na mesiac september. Vtedy vyšiel jeho prvý singel Hypocrisy, ktorý si okamžite zamiloval otec Black Hole Tiesto. Následne ho do svojej radioshow A State Of Trance dvakrát nasadil aj Armin Van Buuren. Po oficiálnom release už v spomínanom Black Hole Recordings zaznamenal track Hypocrisy umiestnenie na priečku Top 5 v holandskej Dance Charts.

Odozva na poctivú prácu tohto škóta nenechala dlho čakať a v krátkom časovom slede prichádza ďalší singel s názvom Dreamcatcher. Ako svoj prvý najväčší prielom v EDM (ako tvrdí aj samotný Andy Duguid) prišiel presne rokom 2007, kedy vychádza jeden z najlepších trackov tohto roku Don´t Belong. Krásnu vokálovú skladbu zaradil aj na svoju populárnu kompiláciu In Search Of Sunrise samotný Tiesto, presnejšie In Search Of Sunrise Ibiza. Na prelome nasledujúceho roka bola skladba Don´t Belong druhá najžiadanejšia na americkom radiu American BPM XM Radio.

Ešte stále aktuálnym rokom 2008 sa Andy Duguid posunul zrejme najviac „smerom dopredu". Skladba Wasted si svojou farbou sound-u a predovšetkým krásnym hlasom vokalistky Leah získala obrovské množstvo fanúšikov, ktorí ju zaraďajú aj do svojich Top 20 pre tento rok. Cesta ktorou sa dostal tento skvelý track k ľudom je absolutne zrejmá. Po priam čarovnom intre kompilácii In Search Of Sunrise Asia sa k Vám Wasted „doplaví" hneď ako druhý track. Svoj globálny úspech zaznamenal track Wasted aj vo svetovom meradle, keď sa ocitol v Top 10 iTUNES Dance Charts.

Skoro ako každý DJ a producent, tak aj Andy vystupuje pod mnohými pseudonymami. Lahodná vokálová skladba Lonely je spojená s projektom Reeves. Jeho tohtoročná kolaborácia s pánom 'Iwan de Kuijper' tvorí spoločný projekt Emilio Fernandez, kde farba soundu sa blíži viac k house-u s príjemnými elektro prvkami v podobe skladieb Let it go a Reynosa. Remixovej stránke nie je tento producentský talent takisto nič dĺžny. Môžme spomenúť napríklad skvelý remix skladby Somewhere Inside Me projektu Allure. Alebo skvelú prácu pre Johana Gielena pri skladbe Okinawa Sunset.

d

Výnikajúce vystúpenia tohto škótskeho DJ-a si nadšenci EDM mohli naplno vychutnať v rôznych klubových destináciách po celom svete. Pri obrovskom supporte Tiesta sa Andy objavil na event-och akými sú Planet Love (Nothern Ireland), Stadium Of Sound (Poland), Privilege (Ibiza), ale za zmienku stojí aj Sports Palace (Belgium).

Sme presvedčení, že v spomínanú čarovnú noc pán menom Andy Duguid zahrá mnohé skladby z jeho debutového albumu Believe, ktorý vyšiel iba nedávno na labely Black Hole Recordings. Na albume sa nachádzajú už spomínané skladby Don´t Belong a Wasted. Taktiež tu môžete nájsť aj vokálové skvosty populárnej vokalistky Julie Thompson. Určite za zmienku stojí aj track Hold My Breath vo veľkej miere v spolupráci s producentmi Mr. Sam a Solarstone.

Pevne veríme, že si jedinečné silvestrovské vystúpenie tohto talentovaného producenta a DJ-a užijete maximálne do sýtosti a spoločne si zaspievate úspešné Andy-ho vokálovky. Nový rok v znamení party v Unique clube už čaká na Vás!

d

Všetkým, ktorý sa chystajú zažiť túto skvelú noc na prelome rokov, pripomíname možnosť
zakúpiť si vstupenky prostredníctvom siete Ticketportal.

http://www.ticketportal.sk/predstavenie_javisko_view.asp?IDpred=117750

Tešíme sa na vás!

For NYE09 exclusive Wate

NYE09 @ UNIQUE CLUB

31.12.2008 Unique Club, Bratislava
Vstupné: normal 250.-Sk (8,30 EUR), VIP(pre 4osoby) 1800.-Sk (59,75EUR)
DJ´s: Andy Duguid (UK), Antena, Breeth, Fester, Tompy, MCX
www.unique.sk

n

 

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 17. decembra 2008 v 14:19 – videné: 1570x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,