NUCLEON: SCHIMEK:"TÚTO PARTY SI KAŽDÝ ZAPAMÄTÁ MINIMÁLNE DO JEJ ĎALŠEJ EDÍCIE V JÚNI 2010" – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

NUCLEON: SCHIMEK:"TÚTO PARTY SI KAŽDÝ ZAPAMÄTÁ MINIMÁLNE DO JEJ ĎALŠEJ EDÍCIE V JÚNI 2010"

Ilustrační obrázek

Mnohí z vás vedia, že už tento piatok 19.06.2009 sa uskutoční v poradí siedme pokračovanie veľmi úspešnej párty NUCLEON. Práve dnes vám prinášame rozhovor s hlavným oslávencom a djom, ktorý je zároveň aj headlinerom tohto skvelého večera pánom Schimekom.

 

 

1.) Ahoj Ondrej, každý vie, že tento deň je pre Teba veľmi dôležitým a to hlavne preto, že budeš oslavovať svoje narodeniny. Prezradíš nám, koľké to budú? Cítiš sa na tento vek, alebo sa cítiš omnoho mladšie, či staršie? :D
Ženám a DJ-om po štyridsiatke sa takéto otázky nekladú  Ale nápoveda je to dobrá... :)

2.) Čo Ťa viedlo k tomu, že oslavuješ narodeniny práve v Leopoldove, v klube Oceán na party Nucleon?
Keď som presne pred rokom prišiel na Nucleon hrať po prvý raz, bol som nesmierne milo prekvapený fantastickou a a horúcou atmosférou párty. Aj keď to vtedy nebolo príliš plánované, užil som si s priateľmi a publikom narodky, o akých mnohí môžu iba snívať  Prirodzene, keď sa naskytla príležitosť si takúto oslavu zopakovať, neváhal som ani chvíľu.


3.) Keďže si si robil line up práve Ty, prečo si sa rozhodol ho zostaviť z takých mien?
Narodeniny chcem tráviť so svojimi priateľmi a zároveň držať latku hudobnej kvality a zábavy na absolútne najvyššej úrovni. Lineup, ktorý som zostavil, dokonale spĺňa túto moju predstavu. Hoci je jasné, keby to bolo kapacitne a časovo možné, pozvaných DJs by bolo omnoho viac:)

s


4.) Budeš tam mať určite veľa svojich dobrých kamarátov, alebo ľudí, ktorí sa veľmi tešia , že budú môcť s radosťou osláviť Tvoje narodeniny. Máš niečo špeciálne pre nich pripravené?
Ako to na narodeninových párty býva, patrí sa trochu rekapitulovať a nebude to inak ani teraz. Určite bude môj set hodne retro, plánujem tiež vytiahnuť zopár starých vinylov. A samozrejme rôznych dobrých tekutín na párty potečú potoky :)


5.) Poďme trochu aj k inej téme. Určte viacerí by chceli vedieť, čo Ťa neminie toto leto. Na akých festivaloch alebo party´s by Ťa Tvoji fanúšikovia mohli nájsť na Slovensku? Našli by sme Ťa aj na zahraničných line-upoch? Pochváľ sa, na akých :D
Skoro polovicu leta trávim v súkromi na dovolenke so svojou rodinkou. To ale vôbec neznamená, že si tú druhú poriadne neužijem zábavy s dobrou hudbou. Tento rok medzi najzaujímavejšie bude určite patriť hranie na najprestížnejšom poľskom festivale Audioriver, určite si užijem aj Creamfields CE, neobyčajnú atmosféru majú aj menšie open airs ako Labyrinth of Sound, či Freak On Open Air, ktoré budem hrať v Poľsku.

6.) Máš najakú svoju obľúbenú party, alebo festival, na ktorom sa pravidelne zúčastňuješ či ako DJ, alebo ako návštevník a na ktorú nedáš dopustiť? Prezraď, čím si Ťa získala?
Je to najmä už spomínaný Audioriver , poriadaný na pláži nad riekou v meste Plock. 15000 ľudí, hudobní umelci najvyššieho kalibru (vymenujem len napriklad Richie Hawtin, J.Holden, Gui Boratto....viac na www.audioriver.pl/…,1795,1.html ). V minulosti tu hrali dokonca aj Kraftwerk. Ta pláž má proste podobne ako tá v Brighton magickú moc.

7.) Jedna otázka, čo by mňa osobne veľmi zaujímala je, že kde najďalej si hral a s ktorým djom sa Ti najlepšie hralo?
Najďalej asi v Írsku a Anglicku/Škótsku. S tými djmi je otázka ťažšia. Nehrávam príliš často back2back sety a keď už, tak väčšinou len s Miškom Breethom. Ale je možné, že po piatkovej párty sa to zmení:)

s


8.) Ty si už skutočný PÁN DJ, ktorého meno dobre poznajú aj ľudia v zahraničí. Určite si svoje latky nadstavuješ čoraz vyššie vzhľadom na to, čo sa Ti už podarilo dokázať. Môžeš nám prezradiť, čo by si chcel ešte zdolať, aký je tvoj sen, či cieľ v kariére Pána DJ-a? :D
Nájsť v sebe dostatok energie na ďaľšich 25 rokov hrania  Plus stále ma pokúša vlastná produkcia, ktorú som doteraz stále akosi odkladal do kúta. Som presvedčený, že si to nezaslúži! Len keby toho času bolo viac...!


9.) Ako koho by sme mohli stretnúť Ondreja Šimeka počas pracovného týždňa? Obchodného zástupcu, predavača, asistenta, riaditeľa... ? Či venuješ sa čisto iba Djingu?

Okrem hrania pracujem vo vedení Philips Poland. Pohybujem sa v dvoch diametrálne odlišných svetoch. Bolo by ale ideálne živiť sa iba Djingom a hudbou. Veľký biznis síce dobre človeka uživí, cenou je ale stres a nuda :)


10.) Už Ťa nechcem viac trápiť s otázkami, ale predsa...veľa ľudí nevie, čo vlastne znamená veta Dj Schimek birthday bash. Mohol by si nám to prezradiť?
To je predsa jasné! Znamená to najhlučnejšiu a najbláznivejšiu party, akú si vieš predstaviť. Takú, ktorú si každý zapamätá minimálne do jej ďalšej edície v júni 2010 

11.) Čo by si odkázal ľudom, ktorí prídu na vydanie tohto Nucleonu?
Na všetkých sa nesmierne teším. Spolu vytvoríme veľkú, pozitívnu energiu . Viem, že to bude veľmi šťastná párty! Veď je to predsa NUCLEON 7:)

Ďakujem veľmi pekne za príjemný rozhovor. Prajem veľa šťastia do budúcnosti:)

n

Zdieľať na: 
Publikované: 17. júna 2009 v 23:16 – videné: 1470x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,