MINIMATICA @ Digitally Imported (12.03.2008) – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINIMATICA @ Digitally Imported (12.03.2008)

Ilustrační obrázek

Dovolil som si uprostred tohto týždňa poinformovať vás zainteresovaných a nezainteresovaných o podrobnostiach, týkajúcich sa mojej pomaly notoricky známej relácie Minimatica, ktorá už skoro rok objavuje v éteri slovenského i-net rádia Protonic. Pred časom vďaka záujmu zo strany známeho amerického rádia Digitally Imported (www.di.fm) sa začala objavovať v jeho programovej štruktúre a to konkrétne v rámci minimalového kanálu každý prvý a tretí utorok v mesiaci.

Od pondelka tohto týždňa môžem s určitosťou potvrdiť informáciu, že od dnešného dňa budete môcť pravidelne sa stretávať s mojou reláciou na frekvenciách rádia Digitally Imported už každú stredu od 18:00 do 20:00 nášho času, kde aj naďalej budem pokračovať v realizácií toho, čo som už naštartoval pred rokom - propagácií špecifických tanečných štýlov elektronickej muziky v ich rôznych podobách od minimalu, cez tech-house, minimal-techno, electro a čiastočne progressive house. Okrem toho budem prinášať každú stredu (predtým to bolo v piatok) zaujímavé informácie prostredníctvom tlačových správ, ktoré budú obsahovať zaujímavostí o interpretoch a ich skladbách, ktoré sa vyskytnú práve v tom nadchádzajúcom diely relácie. Vysielanie Minimaticy na rádiu Protonic (repríza vysielanej častí z DI.fm) bude prebiehať aj naďalej a to každú nedeľu v nezmenenom čase od 18:00 do 20:00 CET.

Čo budete môcť očakávať v dnešnom večernom vysielaní? Ako vždy len samé novinky, ktoré každý týždeň starostlivo vyberám a ponúkam v 2 hodinovom non-stop mixovanom sete. Dnes pôjde hlavne o tieto tituly.


Začneme novinkou Rockett (Plasmik Remix) z dielne švédskeho producenta, ktorý vystupuje v pozadí projektu Style Of Eye. Onedlho sa objaví vonku na labeli Tiny Sticks.
Po ňom ukážeme silu a originalitu českého melodického minimal-housu, ktorú zastupuje pražský producent Nipp s jeho čerstvým releasom Adagio na labeli Article (vlastní Ladida).
Neskôr sa odprezentuje skladba od írskeho borca, upísaného labelom ako sú Karmarouge, Compost, Defrag a je ním pán menom Sian. Jeho nový singel pod názvom The Dogs Of Thessaloniki dnes odznie v remixe od Londýnčana Arnauda Le Texier. Vychádza na Octopus Digi Pack rec.

Predstavím takisto debutový release od Parížana, ktorý si vraví Dyed Soundorom. Skladba Question vychádza na známom francúzskom vydavateľstve Freak´N Chic pod poradovým číslom 26 - TIP č.1!

Ako TIP č.2 som zaradil skladbu Muffin Bazooka od dvojice Asad Rizvi & Casselle, ktorá vyšla na značke Wrong rec.

Ďalej budete môcť počúť následujúce tracky:
Remix slovenskej dvojice Jules J a Nisiru pre martinského borca menom Funkatron a jeho skladbu Orange Tube (not released yet).

Tech-housovú bombu pod názvom Pulsar v podaní nemeckého producenta Terry Lee Brown Junior-a na uznávanom labeli Plastic City.

Minimalový export z poľskej Lodze od Lukasza Seligu aka SLG s jeho novým releasom Lost In Shibuya, ktorý vychádza na labeli Trapez.

Novinku od propagátora moderného nemeckého electro a tech-house zvuku, ktorým je Swen Weber. Tento pán pravidelne vydáva svoje skladby na labeloch ako sú Great Stuff, CR2, Craft Music atď. Analoge Klangfarben je názov nového tracku, ktorý naopak nesie v sviežom minimalovom duchu a vychádza na nemeckom multižánrovom elektronickom vydavateľstve Alphabet City.

