MINI BT 07.02.2009 - EXKLUZÍVNE INTERVIEW + HUDOBNÝ ZÁKUSOK – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MINI BT 07.02.2009 - EXKLUZÍVNE INTERVIEW + HUDOBNÝ ZÁKUSOK

Ilustrační obrázek

V prechádzajúcom týždni sme vám predstavili headlinera prvej zastávky Mini BT Tour a zároveň aj miesto konania párty Bowling Dance Club v Leviciach. Tentokrát tu máme niečo špeciálne!




Ako sme minule prisľúbili, tentokrát prinášame interview s ďalšími dvoma aktérmi spomínanej párty. Do môjho obľúbeného „kola otázok a odpovedí" prijali pozvanie známy slovenský DJ-i Fester a Tompy. Na čom momentálne páni pracujú a aký majú názor na celú tour po Slovensku, tak to sa spoločne dozvieme z ich odpovedí. Nech sa páči.

Wate: Zdravím Páni a Vítam Vás v kole otázok a odpovedí. Na začiatok to trocha odľahčíme. Len nedávno sme oslávili Nový Rok 2009. Aké sú Vaše osobné ciele, možno predsavzatia pre tento rok?

Fester: Predsavzatia? Hmm...ak mám pravdu povedať nejaké zásadné som si nedával, skôr je to o cieľoch. V prvom rade úspešne zdolať dôležitú životnú zmenu, v podobe konečne samostatného bývania. Ďalej samozrejme úspešne zvládnuť všetky naplánované ale aj zamýšľané projekty a parties. No a v neposlednej rade posunúť sa výrazne dopredu čo sa týka vlastnej produkcie. A ostatné? ...Uvidíme čo prinesie život :-)

1

Tompy: Ako každý, aj tento rok som si predsavzal opäť sa viac venovať hudbe. Práca mi momentálne dosť uberá aj z môjho voľného času, ktorý by som rád venoval práve muzike.

Fester, minulý týždeň si mi poslal svoj aktuálny set. O tebe Tompy som zas počul, že si v posledných dňoch maximálne vyťažený. Na čom v momentálnej dobe obaja pracujete ?

Fester: K setu sa vrátim na záver rozhovoru. Čo sa týka ostatnej časti otázky, tak momentálne intenzívne pracujem na blížiacej sa februárovej Beautiful things s Judge Jules-om ale aj na prípravných prácach pre ostatné akcie z produkcie BT tímu, na ktoré sa rozhodne môžete tešiť. Okrem toho si plánujem dovolenku na Ibize, kam by sme mali ísť aj spolu s Tompym a mojou sestričkou. No a v neposlednej rade priebežne pracujem na záverečnej fáze vlastného tracku, ktorý by mal byť mojou oficiálne vydanou prvotinou.

Tompy: Momentálne dokončujem väčší projekt pre jedného klienta, okrem toho ma čaká prestavba môjho príbytku, kde si plánujem vytvoriť ešte lepšie podmienky pre prácu s hudbou. A konečne pripravujem aj nový set, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte pred akciou v Leviciach.

2

Wate: Zaujímal by ma Váš osobný názor. Ako to osobne vidíte s klubovou scénou na Slovensku v tomto roku? V čom si myslíte, že by tento rok oproti predchádzajúcemu mohol byť iný?

Fester: Čo sa týka scény celkovo, určite bude tento rok iný. Mňa osobne napríklad dosť zaujíma ako sa vysporiada scéna a či vôbec bude nejako zásadne ovplyvnená finančnou krízou, ktorej dopady sa začínajú viditeľnejšie prejavovať. Na druhej strane nám tento rok rozhodne prinesie zaujímavé mená, ktoré na Slovensku ešte nehrali. No ako to celé vypáli? ...To vždy záleží na ľuďoch ktorí parties navštevujú a ich dôvere k promotérom ktorí party pripravujú..

Tompy: Ťažko predvídať, čo prinesie tento rok. Vieme dátumy a mená headlinerov dôležitých no nielen klubových parties. Uvidíme čo nám promotéri ešte pripravia a ako to party people ocenia.

Wate: Pomaličky prejdem k téme číslo jedna a to k Mini BT Tour po Slovensku. Keďže ste obidvaja členmi organizačného tímu tak sú na mieste následovné dve otázky. Fester: Prečo ste sa rozhodli vyslať Beautiful Things do ďalších kútov Slovenska? Tompy: Ako vnímaš skutočnosť, že v posledných rokoch vznikla tak silná a obľúbená klubovka, ktorá takto vyrazí na domácu tour?

