MINIMATICA vol.25 presented by DJ Cole – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA vol.25 presented by DJ Cole

Ilustrační obrázek

(04.11.2007) - Protonic radio + set na stiahnutie!!! Máme tú už 44.týždeň roku 2007, začiatok nového mesiaca a s ním aj 25. diel rádiovej show, ktorú spoznáte pod názvom Minimatica . Pre tých, ktorí ešte nezaregistrovali alebo sa ešte nestretli s tým pojmom, vysvetlím, o čo sa v ňom jedná. Minimatica - predstavuje projekt, ktorý vznikol začiatkom roku 2007 zameriavajúci sa na propagáciu a oboznamovanie klubovej verejností o tom, že aj štýly ako minimal a jeho všetky možne odnože majú svoje čaro, nápad, myšlienku, ktoré dokážu sa premietnuť do veľmi kvalitnej podoby. Od mája roku 2007 prebieha to prostredníctvom pravidelnej 2-hodinovej relácie , kde si vždy nájdu priestor tie najnovšie a najkvalitnejšie skladby v danom žánrovom zameraní. Jednoduchá a stručná definícia, ktorá dúfam dokáže priblížiť význam toho, prečo existuje niečo také ako Minimatica. Ale prejdeme ku oboznámeniu, čo môžete čakať túto nedeľu v rámci novej 25. epizódy Minimaticy. Takže hneď na začiatku si predstavíme nový release švajčiarskeho dlhoročného labelu Cadenza , ktorému šéfuje nikto iný ako DJský a producentský „spoluhráč" Ricarda Villalobosa - Luciano . Jedná sa o track Mostra od rumunského newcomera Petre Inspirescu , ktorý taktiež vystupuje aj pod pseudonymom Pedro . Ako ďalší bonbónik som si vybral už pár týždňov úspešne testovaný nový singel od producentského zoskupenia, ktoré stojí v pozadí za ich úspešným a známym vydavateľstvom Get Physical - reč je o Booka Shade a ich melodickej skladbe DJ Kicks (Numbers) v Extended Vocal Mixe .

Pri tomto projekte zostaneme aj naďalej, pretože okrem vlastnej produkcií sú aj skvelými remixérmi, čo dokazujú aj mnohé remixy pre rôznych umelcov a aj pre takých velikánov ako sú Depeche Mode. Práve frontman tejto legendárnej skupiny Dave Gahan si ich vybral ako remixérov svojej aktuálnej skladby Kingdom z jeho nového albumu Hourglass . Jedná sa o zaujímavý tanečný remix s vokalovým prídavkom, ktorý sa naozaj oplatí vypočuť. Vychádza na značke Mute . Ako ďalšiu vydarenú vec som vybral do tohto dielu Minimaticy nový track Hunter od „fenoména" súčasnej tanečnej doby Martina Buttricha , ktorý dokázal za krátky čas prebojovať sa na najvyššie priečky predajnosti svetoznámeho mp3 shopu Beatport . Táto vyše 9 minútová skvelá skladba s cieleným dejom, ktorá od prvého počutia dostala aj mňa vychádza na labeli, ktorý fakt nepotrebuje zbytočné slová - Cocoon rec . patriaci velikánovi tanečnej scény Svenovi Vathovi . Ako ďalších som si zobral na mušku predstaviteľov anglickej scény Steve Lawler a 2členné zoskupenie Audiofly , ktorí sa tento krát spojili v zaujímavom projekte pod zaujímavým názvom Slaaf . Vybral som si z tohto E.P.ka „temne ladenú" skladbu Codeface (vychádza na nemeckej top značke Kickboxer rec. ). Einmusik je ďalší projekt, ktorý funguje na scéne nejaký ten rok, stihol vydať spustu kvalitných skladieb a remixov, čím sa prepracoval aj k vydaniu debutového albumu De´ Medici , z ktorého som si vybral energicky electrovo-ladený track Tisuca (vychádza na ich vlastnom labeli Italic ). Okrem spomínaných skladieb odznejú aj tracky od producentov ako sú: Radio Slave - Dedicated (rekids rec.), Marc Romboy - The Awakening (mtrcty rec.), Kevin Griffiths - Black Pepper (tsuba rec.), Kabale und Liebe & Daniel Sanchez - Mumbling Yeah (area remote rec.) + mnohé ďalšie skladby a v neposlednej ráde aj môj počin po vyše ročnej producentsko-tvorívej pauze pod mojím novým pseudonymom Hyricz . Skladba nesie názov Full Of Day . Všetko toto spomínané môžete počuť už najbližšiu nedeľu 4.novembra na rádiu Protonic ( www.protonic.sk ). Takže je načo sa tešiť Veľa pekných melódií Vám bude servírovať nikto iný ako DJ Cole aka Hyricz ( www.spiral.sk ) .

Okrem uvedených informácií uvádzam aj playlist a link na stiahnutie predchádzajúcej vydarenej 24.častí. Check it!!!

Minimatica vol.24 mixed by DJ Cole (28.10.2007)

download link: http://uploaded.to/?id=o0j016

 

Playlist:

01 Prime Time - Flip Side : bus
02 Sascha Funke - The Acrobat (Original Mix) : bpitch control
03 Miguel Toro - Otro : moon harbour
04 Tom Clark - Fragile Elements (Paul Ritch Remix) : highgrade
05 Dog Tags - On Again (Martin Eyerer Remix) : coco machete
06 Matt Tolfrey - Shakil (Claude VonStroke Remix) : leftroom ltd.
07 Denis Karimani - Aether (Argy Remix) : ntrop
08 Dave Turov - Inference : csm
09 Taho - Shambhalla (Wink Interpretation) : ovum
10 Dmarinos - Into The Trees (Dousk & Andree Eskay Remix) : headrush
11 Roebin De Freitas - Antigua : calima
12 Olivier Gregoire - Empechement : systematic
13 Collins - Depalma (Original Mix) : meerestief
14 Kiki & Sasse - Belvedere : mood music
15 Kissogram - My Friend Is A Seahorse (James Priestley & Dan Berkson "Barlz E Syntho" Dub) : secretsundaze
16 Davis & May - Ansame Someto : maripoza
17 Stefan Tretau - Ellis Perry (Mikael Stavostrand Mix) : sounderground
18 Oliver Huntemann & Andre Winter - CRS : confused
19 Philipp Straub feat. C & B - Maximal : recycled loops


Audio Stream - winamp:

http://208.109.85.122:8004/listen.pls
http://208.109.85.122:8002/listen.pls

 

Viac info na www.protonic.sk

 

Zdieľať na: 
Publikované: 2. novembra 2007 v 09:34 – zdroj: dj cole – videné: 1858x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,