MINIMATICA vol.41 presented by DJ Cole (24.02.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.41 presented by DJ Cole (24.02.2008)

Ilustrační obrázek

Ďalší februárový týždeň nám rýchlo ubehol a už tu máme nami vždy očakávaný víkend, v rámci ktorého som pre vás nachystal 41-vé pokračovanie mojej relácie, ktorá po hudobnej stránke dokáže poskytnúť široký prehľad o skladbách, ktoré sa len tak bežne nehrávajú, ale svojou kvalitou vedia vyniknúť a upútať pozornosť kluberov. Pre najbližšie vydanie som pripravil 21 najnovších vhodne usporiadaných a presne namixovaných skladieb (bez použitia žiadnych podporných softvérov typu Ableton, Tractor alebo Virtual DJ - only CD!!!) , ktoré odznejú v nedeľu 24.februára 2008 na internetovom rádiu Protonic (www.protonic.sk) od 18:00 nášho času. Poďme si ich trochu predstaviť.

O úvodnú skladbu sa postará nová tvár na tanečnej scéne - Kalifornčan Roman Stange (http://www.myspace.com/romanstangesanfrancisco) s jeho trackom Paratroupr v remixe od Jasona Shorta (http://www.myspace.com/jasonshortmusic). V danej skladbe je najviac pútavé jej deepové prevedenie v kombinácií s experimentálnou, ale zároveň originálnou melódiou. Vychádza na americkom labeli Auralism records (http://www.myspace.com/auralismrecords).

Ďalej prídu na rád 3 skladby, ktoré majú v sebe zahrnuté zvukové experimenty v podobe nasamplovaných pasáží niektorých dychových nástrojov. Najprv si to budete môcť vychutnať pri skladbe Bids For Fun od talianskej dvojice producentov Federico Locchi & Frankie Watch (http://www.myspace.com/federicolocchifrankiewatch), ktorí túto skladbu vydali na vydavateľstve Presslab Music (http://www.myspace.com/presslabrecords). Jedná sa o zaujímavú hudobnú produkciu, ktorá určite upúta pozornosť ľudí na parkete. TIP č.1!

Druhou skladbou bude novinka obsahujúca podobný zvukový motív ako v predchádzajúcej skladbe a jej názov je Shake N Make
a pochádza z dielne gréckeho producenta pod pseudonymom Kreon (http://www.myspace.com/kreonmusic). Pre tento diel som vybral remix tejto skladby od nemeckého projektu Reboot (http://www.myspace.com/rebooot). Vychádza na labeli Below.
A treťou bude úplná „haluška" s veselým zvukom flauty od holandského producenta menom Gregor Salto (http://www.myspace.com/djgregorsalto), ktorú túto skladbu zároveň dal zremixovať pánom, ktorí si vravia Hardwell & Rehab (http://www.myspace.com/deejayhardwell a http://www.myspace.com/deejayrehab). Názov skladby je Bouncing Harbour a vychádza na labeli G-Rex Music (http://www.myspace.com/grexmusic) TIP č.2!

Po tejto trojici naozaj pozoruhodných trackov nasleduje ďalšia odporúčaná novinka z dielne pánov producentov, ktorí ráz za čas dajú dokopy svoje nápady a z toho väčšinou vyjde zaujímavý počin. Sú nimi: známy brazílsky producent zo Sao Paula - Gui Boratto (http://www.myspace.com/guiboratto) a nemecký úspešný a mnou viackrát spomínaný nemecký producent a DJ v jednej osobe pochádzajúci zo Stuttgartu - Martin Eyerer (http://www.myspace.com/martineyerer). Tento krát vám ponúkam vypočuť si v rámci najbližšieho dielu Minimaticy ich spoločnú skladbu The Island, ktorá oficiálne vychádza na labeli Audiomatique (http://www.myspace.com/audiomatiquerecordings), ktorý spadá pod vlastníctvo starého známeho Steva Buga. TIP č.3!

Ako už si mnohí určite všimli, tak nemeckí producenti sú v kurze a to by sa dalo názorne poukázať aj na príklade výbornej hudobnej tvorby nemeckého hudobníka, ktorý svoje vystúpenia absolvuje väčšinou so svojou kapelou, aj keď občas ho môžete objaviť aj za DJským pultom a je ním pán občianskym menom Justus Kohncke (http://www.myspace.com/justuskoehncke), od ktorého som pre vás vybral úvodnú skladbu Yacht, ktorá sa nachádza na jeho najnovšom albume Safe and Sound. Tento album práve vyšiel pod hlavičkou veľmi uznávaného kolínskeho vydavateľstva Kompakt (http://www.myspace.com/kompakt) pod vedením osobností nemeckej tanečnej scény Michaela Mayera.

