MINIMATICA vol.37 presented by DJ Cole (27.01.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.37 presented by DJ Cole (27.01.2008)

Ilustrační obrázek

Pomaličky sa nám blíži záver mesiaca a ja môžem s nadmiernou spokojnosťou povedať, že po hudobnej stránke vykročila rádiová relácia Minimatica úvodným mesiacom tohto roku celkom úspešne. Tomu všetkému môžem vďačiť jedine skvelým a originálnym releasom, ktoré dennodenne vo veľkom množstve dopĺňajú širokú ponuku kvalitnej tanečnej muziky, ktorá stále sa vyvíja smerom vpred a určuje aktuálne klubové dianie spomedzi rôznych štýlových zameraní elektronickej muziky, v danom prípade sa to týka štýlov minimal, tech-house a minimal-techno . Práve Minimatica je typ relácie, ktorá má na starostí sledovanie množstvá neustále vychádzajúcich tanečných trackov a objavovanie nových producentov a labelov. Samozrejme nezabúda sa na staré známe tváre, uznávané vydavateľstvá, ktoré poslucháčom majú stále čo ponúknuť. Ale dosť bolo reči, predstavme si, čo odznie najbližšiu nedeľu.

1) Na úvod tú máme hneď môj úvodný TIP č.1 od parížskeho producenta menom Rodriguez Jr. , ktorý práve prišiel s horúcou „plackou" v podobe singla pod názvom Soledad , ktorý vychádza na druhom labeli Leena Music známej nemeckej minimal a tech-housovej predstaviteľky Anji Schneider. Daná skladba za krátky čas už stihla nadobudnúť veľmi pozitívne ohlasy u DJských mien ako sú: Laurent Garnier, Mike Shannon, Josh Wink, Karotte, Kiki a ďalších, čo potvrdzuje fakt, že sa jedná o veľmi chytľavú a nápaditú skladbu, ktorá jednoznačne patrí na tanečný parket. Z vlastnej skúsenosti z minulotýždňovej testovačky na akcií Red! vo Zvolene môžem povedať, že na ľudí celkom dobre zapôsobila. Veď sa presvedčte aj vy o tom v nedeľu, či je tomu naozaj tak.

2) Druhou skladbou v tomto sete bude ďalší zaujímavý producentský kúsok z dielne dvoch bratov Grega a D´Geoffa a.k.a. Twins Connexion - Last Night (Original Mix) na labeli Toys For Boys (tento label by som odporučil kvôli super releasom, ktoré odtiaľ v poslednej dobe vychádzajú).

3) O pár skladieb neskôr príde na rád Francúz pod pseudonymom Popof , ktorý už stihol na seba upozorniť niektorými skladbami ako sú Alcoolic, My Toyz a remixom pre staršiu skladbu od Silent Breed - Sync In. V dnešnej časti predstavíme nový release pod názvom Just Stop na Thomas P. Heckmannovom labeli AFU limited .

4) Čo by to bolo, keby v setoch Minimatica nebol zaradený nejaký ten pre-release. Už je pomaly tradíciou, že zvyknem zaraďovať niektoré oficiálne ešte nevydané skladby. Dnes to nebude výnimkou, pretože si predstavíme tanečnú pecku Paperboy (Original Mix) od producenta menom Tobias Lutzenkirchen na veľa krát spomínanom a úspešnom labeli Great Stuff recordings , ktorý sídli v nemeckom Mníchove. TIP č.2 pre tento týždeň!

5) Azzido Da Bass - stalica nemeckej tanečnej scény, známy hlavne vďaka mnohým skvelým remixom, výborným DJským setom a hlavne jeho najznámejšej skladbe Dooms Night z roku 2001 v remixe od Timo Massa. Tento rok skladba Dooms Night sa vracia, ale v remixovaných podobách, z ktorých ja vám predstavím pre mňa najpútavejší a ten je od anglického obľúbenca a nepretržitého remixera, ktorý sa skrýva pod nickom Radio Slave ! Vychádza na nemeckom známom labeli Kontor .

6) Pop-Rock band Chapeau Claque už nejaký ten čas boduje so svojimi singlami v nemeckých národných rebríčkoch. Nezostáva len pri rockovej scéne, ale snaží sa bodovať aj v tanečných hitparádach, čo sa členom tejto skupiny aj celkom darí a to vďaka remixom od rôznych producentov. Jednými z nich sú aj duo Baggy Bukaddor a Tim Fishbeck , ktorí sa postarali o vynikajúci remix, ktorý budete môcť počuť v úplnom závere setu. Odporúčam zostať do konca a vychutnať túto povedenú vokálovú skladbu - TIP č.3!


Takže to by bolo zhrnutie tých najvychytenejších skladieb v najbližšej relácií Minimatica vol.37 . Stačí v nedeľu počúvať od 18:00 a zistite, že toho bude v priebehu 2 tanečných hodín naozaj viac ako dosť.

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls


Samozrejme ako vždy ponúkam vám predchádzajúci set na download. Takže kto minulú nedeľu nepočúval a chce zistiť, aké skladby sa v ňom ukrývajú, môže sťahovať.


Minimatica vol.36 mixed by DJ Cole (20.01.2008)

download link: http://uploaded.to/?id=vcblvx

Playlist:

01 Max Cavalerra - Weg zur Sonne : karmarouge
02 Fanclub & Preocoop - Maskcatcher (Holger Zilske & Dave DK Remix) : baalsaal music
03 Daso & Pawas Gupta - KKB : spectral sound
04 Marc Antona - Pilly Pilly : ibiza night
05 Sebo K - Far Out : mobilee
06 Joel Mull - The Walk : cocoon
07 Simone Mora - Tequila Boom Boom : minimar
08 Roland M. Dill - Modus Operandy : trapez ltd.
09 Branislav Jednak - Glich : sintegra music
10 Kellerkind - Bergluft (Original Mix) : sirion
11 Shiz - Insomnia (Sergio Mega Remix) : cts
12 Nicolas Duvoisin - Liquidation : monomental digital
13 Marcus Sur - Askesian : highgrade digital
14 Ilario Alicante - Vacaciones en Cile : tenax
15 Maskio - Human Jungle (Santos Re-Edit) : hell yeah
16 Puppet Despire - Jalker : mylo
17 Aziz - Get Freaky : mosquito
18 DJ Simone Ninu & Gabrele Musta - Bonito : antibemusic
19 Marco Massucci & Cletto Arrighi - Moscow : cupido
20 Hyricz - My World´s Fine : cd-r
21 R2 - Galactic Disaster : dioxide
22 Alex K - Moove Night (Original Mix) : subtronic
23 Pako & Frederik - Pecunia (Alecs Marta Remix) : global underground


Za spomenutie stoji aj informácia, že najbližšie môžete mňa zastihnúť za mixpultom už tento piatok 25.januára na 2-stageovej akcií Pure Energy 4 You v Kultúrnom dome v Hliníku nad Hronom , kde sa predstavím na hlavnom „house-techno" stage-i v hracom čase od 01:00 do 03:00 .

jpg

Zdieľať na: 
Publikované: 25. januára 2008 v 15:22 – zdroj: dj cole – videné: 1687x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,