MINIMATICA vol.32 presented by DJ Cole (23.12.2007) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.32 presented by DJ Cole (23.12.2007)

Ilustrační obrázek

Protonic radio + set na stiahnutie!!! V najbližšom vydaní vám predstavím ďalšie zaujímavé kúsky z mojej rádiovej show, ktorú už mnohí poznajú pod názvom Minimatica . V prvom rade sa jedná hlavne o tracky, ktorých vydanie je naplanované na začiatok budúceho roka 2008. Vy si ich budete môcť vypočuť s miernym predstihom už túto nedeľu 23.decembra . Takže si ideme ich stručne predstaviť.

Ako prvý príde na rád úspešný Berlinčan, ktorého skladby ste už mali možnosť pár krát vypočuť v tejto relácií a hovoríme o DJovi/producentovi menom Sascha Funke . Tento pán, ktorý je upísaný vydavateľstvu Bpitch Control , pre svojich priaznivcov pripravil prekvapenie v podobe nového albumu, ktorý sa oficiálne objaví na pultoch obchodov už začiatkom februára 2008. V dnešnej relácií ponúkam možnosť vypočuť si úvodnú „baladu" pod názvom Mango (celkovo na albume je 9 skladieb), čo je zároveň aj názov očakávaného albumu tohto umelca.

Od nemeckého Saschu sa presunieme ku britskému Sashovi . Áno, na mušku tento krát som zobral veľmi populárneho 5-tého najlepšieho DJa podľa tohtoročného vyhlásenia ankety DJ Mag. Ten nám ponúka ochutnávku jeho najnovšieho tracku Mongoose , na ktorom sa Sasha prejavil ako veľký experimentátor s tanečným zvukom. Stačí si vypočuť tento vyše 10 minútový track a sami sa presvedčite, že tomu tak je. Vychádza na Sashovom new labeli emFire .

Z ostrovov sa vrátime späť do Nemecka, odkiaľ pochádza 3-členné zoskupenie na čele s Thomasom Schumacherom , jeho ženou a speváčkou Caitlin Devlin a Stephanom Bodzinom , ktorých mnohí lepšie poznajú ako projekt Elektrochemie . Po ich zhruba polročnej producentskej odmlke v tejto časti Minimaticy odznie track Get Yourself z rovnomenného E.P. Vychádza na vydavateľstve Get Physical .

Ako ďalšieho producenta, ktoré už roky vydáva skvelé skladby a zabezpečuje fungovanie jedného z momentálne najúspešnejších vydavateľstiev v Nemecku patrí aj Steve Bug , od ktorého vám predstavím novú skladbu s posledného E.P.ka, vydávanú práve na labeli Poker Flat . Skladba Cru Sauvage balancuje na rozhraní tech-housu a minimal-techna s prídavkami acidu, ktoré sú vhodne zakomponované do nej. Fakt sa oplatí vypočuť tento zaujímavý počin od tohto autora.

O vydavateľstve Great Stuff som už predtým popísal niekoľko zaujímavých informácií. Tento krát tomu nebude výnimka, keďže zhruba pred týždňom sa mi dostala do rúk najnovšia kompilácia pod názvom Great Carnival Stuff vol.1 , kde sa nachádza dokopy 11 exkluzívnych trackov od interprétov, akými si: Wehhba, Swen Weber, Namito, Stephan Hinz, Florian Meindl, Butch, Oliver Koletzki a ďalší. Ja som sa rozhodol v dnešnom dieli predstaviť 2 tracky z tejto kompilácie, ktorá oficiálne vyjde začiatkom januára budúceho roka od posledných 2 spomenutých DJov. Ako prvú spomeniem skladbu Helau od projektu Butch , za ktorým sa skrýva producent občianskym menom Bulent Gurler , ktorý patrí medzi najzaujímavejšie newcomer-producentov za rok 2007. Vydal svoju produkciu na labeloch ako sú Craft Music (Tomcraftov druhy label), Trapez a na Great Stuff rec. Skladba Helau je sama o sebe experimentom, ktorý znie veľmi sviežo a dokáže svojim hlavným samplom (pravdepodobne prebratom z gréckej národnej muziky) veľmi zaujať. TIP č.1 pre tento týždeň.

