MINIMATICA vol.27 presented by DJ Cole – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.27 presented by DJ Cole

Ilustrační obrázek

(18.11.2007) - Protonic radio + set na stiahnutie!!! Dnes v predstihu bez zbytočných kecov Vám predstavím interpretov a ich skladby, ktoré sa vyskytnú už v najbližšej 27. epizóde pravidelnej relácie Minimatica pod taktovkou DJa Cole -a. Ako s už pár krát spomínalo, že kvalita je prvoradá, tak aj v tomto prípade bude platiť rovnako ako pri predchádzajúcich dieloch, dokonca viacnásobne.

Začneme hneď úvodnou skladbou The Whisper Had It z dielne novozélandského tech-house - minimalového newcomera, ktorý si vraví Simon Flower , ktorý predstaví jeho aktuálny release na uznávanom nemeckom labeli Poker Flat , ktorý vlastní výrazná osobnosť nemeckej tanečnej scény - Steve Bug . Pre tento diel mi najviac zapasoval remix od projektu Redshape . Ďalší track je od pánov, ktorí pochádzajú z Moskvy a hovoria si SCSI-9 . Na labeli Fear Of Flying vyšla ich skladba Kroy Menya V Pol Bita , ktorá bola okorenená aj výbornými remixmi od projektov ako Luna City Express a Pawas . V tomto dieli zaznie prvý spomínaný remix od berlínskej dvojice Luna City Express . Ako ďalšia vec z pripravovaného dielu rádio show Minimatica si spomenieme projekt pod stručným názvom Dbta , pod ktorým sa skrýva mladý francúzsky minimal-technový producent Paul Ritch . Skladba Nose To Nose Vás prevedie undergroundovými uličkami Paríža, odkiaľ pochádza spomínaný chlapík. Vychádza na nemeckou labeli Resopal Shallware . Anja Schneider - úspešná DJka, výborná producentka, majiteľka nemenej úspešného labelu Mobilee , predstavuje najnovší track pod názvom Gimlet z jej pripravovaného nového albumu. Podarená skladba!

Dvojicu škótskych producentov Slam , ktorí pôsobia na scéne už nejakých tých pár rokov netreba veľmi predstavovať. Patria medzi elitu britskej tanečnej scény, ktorí sa môžu pýšiť nie jedným úspešným vinylom. V týchto dňoch vychádzajú remixy skladby Azure na ich labeli Soma . O remixy sa postarali páni Radio Slave a Samuel L. Session . Ja som sa rozhodol pre zaradenie remixu od Radio Slave , ktorý je výrazný nie len kvôli svojmu čistému prepracovanému zvuku, ale aj celkovej dĺžke skladby ( vyše 13 minút ). Ako ďalší páni na holenie prídu na rád vynikajúci producenti a DJi pochádzajúci z Izraela - Guy Gerber a Chaim . V tejto epizóde Minimaticy Vám predstavím ich najnovšiu pecku pod názvom Saltamonte, ktorá už onedlho oficiálne vyjde na Gerberovom labeli Supplement Facts . Odporúčam!

Steve Lawler - dlhoročný známy a rešpektovaný producent/DJ, majiteľ niekoľkých labelov predstavuje svoj nový release pod názvom Courses For Horses (Original Mix), ktorý získal podporu od mnohých top-DJov ako je Sasha , John Digweed , James Zabiela atď. Vychádza na britskej značke Renaissance . Z Anglicka sa na okamih presunieme východnejšie a to konkrétne do Gruzínska. Prečo Gruzínsko ? Odpoveď je taká, že aj tam tanečná scéna pomaly a isto naberá na obrátkach, čo sa prejavuje aj v produkcií. Greenbeam a Leon sú 2 mladí producenti pochádzajúci z Tbilisi, ktorí sa rozhodli už vo veku 15 rokov tvoriť elektronickú muziku v štýloch minimal a minimal-techno, čoho dôkazom je najnovší release na Igloo-rec . pod názvom 16 Celsius (v Original mixe). Z Gruzínska sa presunieme ďaleko do slnečnej Kalifornie , odkiaľ pochádza pán menom Erphun , ktorý má na svedomí nový track na Lawlerovom labeli Viva Music . Zaujímavý track na štýl Dubfire - RibCage. Na koniec daného informačného bloku spomeniem v krátkostí aj mierne experimentálny track Risk Assessment od priekopníka štýlu minimal, ktorý sa skrýva pod pseudonymom Plastikman . Áno, reč je o nikom inom ako o Richie Hawtinovi , ktorý taktiež prispel svojím novým počinom do zbierky nových trackov ( Expansion/Contraction ) z dielne jeho labelu Minus , o ktorom som čiastočne spomínal pred týždňom. Všetko toto a ešte veľa toho navyše odznie už najbližšiu nedeľu 18.novembra nikde inde ako na rádiu Protonic ( www.protonic.sk ).

