MINI BT IN BOWLING CLUB LEVICE PRESENTS: KTO ? A KDE ? – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINI BT IN BOWLING CLUB LEVICE PRESENTS: KTO ? A KDE ?

Ilustrační obrázek

V novom roku odštartovala Beautiful Things svoju veľkú výzvu v podobe premierovej tour Mini BT po Slovensku. V úvodnej tlačovke sme Vás informovali o tejto skvelej myšlienke.

Naša nasledovná „prezentáčna tour" sa bude dotýkať hlavných aktérov večera, konkrétne headlinera celej party. A v druhej polovici PR - tlačovky Vám špeciálne priblížime prvú zástavku celej tour Mini BT.

 

DÁMY A PÁNI MINI BT PRESENTS: SERGEI SHKUROFF

s

Svoje DJ-ské začiatky tohto "P"ána siahajú na koniec minulého storočia, kedy Sergei Shkuroff „prevetrával" najväčšie kluby Fínska. Vo svojej domovskej krajine si zahral aj na medzinárodno - populárnom evente Godskitchen, alebo môžme spomenúť ďalšiu populárnu party Gatecrasher. Počas jeho bohatej kariery sa predstavil na stage-i po boku takých DJ-ských velikánov, akými sú Westbam, Marusha, Agnelli & Nelson, Mike Koglin, Thrillseekers, Cosmic Gate, Airwave a mnoho iných. V roku 2002 sa na domácej pôde umiestnil na piatom mieste v ankete DJ Championship. Dokonca rozbehol aj svoju vlastnú týždnovú radioshow Madwave On Air na internetovom radiu Example FM. Svojej produkcii neostáva Sergei Shkuroff nič dĺžny. Úspešný release Sonar dostal masívný support najmä od producentov Matt Darey-ho a Garetha Emery-ho. Svoj aktuálny sound prezentoval na labely Captivating Sounds v jednej z jeho absolutných noviniek, ktorá dostala výstižný názov Bratislava.

Pevne veríme, že tento skvelý DJ a producent si získa ďalšie srdcia mnohých slovenských party-people´s. Avšak v line-upe figurujú aj iné silné mená domácej scény ako Fester, Tompy a Pico. Môžme len prezradiť, že v nasledujúcej PR - tlačovke sa dozviete dôležité informácie o Mini BT Tour priamo z kuchyne týchto "P"ánov.

DÁMY A PÁNI MINI BT PRESENTS: BOWLING CLUB LEVICE

Loď s názvom Mini BT zakotví 7. februára 2009 na juhu Slovenska v meste Levice. Priestory v ktorých sa bude odohrávať najpopulárnejšia domáca klubovka sa presným názvom volajú Bowling Dance Club.

a

Samotný klub sa nachádzá v srdci mesta Levice. Minulým rokom oslávil svoje druhé narodeniny a jeho popularita rastie čoraz viac a viac nahor. Komfortné priestory a Crew podniku Vám budú k dispozícii od prvej až po poslednú minutku Vašej vzácnej návštevy. Kto by ale dorazil na spomínané miesto v skoršom čase, vôbec sa nemusí obávať čo bude robiť do vypuknutia celej party. Pod komplex Bowling spadá aj ďalší unikátny priestor s názvom Bowling & Cocktail bar, ktorý je azda ako keby „vedlajšia kuchyňa" klubu. Určite si prídete na svoje z bohatej ponuky jedál, cocktailov, nápojov a v konečnom dôsledku si môžete vyskúšať známu bowlingovú dráhu.

a

Jedinečná možnosť pre Váš nezabudnuteľný večer v podobe skvelej party a komfortného priestoru je už na svete! Sme presvedčený, že Vaša sobotnajšia voľba 7. februára padne na levický Bowling Dance Club a na okúzlujúcu noc Mini BT.

A POZOR ZMENA!

Aby sme dopredu predišli istým nepríjemnostiam, podnik Bowling Dance Club sa rozhodol o jednoduchú rezerváciu vstupu na party: „Vstupenky sa budú dať rezervovať cez e-mail HYPERLINK "mailto:rezervacie@bowlinglv.sk" rezervacie@bowlinglv.sk, avšak treba to uskutočniť do 6. februára 2009/piatok do 18:00 hod.

a

Do e-mailu je potrebné uviesť: NÁZOV PARTY/MENO/MESTO/KONTAKT. Na jednu rezerváciu pripadajú dve vstupenky. Po obdržaní e-mailu s rezerváciou bude poslaný obratom kód, ktorý je potrebný si uchovať. Po jeho predložení spolu s dokladom totožnosti na bráne Bowling Dance Club-u v Leviciach Vám vstupenka bude predaná! Ešte raz Vám pripomíname, aby ste si kód nezabudli uchovať a priniesť ho so sebou. Uplatniť si rezerváciu bude možné len do 23.30 hod. Po tomto čase budú rezervácie neplatné. Každý, kto si túto akciu nechce nechať ujsť, by sa mal poponáhľať, lebo počet vstupeniek bude obmedzený, kvôli dodržaniu komfortu návštevníkov. Tak isto počet lístkov určených k rezervácii bude obmedzený, takže neváhajte.

Mini BT & Bowling Club Levice

Wate

Club Info:
http://www.bowlinglv.sk

Beautiful Things group on Facebook:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=18873778945

Party Info:
07.02.2008 MINI Beautiful Things
presents Sergei Shkuroff (FI)
Pico, Fester, Tompy
Bowling Dance Club, Levice, Slovakia
Ticket: cez rezerváciu: 3,50 € / 105,50 Sk, na mieste: 4,50 € / 135,50 Sk

b

Zdieľať na: 
Publikované: 23. januára 2009 v 19:21 – videné: 3114x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,