V závere predstavovania niektorých skladieb nadchádzajúceho dielu Minimaticy vol.41 ešte by som rád spomenul aj novú skladbu Flashing od svetoznámeho talianskeho DJa a producenta, ktorý sa v dnešnej dobe pohráva s aktuálnym minimal-techno-vým soundom a tým menom je nikto iný ako Mauro Picotto (http://www.myspace.com/mauropicotto). Vychádza na jeho vlastnom labeli Alchemy.

Pre tých, ktorí by po týždni radi počuli ďalšiu kopu naozaj kvalitnej tanečnej muziky, môžu to tak urobiť už najbližšiu nedeľu, keď si naladíte audio stream rádia Protonicu a vypočujete 2-hodinovku, ktorá naozaj stojí za to! Príjemné počúvanie praje tvorca programu Minimatica - DJ Cole alias Hyricz!

www.myspace.com/hyriczcole

www.spiral.sk

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

V rámci dnešného ponúkaného setu na stiahnutie je tu k dispozícií minulé 40-té vydanie Minimaticy, ktoré mimochodom bolo odvysielané v utorok 19.februára aj v rámci pravidelného vysielania prostredníctvom mojej novej domovskej rádio stanice Digitally Imported (www.di.fm) (vysielané od 18:00 do 20:00 CET každý 1. a 3. týždeň v mesiaci na frekvencií Minimal Channel-u rádia), kde tento set upútal pozornosť mnohých poslucháčov z celého sveta. Takže ak ste to vtedy nemali možnosť vypočuť, neváhajte a využite náhradnú príležitosť v podobe dole uvádzanej download linky. Enjoy!

Minimatica vol.40 mixed by DJ Cole (17.02.2008)

download link: http://uploaded.to/?id=923q27

Playlist:

01 Duotone - Solace : deep focus
02 Lars Wickinger - Vienna : tanzbar digital
03 David Durano - Children Streets : bambu
04 Modul - Paper Bird : harthouse
05 DJ F.E.X. - Tahiti (Original Mix) : robotronic
06 Different Gear - Untitled : lazyeye
07 Christian Viviano - Back 2 Back : fkj music
08 Delete - Flight Schedule (Original Mix) : white
09 Marc Ashken - Root Rot (Shonky Dub) : leftroom
10 Marc Romboy feat. Tyree Cooper - Lost (Original Mix) : ovum
11 Jona - Amon : get physical
12 Daniel Marques - Rather Amusing (Act.Sense Remix) : lo kik
13 Dan Ghenacia - Cycles : freak´n chick
14 Jacob Richter - Lost and Found (Haito´s Dub Edit) : extrasmart
15 Jeff Samuel - Diff.r : contexterrior
16 Salmon - Kyomoon : wc
17 Octave - Black Tree : italo business
18 Granite - Zion (Patric La Funk Mix) : noir music
19 A. Venturi & Mr. Goaty - Extrovert : fkj music
20 Bumble & Romz - Synopsis (Original Mix) : anngel

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 21. februára 2008 v 19:35 – zdroj: dj cole – videné: 2025x – komentárov: 4 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

cole

cole 23. 2. 2008 v 14:07
to Mewin: Diky moc Palo! Snazim sa pravidelne doplnovat informacie aj o tom, co len tak bezne sa necitaju na slovenskych partyweboch Ja si myslim, ze sa to zide obcas precitat, ze co vsetko vznika, co sa tyka kvalitnej elektroniky a kto stoji za tym Mimochodom vidime sa na najblizsej akcii, kde budes hrat aj s Tomekkom Pridem kuknut.

Mewin

Mewin 24. 2. 2008 v 11:43
dojdi, dojdi...si vitany

cole

cole 21. 2. 2008 v 23:08
A ja dodatocne len odporucim moje rozbehnute velkodielo, v ramci ktoreho hudobne urcite nebudete sklamani! Staci sa len potom v nedelu naklikat, alebo pre zmenu si stiahnut aktualny set, ktory je v ponuke. V utorok posluchaci zo zvysku sveta boli nim dost poteseni, tak hadam aj vas niekoho oslovi! Dobru noc!

Mewin

Mewin 22. 2. 2008 v 17:55
kamarat, tak dole klobuk pred tebou...vzdy disponujes kvalitnymi informaciami, ktore si samozrejme vzdy rad precitam. Len tak dalej, drzim palce


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,