Aby som nezabudol, tú je aj set na download z minulej časti.

Minimatica vol.26 mixed by DJ Cole (11.11.2007)

download link: http://uploaded.to/?id=b6n6vh

Playlist:

01 Jeik - Seul Au Monde : playground by lessizmore
02 Shinedoe - Enjoy The Moments (Ripperton Remix) : 100% pure
03 John Tejada & Arian Leviste - Lost In Thought : palette
04 Daso - Meine : spectral sound
05 Sound Diffusion - Are You Bear : excel
06 Phuture - Rise From Your Grave (Tiefschwarz Remix) : strictly rhythm
07 Phonogenic - Smoking On A Rock : cocoon
08 Kaliber - Kaliber 16.2 : kaliber
09 Kai Tracid - Discreet Charm : tracid traxxx
10 Audiofly X - Below The Surface : get physical
11 Star & ITO - Sudoko Kid (Nic Fanciulli Remix) : c2
12 Reynold & Aspro - God Is Given (DJ Emerson Remix) : micro.fon
13 Jona - Swamp : fumakilla
14 Dinamoe - Bivouac : fabulesque
15 Marc Antona - Neurons : micro-fibres
16 Onur Ozer - Seraglio : vakant
17 Misc. - Quarz : sender
18 Dubfire - Emissions : minus
19 Monoroom - Knister Knaster (Original Mix) : session deluxe
20 Stare5 - Creeping Phalanges : cmyk musik
21 Mossa - Salt : frankie

Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

 

Zdieľať na: 
Publikované: 15. novembra 2007 v 23:37 – zdroj: dj cole – videné: 1807x – komentárov: 17 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

jano

jano 12. 9. 2008 v 11:46

Mandela

Mandela 28. 11. 2007 v 11:48
Takze moj nazor je pre vas neprijatelny len preto, ze sa malo rozumiem klubovej scene? To Cole-Proste si ma na akcii takmer uspal. Chcel som vediet, o tebe co si vlastne za dj. A este by som chcel vediet, ze kde sme sa mi osobne stretli, a pred kokymi rokmi. Ked ma teda tak dobre poznas. A co by som ti mal zavidiet. O com to hovoris?Nikto tu na teba nic nehodil. Skor sa este raz pozri na svoj prispevok. Na to mam regovat? Mam sa zhodit na tvoju uroven?

cimbo

cimbo 28. 11. 2007 v 09:17
TO Mandela: Pises ze si tak trochu aj rocker, jazzman, hiphoper, trochu pop a trochu aj na komerciu. Pripada mi to ako odpoved 15rocneho divcata na otazku aka hudba sa jej paci a nie odpoved cloveka ktory sa rozumie clubovej scene. Suhlasim s Cole-om, ze z teba hovori len zavist, ktoru nedokazes prekonat. Lenze pomoc na tento druch dusevnej poruchy by si mal hladat u nejakeho odbornika.

