MINIMATICA vol.43 presented by DJ Cole (09.03.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.43 presented by DJ Cole (09.03.2008)

Ilustrační obrázek

Druhú marcovú nedeľu som pre vás ako vždy pripravil ďalšiu z pravidelných prehliadok špecifickej tanečnej muziky. 43-tia časť Minimaticy sa bude niesť v duchu tanečných skladieb, kde odznejú novinky nie len od newcomerov, ale aj od mnohých vám známych mien elektronickej scény vo svete. Podľa zvuku ich produkcie môžete počuť, že vôbec nemienia zaostávať za mladšími kolegami z brandže, ale naopak chcú taktiež naďalej udávať smer v klubovej muzike. Preto som aj tento krát dal na môj vyberavý hudobný vkus a zaradil do setu nasledujúce skladby.

Hneď v úvode to odpálime skvelou novinkou z dielne pána, ktorý už mal možnosť pár krát sa predstaviť aj nášmu publiku. Reč je o chlapíkovi menou Moussa Clarke (http://www.myspace.com/moussaclarke ), ktorý mňa osobne milo prekvapil svojou skladbou Regret v remixe od projektu skrývajúcim pod štvorčíslím 6884. Dosť netradičný producentský výtvor od tohto progressivne ladeného DJa a producenta pôsobiaceho v Londýne. Vychádza na labeli Dumbest. Dávam to ako TIP č.1 pre tento týždeň!

Za spomenutie stojí aj najnovší release z labelu Mothership, v rámci ktorého tento krát priložil svoje úsilie nemecký minimal/house/techno producent Todd Bodine (http://www.myspace.com/toddbodine ) s jeho skladbou Secret Edge.

Dánskeho superstar DJa a výborného producenta menom Trentemoller (http://www.myspace.com/trentemoeller ) nemusím nejako zvláštne predstavovať. Jeho skladby a remixy sa objavili na rešpektovaných labeloch a sú hrávane mnohými DJmi po celom svete. V dnešnej častí vám v predstihu ponúknem ochutnávku veľmi príjemného remixu jeho skladby Miss You od nemeckého dlhoročného top producenta, ktorý stal pri zrode tanečnej scény v Nemecku a je ním pán Pascal F.E.O.S. (http://www.myspace.com/pascalfeos ). Vyše 10 minútový remix v jeho podaní vám poskytne príjemné relaxačné pohodlie, ktoré ani trochu nenudí. Onedlho vyjde na labeli Audiomatique rec. Môj TIP č.2!

Ani po tejto exkluzívnej skladbe nebude núdza od ďalšie, ktoré sa taktiež objavia v jednom ucelenom mixe. Na rád prichádzajú 2 páni zo Švédska pod značkou projektu Minilogue (http://www.myspace.com/minilogue ). Len pred pár dňami vyšlo na svetlo ich nové E.P. pod názvom Jamaica, z ktorého som vybral rovnomenný track. Jedná sa o technovo ladenú produkciu, ktorá našla svoje miesto na známom frankfurtskom vydavateľstve Cocoon rec. (http://www.myspace.com/cocoonrecordings ).

V rámci zaujímavostí z hľadiská tanečných noviniek, by som aj spomenul 5-ticu po sebe nasledujúcich skladieb, ktoré zároveň budú uzatvárať dvojhodinovku tohto dielu Minimaticy. Jedná sa o:

1) poľsko-nemeckú spoluprácu producentov 3 Channels & Reynold v ich spoločnej skladbe Macho Lato (Jeff Samuel "Will Work For Sex" Remix) ako výsledok nového releasu berlínskej značky Trenton rec. (http://www.myspace.com/trentonrecords ). Hustá basová linka vo veľmi chytľavom tech-housovom obale - TIP č.3!
2)
škótskeho housového borca menom Milton Jackson (http://www.myspace.com/miltonjackson06 ) a jeho skladbu Ghosts In My Machine na najnovšej kompilácií labelu Freerange 100 part 1. TIP č.4!
3)
známeho holandského tech-house/techno producenta menom Joris Voorn (http://www.myspace.com/jorisvoorn ), ktorý ponúkol k zremixovaniu svoju úspešnú skladbu No Revolution projektu Technasia (http://www.myspace.com/technasia ), čím sa vytvorila zaujímavá verzia balansujúca na hrane minimal-house-techna. Objavila sa na labeli Green,
4) izraelského producenta Chaim (http://www.myspace.com/chaimavita ), ktorý neustále prekvapuje zaujímavými trackmi a remixmi, onedlho vydá svoj nový počin Wednesday June na známom labeli Bpitch Control (http://www.myspace.com/bpitchcontrol ),
5) záverečnú vyše 9 minútovú undergroundovú záležitosť Akustik od švédskeho producenta (momentálne pôsobiaceho v Berlíne) menom Par Grindvik (http://www.myspace.com/grindvik ), ktorá vychádza na vydavateľstve Stockholm LTD. TIP č.5!

Tak už budete zhruba vedieť, čo môžete očakávať v najbližšom diely Minimaticy vol.43, ak si to samozrejme naladíte v nedeľu 9.marca v čase od 18:00 do 20:00 buď za pomoci stránky rádia Protonic ( www.protonic.sk ) alebo doleuvedených liniek na audio streamy rádia. Príjemné a ničím nerušivé počúvanie prajem!

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

 

K dispozícií je tu minulotýždňový diel na stiahnutie. Nech sa páči!

Minimatica vol.42 mixed by DJ Cole (02.03.2008)

download link: http://uploaded.to/?id=g4lgsa

Playlist:

01 Booka Shade - Planetary (Club Mix) : get physical
02 Chris Air - Lady Mcbeth : eintakt
03 Solomun & Stimming - Ghostdog : diynamic
04 Dimitri Debaka - Happiness : time has changed
05 Marcel Wave - 27 Holton (Serafin´s "Back To New York" Re-Interpretation) : freerange
06 Kamisshake - Decade : beat freak
07 Ron Flatter - Kinkerlitz : boxer
08 Funkatron - Thynqua : cd-r
09 Milos Pavlovic - Da Sent Secrets : dbh
10 Cardo - Hykaro (DJ Dandi & Ugo Remix) : stereo seven plus
11 Italian Criminals - Thor Of The Noize (Alex Piccini Remix) : malatoid
12 Sinica Tamamovic - Strange Road : shadow fax
13 Sara Galli & Matteo Matteini - 4 AM (Supernova Remix) : 303lovers
14 Drahosh - Revolution : cd-r
15 Asem Shama - Firewalk : sportclub music
16 Dominik Eulberg - Kriechender Gunsel (Ajuga Reptans) : traum
17 Alphawezen - Welcome To Machinarchy (Falko Brocksieper "Special Part" Remix) : mole listening pearls
18 Facundo Romano - Da Tech Thing : underground sound of bulgaria
19 Isaac Indart - A Rainy Ida (Original Mix) : malo
20 Lewie Day - The Blistering Barnacle : eq grey
21 Killowatts - Snakewinds (Original Mix) : thoughtless music
22 Tony Blunt - Landscape : inout


Reláciu Minimatica každý týždeň pre vás pripravuje DJ Cole a.k.a. Hyricz!

www.myspace.com/hyriczcole
www.spiral.sk

music

Zdieľať na: 
Publikované: 6. marca 2008 v 20:44 – zdroj: dj cole – videné: 1855x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,