MINIMATICA @ DIGITALLY IMPORTED (24.12.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA @ DIGITALLY IMPORTED (24.12.2008)

Ilustrační obrázek

Pomaly a isto sa blíži záver roka a všetky sviatočné záležitostí s ním spojené. V dnešný sviatočný deň popri sviatočnej večeri sa nevyhneme ani dobrej hudbe. V mojom prípade to bude predposledné tohtoročné vysielanie radio show Minimatica na rádiu Digitally Imported. Predtým ako si povieme pár slov o tejto častí, usaďte sa a vypočujte si reláciu z minulého týždňa. Nechajte sa spríjemniť tým, čomu vravím starostlivo vyberané „ingrediencie"


Minimatica vol.84 mixed by DJ Cole (21.12.2008)

Playlist:

01 Evan Marc feat. Steve Hillage - Alpha Phase (Kate Simko's "High Tide" Remix) : thoughtless music
02 Xuzav - Agonia : malo
03 Dani Vescovi & The S State - Ask (Original Mix) : eklero
04 Tale Of Us - Jungla : esperanza
05 Kasper - Davai (Original Mix) : mupa
06 And.ID - Sand On The Floor : mobilee
07 Two Dude - Box Za Shibice : kaseta music
08 Alan Svartr - NYR : 22 digit
09 Thomas Schumacher & DJ T. - May Contain Nuts : get physical
10 Pitt Larsen - Chicas En Bikini : trebol
11 Davon Hyro - Dick! : minimal people
12 Necto Nobelee & Electro Nature feat. Nobelee - Hindi : serious digital music
13 ICS - Pulse 2 : magnetik grooves
14 Todd Bodine - Calypso : highgrade
15 Luca Bacchetti - Caribbean : ovum
16 Otherside Project - Zone Of Distortion : metropolis project
17 Ciprian Lemnaru - Already Happened (Deep Down Mix) : progressive grooves
18 Hyricz - Never Believe In Cinema : cd-r
19 Cristian Viviano - A Vucciria : mazoom lab
20 The Office - Ultimatum (Tom Hades Remix) : attary

Teraz prejdem ku bežnému informovaniu o tom, čo bude tvoriť súčasť najbližšej epizódy relácie Minimatica. Dodám aj informáciu o tom, že pôjde o pomalší set, ktorý je výborný na počúvanie. A však o celkovú gradáciu je aj teraz postarané, takže nakoniec to môže dopadnúť, že sa budete na neho zabávať.

Nová tvár na scéne Frank Omura z amerického štátu Michigan pripravil si pre nás svoju novinku v štýle minimal-house, ktorá nesie názov Infect The Lot. V úvode trochu experimentálny zvuk sa neskôr posunie do tanečnejšej podoby. Kompletné All Rise E.P. vyšlo na značke Moodgadget.

BTSE

Nemecký label Oslo rec. hosťuje veľmi vplyvné osobností súčasnej elektroniky v štýloch house a tech-house, medzi ktoré patrí aj Damian Schwarz. Novinka Barrunto pripomína typické skladby ovplyvnené latinsko-americkým groovom, ktorých v danom období je ako maku. Ale táto má svoje špecifické hudobné čaro, ktoré mi napovedalo, aby som si ju zaradil práve do dnešnej relácie.

Pri ďalšej novinke štýlovo zostaneme v rovnakej vode, pretože na scénu prichádza Shonky a jeho podarená skladba Coco Feel and Love Shonk z očakávaného rovnomenného releasu na berlínskej značke prevažne minimalového charakteru Contexterriot. Osobne daná skladba patrí k mojim najobľúbenejším, čo sa mi v posledných týždňoch dostalo do rúk. Hlavne je to vďaka jej chytľavému náboju, ktorý autor nebál okoreniť o oldschoolový housový sound. Skvelá vec, veľký TIP.