cole

cole 28. 11. 2007 v 06:38
Nechcel som sa vobec vyjadrovat k tejto debate, ale napisem len toto: Tak, Mandela: Chlape, si uplne mimo, pises sem totalne debiliny a je vidno na tebe, ze nemas ani tusaka o prehlade v tanecnom diani na Slovensku! Absolutne nic! Ukazujes sa tu ako totalny hudobny analfabet, ktory si sem chodi liecit svoje komplexy preto, lebo zavist tebou lomcuje zo strany na stranu. Uz nebud trapny s tym tvojim nickom Mandela, co sa neukazes pod svojim pravym menom a skryvas sa za nieco, nebodaj sa bojis?! Ja od zaciatku viem velmi dobre, kto moze mat nieco voci mne (ten styl pisania a vyjadrovania za tie roky poznam velmi dobre). Od teba je to ubohost a infantilnost najvyssieho rangu urazat a hadzat spinu na niekoho takto verejne! Len netusim, co tymto chces dosiahnut?! Urazit ma pred vsetkymi len preto, ze mas voci mne osobne nezhody? Ak ano, tak bud chlap a povedz mi to osobne do oci a nie takymto stylom! Ale to ty nedokazes, lebo na to nemas guraz, velmi dobre ta poznam za tie roky a viem, co mozem od teba ocakavat! Radsej budes poza chrbat ohovarat, ale nikdy nepovies nic konkretne do oci. Uz sem radsej nepis, venuj sa svojim veciam a nestrapnuj verejne pred ostatnymi! Daj si pohov a dovi dopo!

Mandela

Mandela 28. 11. 2007 v 00:33
Nepocul som o nom. A z toho co hral mi staci povedat ze je.... nejdem pisat co, lebo to vymazete. A robite tu z neho neviem aku hviezdu. Preto som sa pytal, ze to je kto. A minimal na slovensku pocuva 5 percent clubberov. Tech house a progressive je na tom lepsie. Ale tiez nie ziadna slava. A taketo zoskupenie stylov nenajdem asi preto u inych djov lebo vedia ze nema vyznam zaoberat sa sra...mi co skoro nikto nepocuva. Teda undergroundom. A underground sa da chapat aj ako spina. Tak neviem ci sa tym da chvalit.

Tom Haley

Tom Haley 27. 11. 2007 v 22:08
Mandela: Ako môžeš na začiatku tvrdiť, že nevieš, kto je dj Cole, že si o ňon nepočul, potom, že si ho počul na I feel free, napísať na neho, že je sračka, dávať si do mailu, mail, ktorý vôbec neexistuje a hovoriť o tom, že nie je dôležité kto si, ked si múdry ako rádio! Tieto súvislosti mi nejdú do hlavy. A ešte rád by som vedel, čo chceš počuť, keď tu vypisuješ o nejakej odpovedi! Nedostal si ich už dosť??? A to, že sa ti minimal, tech-house, progressive zdal na počúvanie je tvoja nevedomosť o tej danej hudbe, pretože, také zoskupenie štýlov nenájdeš u žiadneho djs na SVK, a pritom jedná sa o undergroundový štýl, teda nepatrí určite do úší nejakým rockerom a spol. Len toľko....

Senor Kuros

Senor Kuros 27. 11. 2007 v 21:55
To Mandela: dik za nazor ale podla mna tak ako si napisal ze si tak trochu aj rocker, jazzman a hiphoper ci dokonca pop (alebo pop-er teraz neviem , tak si myslim ze o klubovej scene toho vela nevies bez urazky. Ludia vedeli kto bude hrat na i feel free a prisli mozno prave preto ze sa im dany zaner elektronickej hudby paci. Ako sa hovori kolko ludi tolko chuti a ak ta hudba uspavala tak je to len znak toho ze si doma niekde inde a nie prave v minimale ktory presadzuje Cole. Niekoho naopak prave tento zaner dokaze dostat do varu. Nechcem tu teraz vyzniet ako zastanca minimalu ale nechcem aby ludia negativne hodnotili dany zaner len preto ze sa im nepaci. Neviem ci si bol na Zvolenskom zamku tento rok na akcii Download ale tam si mohol vidiet ze minimal dokaze ludi dostat do varu...mimochodom i love progressive

