MINIMATICA vol.28 presented by DJ Cole – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.28 presented by DJ Cole

Ilustrační obrázek

(25.11.2007) - Protonic radio + set na stiahnutie!!! Víkend je pred nami a s ním aj ďalšia epizóda tanečnej relácie Minimatica na i-net rádiu Protonic ( www.protonic.sk ), ktorá nepozná slovo „škatuľkovanie sa" v štýloch a dokáže vždy udržiavať vysoký štandard, ktorý poukazuje na kvalitnú elektronickú muziku. Daná relácia propaguje hlavne minimalistické žánre elektronickej muziky v kombinácií s inými „príbuznými" štýlmi ako sú tech-house, electro a občas aj progressive house. Základom spomínaného vysokého štandardu je veľmi aktuálny výber skladieb v ich vhodnom usporiadaní a technicky kvalitnom prevedení. Za toto všetko zodpovedá DJ Cole , ktorý každý týždeň neúnavne pripravuje danú reláciu, v ktorej vždy odznejú nové zaujímavé skladby! Stačí sa pár krát presvedčiť, že je to naozaj tak. Ale dosť bolo kecov, predstavím Vám skladby a ich interpretov, ktorí budú súčasťou najbližšieho 28. dielu rádiovej show Minimatica.

Ako prvého spomeniem pomerne nové meno na tanečnej scéne, ktorým je Američan Rouzbeh Delavari . V tejto časti predstavím skladbu Fashion Island Bldv ( Save Me rec .). Jedná sa o veľmi melodickú skladbu, ktorá zvukovo pripomína produkciu Jamesa Holdena alebo Nathana Fakea. Veľmi chytľavý track! Ďalším zaujímavým počinom, ktorý vyniká aj tribalovým „feelingom" je Rezoluzion od pánov: Pascal FEOS , ktorý už vyše 10 rokov patrí medzi stálicu techna v Nemecku a Marc Miroir . Daný track už bol vydaný v lete tohto roku, ale pre pár dňami prišla aj jeho re-edícia, v rámci ktorej bol zaradený aj remix tejto skladby od spolupracovníka Pascala FEOSa - Chrisa Wooda . Vychádza na FEOSovom labeli „ Level Non-Zero rec .". Ďalej predstavíme si projekt pod veselým názvom Catz N Dogz , pod ktorým sa skrývajú poľskí prevážne minimaloví producenti - 3 Channels . Skladna Fixation ( v Original mixe ) je novým releasom vydavateľstvá „ Dirtybird rec .", ktoré patrí pomerne známemu americkému electro-tech-housovemu producentovi pod menom Claude VonStroke .

Prejdeme na ďalšiu skladbu s výstižným názvom Kamasutra , ktorú má na starostí nemecký DJ a producent Daniel Mehlhart , ktorý sa môže popýšiť úspešnými releasmi na labeli „ Karmarouge rec .", ktorý spadá pod nemeckého top-producenta - Gabriela Anandu . Daná skladba v sebe nesie prvky indickej hudby, ktoré vhodne sa dopĺňajú s príjemnými melódiami vytvárajúcimi jedinečný príbeh, ktorý dokáže upútať každé ucho. V podobnom duchu je aj ďalšia kvalitná vecička obsahujúca melódiu arabskej gitary, ktorú štýlovo môžeme zaradiť do progressive housu. Jej názov je Disclosure (v Original mixe ) a vyprodukoval ju bulharsky producent žijúci v Miami, ktorý si vraví Stan Kolev , známy aj zo spolupráce s takou producentskou osobnosťou, akým je Ozgur Can . Vychádza na „ Outta Limits rec .". Veľmi odporúčaná skladba!

Treibstoff - je nemecké vydavateľstvo, ktoré prednedávnom slávilo 10 rokov pôsobenia na scéne, čoho výsledkom bol aj výber nových skladieb od labelových členov akými sú Marcel Janovsky, Maetrik, Gabriel Ananda, Robert Babicz, Sarah Goldfarb a mnohých ďalších, venované práve tomuto okrúhlemu jubileu. Z daných skladieb som vybral track Okay od Marcela Janovskeho . Ďalšou skladbou, ktorá zaslúži pozornosť, je skladba Attre od talianskeho producentského dua - Marascia a Dusty Kid . Jedná sa o tanečnú skladbu v štýle minimal-techno, ktorá upúta aj svojou prenikavou melódiou. Track, ktorý dokáže s určitosťou roztancovať dav ľudí na tanečnom parkete - môj TIP č.1 v tomto týždni! Vychádza na „ Boxer rec .". Podobne je na tom nasledujúca skladba I Am With You od projektu Sennh ( Traum rec .). Na záver je pripravený „bonbónik" v podobe nového tech-housoveho remixu od projektu Lush 7 pre nezabudnuteľnú skladbu Greece 2000 od projektu Three Drives . TIP č.2 pre tento týždeň!

Všetky spomínané skladby + ďalšie sa objavia už v najbližšom vysielaní rádiovej show Minimatica a to v nedeľu 25.novembra . Spomínanou 2-hodinovou prechádzkou toho najlepšieho (od 18:00 do 20:00) Vás prevedie DJ Cole ( www.spiral.sk ). Príjemné a ničím nerušené počúvanie prajem!

Pre tento týždeň je tú ako vždy set z predchádzajúceho vydania na download.

 

Minimatica vol.27 mixed by DJ Cole (18.11.2007)

download link : http://archiv.to/?Module=Details&HashID=FILE47393F76C0770

Playlist:

01 Simon Flower - The Whisper Had It (Redshape´s Discodub) : poker flat
02 Lincoln Six Echo - All Memories Are Traces Of Tears : plastic city
03 SCSI-9 - Kroy Menya V Pol Bita (Luna City Express "Lovely Luna People" Remix)
04 Dbta - Nose To Nose : resopal schallware
05 Johnny D - Walkman (Ray Okpara Remix) : 8bit
06 Anja Schneider - Gimlet : mobilee
07 David Labeij - Alpine Scenic : sushitech purple
08 Slam - Azure (Radio Slave Remix) : soma
09 Guy Gerber & Chaim - Saltamonte : supplement facts
10 Nick Muir - G Platz (Pig & Dan Remix) : audio therapy
11 Steve Lawler - Courses For Horses (Original Mix) : renaissance
12 P.Toile - Tigre Della Stella (Original Mix) : channels
13 Peter Jurgens - Ubers Wasser : electribe
14 H.O.S.H. - Grunanlage : stil vor talent
15 Max Cooper - Nicaragua : evolved
16 Leon, Greenbeam & EKE - 16 Celsius (Original Mix) : igloo-rec
17 Erphun - Fuck Your Ego (Original Mix) : viva music
18 Plastikman - Risk Assessment : minus
19 The Pale - Dementia (Irreversable Edit) : subtrak

 

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

 

Zdieľať na: 
Publikované: 22. novembra 2007 v 23:25 – zdroj: dj cole – videné: 1868x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,