Fester: Za posledných 6 rokov sa podarilo vybudovať najsilnejšiu klubovú párty na Slovensku. Kvalitný KNOW-HOW jej zaručil úspechy, ktoré sú doposiaľ na Slovensku nevídané. Aj preto je naša prestíž a náskok úmerne vysoký. Doteraz sme nemali potrebu s našou párty cestovať, pretože sme sa sústredili na budovanie populárnej značky a jej vysokej rozoznateľnosti medzi ľuďmi voči podobným akciám na Slovenskom trhu. Preto bola a stále je doteraz naša sila koncentrovaná v Bratislave. Práve nastáva druhá fáza a správny čas posunúť kvalitu Beautiful things aj do miest a klubov na Slovensku. Značka je už dospelá a záujem o ňu je mimo Bratislavy skutočne vysoký. Denne dostávame maily o žiadosti na klubové turné po mestách, kde bývajú ľudia, ktorí pravidelne navštevujú Beautiful things v Bratislave. Samozrejme kluby a hostí starostlivo vyberáme. Cieľom našej šnúry nie je príliš veľká frekvencia, ale skôr kluby s kvalitným zázemím a predošlou aspoň minimálnou výchovou ľudí v elektronických žánroch..

3

Tompy: Nie je to tak dávno, keď všeobecne panoval názor, že scéna upadá, absentovali party, každý len nadával a málokto sa to snažil meniť. Beautiful Things je postavená na dobrých základoch. Na ľuďoch, ktorí chceli makať, vytvoriť niečo nové, kvalitné a verili v to. Je to party, ktorá postupne a nenásilne vychovala akoby novú, ďalšiu generáciu ľudí, ktorých baví elektronická hudba. Každým pokračovaním BT naberala na skúsenostiach. Odvážne začala ponúkať ľuďom svetovú kvalitu v klube, čoho výsledkom bola väčšia návštevnosť ale hlavne dobré referencie nie len u nás doma. Časom vznikli aj mimo hlavného mesta kluby, ktoré ponúkajú "štandard" resp. vhodné podmienky pre takéto parties, preto si myslíme, že by sa BT mala ukázať práve v nich!

Wate: Otázka na Fester-a: Prvá zastávka celej tour bude štartovať v Leviciach. Prečo padlo rozhodnutie práve na mesto Levice a konkrétne na Bowling Dance Club ? Pod otázka, neviem či môžeš prezradiť. Aké budú ďalšie miesta, kde Mini BT zavíta?

Fester: Je to jednoduché. V klube Bowling som už raz bol ako navštevník, keď som robil sprievod Picovi, ktorý tam hral. Už vtedy padli prvé návrhy niečo tam zorganizovať. Mňa osobne klub oslovil, už keď som videl prvé fotky na nete. Kedže sme vedeli, že klub je pozitívne naklonený aj k elektronickej hudbe, tak sme neváhali a oslovili ich, s naším konceptom mini BT. Reakcia klubu bola od prvej chvíle maximálne pozitívna. Slovo dalo slovo a výsledkom je táto uvodná akcia miniBT tour. Čo sa týka tvojej podotázky tak všetko podstatné sa ľudia dozvedia v pravý čas :-)

Wate: Obaja ste veľkým lákadlom v line - upe. Načo sa môžu party-people v daný skvelý večer od Vás tešiť ? Pripravujete niečo špeciálne v rámci vášho vystúpenia ?

Fester: Keďže mi bude patriť úvod večera tak moja úloha je jasná, predvariť atmosféru a ľudí nachystať na kolotoč skvelej zábavy, ktorý ich v tento večer bude čakať.

Tompy: Budem sa snažiť ľuďom naložiť poriadnu porciu trance music, tak aby sa na BT v Leviciach ešte dlho spomínalo!

4

Wate: Páni touto cestou Vám chcem poďakovať za Váš voľný čas a vidíme sa spoločne na Mini BT v Bowling Dance Club-e Levice.

DJ Fester si pre Vás pripravil malý predkrm k tejto párty, v podobe jeho nového mixovaného setu.
Tento set je venovaný jednej spriaznenej duši menom Alexx. Príjemné počúvanie.

DJ Fester - Dedicated to Alexx

01 Liam Goodwin - Chiriqui (Darones Dark Remix)
02 Mallorca Lee Feat. Jackie - Circles (Original_Mix)
03 Embliss - Solstice (Ben Preston Remix)
04 Arctique - Kyana (Mat Zo Remix)
05 Global Illumination - Season Turnaround
06 Dennis De Laat - Every Breath (Anthem Instrumental)
07 Kourosh Tazmini - Fable - 2009 (Original Mix)
08 Myon Shane 54 feat. Carrie Skipper - Vampire (Gareth Emery's Garuda Remix)
09 Mat Zo - Rush (Original Mix)
10 Markus Gardeweg Feat. Michael Feiner - Fairplay (Let There Be Love) - (Dub Instrumental)
11 DJ Tatana - Spring Breeze (Remixed) - Soulmate [feat. Florian] - (Dinka Vocal Mix)

Mini BT & Bowling Club Levice

Wate.

Club Info:
http://www.bowlinglv.sk

Beautiful Things group on Facebook:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=18873778945

Party Info:
07.02.2008 MINI Beautiful Things
presents Sergei Shkuroff (FI)

Pico, Fester, Tompy
Bowling Dance Club, Levice, Slovakia
Ticket: normal - 3,50.- Eur

5

 

 

Zdieľať na: 
Publikované: 28. januára 2009 v 22:47 – zdroj: miniBT – videné: 1686x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,