Na Zelenej vode odštartoval festival TOPFEST, legendárny Slash odpálil vyše dvojhodinovú šou! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Na Zelenej vode odštartoval festival TOPFEST, legendárny Slash odpálil vyše dvojhodinovú šou!

Ilustrační obrázek

Fanstastická atmosféra, krásne prostredie a nadupaný hudobný program! Tak odštartoval obľúbený festival TOPFEST v areáli Zelená voda v Novom Meste nad Váhom letnú festivalovú sezónu. Organizátori pripravili tri pódiá plné rôznych hudobných žánrov. Headlinerom prvého dňa bol legendárny gitarista Slash, ktorý spolu so spevákom Mylesom Kennedym a sprievodnou kapelou The Conspirators odpálili fantastickú vyše dvojhodinovú šou!

slash

Na hlavnom Blue stage začala program mladá bratislavská kapela Bullet Holes a po nich roztancovali divákov britskí The Great Malarkey. O dobrú náladu na TOPFESTe sa postarala česká skupina Walda Gang, ktorá sa živí recesiou a country-rockovými úpravami najväčších hitov Waldemara Matušku. V ich podaní zazneli hitovky „Eldorádo", „Veď mě dál", „O Zuzano", „Asi se mi stejská" a „Lásko má, já stůňu".

"Pred troma rokmi ma zavolali, či by som za vtedajšieho, žiaľ už nebohého speváka Vláďu Šafránka, nezaskočil na mesiac. Potom na dva mesiace a predĺžilo sa to až na pol roka. A teraz idem už tretiu sezónu. Nápad zavolať si do českej kapely Slováka a ešte k tomu z východu, je na prvý pohľad veselé. Ale veľmi dobre nám to funguje," neskrýval radosť spevák Walda Gand Miro Šmajda.

smajda

Po austrálskom vývoznom artikle skupine Hands Like Houses zabral hlavné podium headliner Slash, ktorý spoločne so spevákom Mylesom Kennedym a sprievodnou kapelou The Conspirators predstavili nový album Living The Dream zo septembra 2018. Fanúšikom ponúkli vyše dvojhodinovú šou a a Slash podal ako vždy šťavnatý gitarový výkon. Z nového albumu zahrali skladby „Ray's Goodbye", „The Call of the Wild", „Standing in the Sun", „Apocalyptic Love", „Back From Cali", „My Antidote", „Serve You Right Play", „ We're All Gonna Die" či „You're a Lie". S kapelou Horkýže Slíže si fanúšikovia zaspievali hity „A ja sprostá", „Malá Žužu", „Silný refrén" či „Lesbiens and gays song".

Na Green stage sa predstavili Buranowski, folklórni Šarišanci a folk metal z Ruska skupina Grai. Jediný tohtoročný koncert na Slovensku zahralo české zoskupenie Zemětřesení. Skvelá zostava hudobníkov Aleš Brichta, Vlasta Henych, Štěpán Smetáček a Miloš Dodo Doležal predviedli hity legendárneho českého speváka Jiřího Schelingera. Pár pesničiek s nimi zaspieval aj rocker Palo Drapák.

S Milošom, Vlastom aj Štěpánom sme sa stretávali v začiatkoch našej hudobnej kariéry, keď som ešte hral s Metalindou. Vždy je to neskutočný pocit, keď si môžeme takto zaspievať Schelingerove veci. Ja som Jirku miloval, takže je to pre mňa veľký zážitok," tešil sa Palo Drapák.

So skupinou Desmod si kotol fanúšikov zaspieval hity „Nevrav mi aký som", „Čierna diera" či „Niekto ti to povie, skôr než ja". Dve pódia, plné zvučných mien skvelo dopĺňalo pódium menej známej slovenskej rockovej scény Storm stage pod taktovkou súťažného projektu Rocková Maturita.

desmod

Piatok patril semifinalistom kategórie Rock, kde sa na pódiu vystriedali nádejné formácie. Za zmienku stoja určite bluesový Beans & bullets, pop-rockový Sendwitch, punkový Parketový lev či experimentátorský rock Into the Zoid. Bonusom bola legenda slovenského punkrocku Slobodná Európa," konštatoval šéf pódia Roland Koncz.

TOPFEST bude dnes pokračovať s kapelami Apollo 440, Deez Nuts, Bloody Beetroots, Čechomor, Arzén, From Our Hands a Doctor P.P. Na Green stage to roztočia Trash Boat, Lukáš Adamec, Smola a Hrušky, Cirkus Brothers a Bystrík Band. Pre športovo založených návštevníkov je od 10:00 pripravený už po druhýkrát Topfest run. Zakúpiť vstupenky priamo na festivale si môžete v pokladniach v areáli Zelená voda. Deti do 10 rokov majú vstup na festival zdarma len po predložení príslušného dokladu. Držitelia preukazu ZŤP si budú môcť zakúpiť vstupenku na festival priamo na mieste za polovičnú cenu. Ich sprievodca si hradí celú vstupenku. Všetky informácie nájdete na www.topfest.sk a na https://www.facebook.com/search/top/?q=topfest

Zdieľať na: 
Publikované: 29. júna 2019 v 11:50 – videné: 464x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,