Mandela

Mandela 27. 11. 2007 v 20:27
Ved je jedno kto som alebo ako sa volam. Zase odbocujete od temy. Potrebujete vediet kto som aby ste reagovali na moje prispevky? Alebo je to len zamienka ako sa vyhnut zlozitej odpovedi. Nie som dj ani velky clubber. Som tak trochu aj rocker, jazzman, hiphoper, trochu pop a trochu aj na komerciu.Ked idem na koncert alebo party cakam tam zabavu a podporu v mojej chuti sa vyblaznit, odviazat. Ale ked som bol na feel free tak som tam skoro zaspal. Preto som sa pisal ze kto je ten cole. Dj by mal rozprudit zabavu a dostat vsetkych na parket a nepustit ich odtial. Co v coleovom pripade neplatilo. Nehral zle ale ta jeho muzika bola skor na pocuvanie ako na dance. Len tolko

cimbo

cimbo 26. 11. 2007 v 15:04
TO Mandela: Suhlasim s DJ Pedro treba priznat prave meno, lebo robit frajera pod menom ktore si si vymyslel pocas pisania prispevku vie kazdy. Osobne poznam DJ Cole-a a pokial ho nepoznas tak asi toho tolko vela preskakane nemas lebo v tejto branzi je Cole uz dlhu dobu a

Mandela

Mandela 26. 11. 2007 v 00:40
TOM HALEY: Neviem co bolo na mojom prispevku neeticke. Napises mi to? A co si uz chlapci preskakali? Aj to by si mi mohol napisat. Lebo ja som taky, ked nieco neviem tak sa pytam.

DJ Pedro

DJ Pedro 26. 11. 2007 v 01:05
No vidím že tu treba dovysvetľovať určité pojmy.. čo bolo neetické tak keď niekto požije slovné vyjadrenie sračka na nejakú inú osobu na verejnom fóre je to považované za urážku možno nový fakt pre teba neviem.. A ešte jedna vec môžeš napísať odkial si a ak si dj aj tvoje umelecké meno aby mohol reagovať na teba aj DJ Cole.. Možno že teba pozná viac Ludí ako DJ Cole.. K tomu čo si kto preskákal myslím si že je zbytočné sa s tebou baviť ale ak nám predostrieš kto vlastne si tak môžme diskutovať..

Tom Haley

Tom Haley 25. 11. 2007 v 10:05
Mandela: Tak keď už je to verejné fórum, tak sa vyjadrujeme v rámci etiky! Tomu sa hovorí spoločenské správanie na fórach so štipkov inteligencie. Ale to v tvojom prípade asi nebolo. Takže nás si tým-pádom nemohol uraziť a aj keby a bolo by to v rámci už spomínanej etiky, tak sa ten príspevok nevymaže! A chlapci nie sú na začiatku, tí si toho už dosť preskákali a keď sme už pritom tak to je ďalšia vec, ktorá sa netýka problému ale je určená len na ďalšie rozvírenie prachu. Sa mi zdá, že niekto tu má problém sám zo sebou...

Mandela

Mandela 25. 11. 2007 v 02:28
Skor som asi urazil Vas ako jeho. Mam taky pocit. Myslel som, ze je to verejne forum. Kazdy by si mal povedat co si mysli. A malo by to byt zverejnene. Nie len to co Vam vyhovuje. Neboli tam ziadne vulgarizmi ani veci proti nejakej skupine ludi. Teraz toto forum vyzera tak, ze vsetky negativne nazory mazete aby to tu vyzeralo aky ste super. Chlapci, ja viem ze sa ucite a ste niekde na zaciatku. Musite vsak priat aj negativne ohlasy. Ked ich prijmete, potom mozte veci zmenit k lepsiemu a pojdete smerom hore, ked nie, pojdete...

Mandela

Mandela 22. 11. 2007 v 18:07
Preco ste zmazali moj prispevok pre Cole-a?

ADMIN

ADMIN 22. 11. 2007 v 18:13
Treba sa vyvarovať vulgarizmom a rešpektovať základné ľudské práva, neurážať iných na verejných forách

domar

domar 21. 11. 2007 v 09:01
hral napr. naposledy ako hlavny host 6.10. na akcii I feel free v arcade v bb. preco sa pytas?

Mandela

Mandela 20. 11. 2007 v 23:03
Kto je to Cole? Este som o nom nepocul.


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,