Dnes to ale nebude jediný tip na super skladby. Hneď ďalšia zaujme svojim neuveriteľne prepracovaným melodickým dejom, o ktorý sa postarali dvaja pani - Daniel Solar a Marc Poppcke. Vec má názov Night Train a objavila sa len prednedávnom na kompilácií známeho labelu Diynamic. Pre tých, ktorí zbožňujú krásne, ale seriózne znejúce melódie, nech si vypočuje práve dvojicu Solar & Poppcke!

Celý dnešný diel je spleť rôznych podmanivých zvukov, melódií a pozitívnej nálady. Potvrdením by mal byť aj ďalší pán na holenie - Tommy Four Seven. Pôjde o vyše 9 minútový príbeh pod názvom Deer Code, o remix ktorého sa postaral starý známy holandský producent Darko Esser. Ten tomu dodal energiu, ktorá vás uchváti. Vyšlo na Wolfskuil rec.

Pred týždňom ste si mohli vypočuť aj moju novinku Never Believe In Cinema. Dnes to bude trošku odlišnejšie znejúci track takisto z mojej dielne, ktorý nesie názov Claudia. To všetko pod mojim nickom Hyricz.

Druhá polovica setu sa už ponesie v dynamickejšom duchu. Najprv to rozprúdi grécka dvojka - Actor One. Ich skladba Stay v remixe od inej dvojky Gruber & Nuernberg úspešne prešla mojim testom na party Beautiful Things minulú sobotu. Vydalo ju Bloop rec.

Potom to bude o hustej basovej linke a energickostí minimalovej sféry, z ktorej pochádza aj producent z Barcelony, ktorý si vraví The Minimum. Jeho release pod názvom Alinoman zvukovo ešte viac uchvátil, keď sa objavil v remixe od šikovného Alexa Younga. Vyšlo na Durty rec.

V závere setu si dáme novú vec od chlapíka menom Toni Rios, ktorý je známy aj ako súčasť impériá Cocoon. Dnes to ale bude skladba, ktorá sa objavila na labely Plain a tá nesie názov Crazy Golden Virgin. Jedná z mojich top skladieb za mesiac december!

Aby som nezabudol v tento sviatočný deň poblahoželať všetkým ľudom, ktorí si dajú námahu prečítať túto newsku - Šťastné a veselé vianočné sviatky!!! Ku prianiu k Novému roku sa vyjadrím presne o týždeň, kedy si zrekapitulujeme celý rok a to tak, že si dáme 24 najlepších skladieb, ktoré sa objavili v éteri radio show Minimatica v roku 2008. Je načo sa tešiť!

MINIMATICA radio show every Wednesday @ Digitally Imported (www.di.fm/minimal) : 18:00 - 20:00 (CET)
MINIMATICA radio show every Sunday @ Protonic Radio (www.protonicradio.com) : 18:00 - 20:00 (CET) (repríza zo stredy)

Audio stream Digitally Imported:

http://66.135.35.144:8000
http://160.79.128.61:7244

Radioshow Minimatica pre vás každý týždeň pripravuje DJ Cole a.k.a. Hyricz

www.myspace.com/hyriczcole
www.spiral.sk

Sviatky pohody a oddychu z mojej strany budú mať práve opačný charakter. Už dnes 24.12. po Štedrej večeri pobežím na večerný autobusový spoj smerom do blízkeho Zvolena, kde si zahrám ako hosť akcie Christmas House v bare Birnier. Aby nebolo dosť hneď na druhý deň 25.12. „letím" (tento krát na aute) do Trenčína, kde sa ukážem v rámci druhého stage-u spoza mixpultu a cdplayerov na akcií, ktorú poznáte pod názvom Atomica. Takže Vianoce ani tento rok nebudú bez zábavy, tak dúfam, že sa uvidíme na obidvoch spomínaných akciách v hojnom počte!


Zdieľať na: 
Publikované: 23. decembra 2008 v 21:10 – zdroj: cole – videné: 1666x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,