Druhou skladbou je track Technica Salsa od úspešného a veľmi vyťaženého nemeckého producenta, DJa remixera, ktorý sa onedlho predstaví aj u našich západných susedov v Čechách - Oliver Koletzki . Ten sa rozhodol takisto o oživenie svojho soundu vysamplovaním veselej salsovej melódie. TIP č.2 .

To by boli skladby, ktoré sa objavia v najnovšom dieli Minimaticy spolu s mnohými ďalšimi, medzi ktorými sa nachádzajú možní vaši favoriti tiež. Stačí si v nedeľu o 18:00 klíknuť na www.protonic.sk alebo využiť možnosť automaticky cez linky Audio Streamu spustiť vysielanie, ktoré naozaj odporúčam vypočuť.

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

Z minulého týždňa vám ponúkam si stiahnuť set Minimaticy 31 , ktorú ste mohli zároveň vypočuť v stredu v rámci uvedenia môjho setu na známom tanečnom rádiu DI.FM ( www.di.fm ) . Stiahnete ho jednoducho a rýchlo zo serveru Megaupload (pre stiahnutie setu je potrebné nainštalovať si program Megaupload Toolbar , ktorý je otázkou chvíľky a potom po zadaní kontrolných písmen môžete sťahovať).

Minimatica vol.31 mixed by DJ Cole (16.12.2007)

download link: http://www.megaupload.com/?d=5FJ9Z6OV

Playlist:

01 Burp & Pout - Afraid Of You : initial cuts
02 Tom Pooks - Sharetime : night drive music
03 Error Error - Back To Lythion (Chaim Remix) : sweat lodge
04 Lissan & Stills - Wings (Original Mix) : sic
05 Population Zero - Inmaculada : vekton music
06 Barem - Ears : minus
07 Matthias Tanzmann - Rugby (Mathias Kaden´s "Penalty Kick" Remix) : moon harbour
08 Maik Loewen - Monks : karmarouge
09 Lauhaus et Chaptal - Freedom Fries : remote area
10 Funk D Void & Sian - Ginebra (Onionz Corrosion Mix): soma
11 Daagard & Morane - Daft Blues (Be Original Mix) : kostbar musik
12 Twinbeat - Forgotten Fears : london music
13 Kidland - Stalker (Wesen & Riballo Remix) : circle digital
14 Redhead - My Little One : red factory
15 Jeroen Verheij - Chica-Go (Rejected "Rotterdam" Rework) : rejected
16 Wollion Harada - Rushhour : blufin
17 Lucy - Summery Drumming : meerestief ltd.
18 Quarion - Karasu (Crowdpleaser Remix) : drumpoet community
19 Roberto Rodriguez - Camera Obscura : laka
20 Oliver Huntemann - Zum Goldenen Handschuh : confused

 

Zdieľať na: 
Publikované: 20. decembra 2007 v 21:51 – videné: 1821x – komentárov: 3 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

cole

cole 23. 12. 2007 v 13:34
Tak ti odporucim naladit si dnes vecer o 18:00 radio Protonic (adresu najdes hore v clanku) a pocuvat nove vydanie Minimaticy pre tento tyzden.

jose

jose 22. 12. 2007 v 22:24
No musím povedať že veľmi počúvateľné páčilo sa mi a to som to počul prvý krát..

cole

cole 21. 12. 2007 v 00:17
Takže pre tých, čo mojú show vnimajú ako ak, tato epizóda je viac menej vynimočná, lebo tú to mate možnosť badať, že stale nezaostavam a ponukám vám veci, ktoré ani bežne nemate možnosť počuť a má to niečo do seba, lebo Minimatica stale pokračuje a ja sa snažim ponukať tu najnovšiu odrodu v štylovom zameraní, ktorá dokáže uputať mnoných, stači len naladiť v pokojný nedeľnajší rádio Protonic od 18:00 (www.protonic.sk) a už to ide. Minimatica nie len o minimale, ale aj o pridružunýcj štýloch. Odporúčam si to vypočuť!!!!! Tie veci sú fakt skvelé!!!Takže tak ))


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,