V závere dnešného informačného zostrihu by som spomenul track od slovenského producenta pochádzajúceho zo Senca, ktorým je Electrode. Jeho nová skladba Strange Days (môj TIP č.3 pre tento týždeň), ktorá sa vyskytne v dnešnom večernom vysielaní, zároveň oficiálne vyjde už tento piatok 14.márca na kompilácií 4Beat Minilab vol.1, kde okrem nej sa objaví ďalších 16 minimalových skladieb od producentov akými sú Jochen Peuyn, Nisiru, Funkatron, DJTProject, Ben Teufel, Einzahlpflege a mojej maličkosti vystupujúcej pod pseudonymom Hyricz. Vychádza na digitálnom labeli 4Beat records.

Naladiť si dnešný diel môžete tak, že si kliknete na uvedené linky audio streamu rádia:

Audio stream Digitally Imported:

http://66.135.35.144:8000
http://160.79.128.61:7244

Okrem toho máte možnosť nahliadnuť do playlistu práve vysielajúceho setu a to cez fórum minimalového kanálu, na ktorý sa dostanete kliknutím na: www.di.fm/minimal

Pre tých, čo radšej sťahujú sety ako ich počúvajú na rádiu, ponúkam minulý diel Minimatica vol.43 na download.

Minimatica vol.43 mixed by DJ Cole (09.03.2008)

download link: http://uploaded.to/?id=ul8320

Playlist:

01 Moussa Clarke - Regret (6884 Remix) : dumbest
02 Zhao - Ou Quand Comment : autist
03 Todd Bodine - Secret Edge : mothership
04 Anthony Collins - Bricolage : liebe detail
05 Boris Werner & Lauhaus - Revenge Of The Nerds : remote area
06 Roger - Hasta La Baldoria Siempere : memento
07 Kill Minimal - Raver : 13_beats
08 Danilov - Pendulum : newborn
09 Santorini - Forget Da Roots : recycle
10 Daniel Mehlhart - Kontrastprogramm : neuton music
11 Carlos Sanchez & DJ Ray - Cumbialice (Dio Zambrano Remix) : molacacho
12 Pedro Bucarelli - I Don't Know : bambu
13 Trentemoller - Miss You (Pascal F.E.O.S. Edit) : audiomatique
14 Minilogue - Jamaica : cocoon
15 Gabriel Ben - Found The Party : teggno
16 3 Channels & Reynold - Macho Lato (Jeff Samuel "Will Work For Sex" Remix) : trenton
17 Milton Jackson - Ghosts In My Machine : freerange
18 Joris Voorn - No Revolution (Technasia Remix 1) : green
19 Chaim - Wednesday June : bpitch control
20 Par Grindvik - Akustik : stockholm ltd.

Na záver by som dodal len to, že od dnešného dňa relácia Minimatica nadobúda celosvetový charakter vysielania a ja dúfam, že si postupne nájde svoje pevné miesto medzi mnohými podobne zameranými reláciami.

Radioshow Minimatica pre vás každý týždeň pripravuje DJ Cole a.k.a. Hyricz

www.myspace.com/hyriczcole
www.spiral.sk

music

Zdieľať na: 
Publikované: 12. marca 2008 v 00:24 – zdroj: dj cole – videné: 2058x – komentárov: 3 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

cole

cole 13. 3. 2008 v 07:04
Jasne, v pohode. Nabuduce budem v prilohe zasielat aj ine bannery a aj fotky k tymto newskam, tak by si ich mohol potom uverejnovat aj s textom Budem ich odteraz zasielat kazdu stredu (resp. v utorok vecer), kedze sa uz budem sustredovat hlavne na vysielanie mojej relacie na radiu Digitally Imported.

Pedro

Pedro 12. 3. 2008 v 23:55
Serus,, jasne už bolo veľa hodín ked som to nahadzoval nevšimol som si ale už je to oks

cole

cole 12. 3. 2008 v 15:52
Pedro, zmen prosim ta uvodny aj vnutorny banner, lebo to uz sa netyka radia Protonic. V prilohe som ti zaslal fotky a banner radia Digitally Imported. Diky!


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,