Skvelé mená na skvelej párty v skvelom klube - Michel De Hey 20. 03. Dopler BA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Skvelé mená na skvelej párty v skvelom klube - Michel De Hey 20. 03. Dopler BA

Ilustrační obrázek

Po dlhom čase som navštívil naozaj dobre zorganizovanú „housovačku". Dobre som sa zabavil, príjemne ma prekvapilo veľa vecí ale samozrejme nie všetky.

Určite som nebol sám kto ešte nebol v klube dopler, kde sa párty odohrávala, a preto som bol plný očakávaní nielen z djov. Už pri vstupe ma zaujalo zabezpečenie, na spočítanie SBSkárov by určite nestačili prsty na rukách. Priestory klubu boli veľké a k rozlohe prispeli aj balkóny určené pre VIP návštevníkov. Nie som dobrý v odhadovaní čísel ale návštevnosť sa mohla pohybovať okolo 800-1000 clubberov.

Teda nie! Práve toto je jedna z vecí, ktoré ma sklamali. Väčšina ľudí tam boli asi iba preto, že počuli, že by to mala byť nejaká dobrá akcia a idú tam kamaráti. Clubberi sa tam našli, ale, ale tvorili podstatne menšiu časť. Na klub mám už iba jedno negatívum- týka sa zvuku. Dosť ma prekvapilo, že v klube s takým menom nemali pre djov pripravené gramofóny!!! A rovnako som čakal aj lepší zvuk, myslím, že odposluch Omnitronic, je do podobného klubu minimálne nevhodný. Osvetlenie bolo dobré, a 2 lasery veľmi dopomohli k celkovej atmosfére.

music

Párty odštartovali zástupcovia Slovenska Wychytawacs s Dodo.man-om. Hrali skvele, aj keď wychytawacs si musel doniesť vlastný gramofón aby mohol predviesť čo dokáže. Ich housové a minimalové rytmy roztancovali všetkých. Udali správne tempo pre začiatok párty. Výber trackov, stýl mixu a dopĺňanie sa djov bolo bezchybné.

music

Po nich nastúpil dj z Maďarska Chris the Quasar. Napriek tomu, že bolo vidieť a počuť, že Chris vie, ako sa s mixom narába, trochu ma sklamal. Väčšina vecí, ktoré hral sa mi zdali skoro rovnaké, máloktorý z nich ma naozaj zaujal, čakal som viac a hlavne zvukovo rozmanitejší set. Jeho vystúpenie by som hodnotil horšie ako djov z housemusic.sk, napriek tomu, že ľudia sa bavili a na jeho hudbu sa nedalo netancovať.

music

1.30 prišiel headliner. Michael de Hey z Holandska sa postavil za mix, čo ľudia privítali veľkými ováciami. K jeho vystúpeniu nemôžem povedať nič iné ako: VÝBORNÉ. Tento dj naozaj patrí medzi djskú špičku. Jeho minimal, techhouse a rôzne druhy housu nemohlo nudiť nikoho, striedal rôzne štýly, menil tempá, komunikoval s ľuďmi a to, čo hral bolo rôznorodé, zaujímavé, maximálne tanečné a energia sa nedá ani opísať. Hral o polhodinu dlhšie, lebo headlinerka z Českej republiky meškala. Myslím, že ľuďom to vôbec nevadilo, a naďalej sa nechávali unášať hudbou tohto Pána Dja. Ako hudobne, tak aj ľudsky som bol z neho príjemne prekvapený, lebo je to človek, ktorý veľmi rád zodpovedal otázky, dal autogramy a dokonca priniesol aj vlastné promo cd-čka, ktoré porozdával. Celý čas bolo z neho cítiť pohodu a vytváral príjemnú atmosféru.

Michaela a neskôr aj Luccu dopĺňali skvelí tanečníci tzv: Silver & Gold, ktorí svoju show vylepšili menším ohňostrojom.

music

Ako som už spomínal, Lucca prišla o polhodinu neskôr ako mala začať hrať. Ale samozrejme, že hviezdam ako ona sa to bez problémov „prepečie". Napriek tomu aj ona bola privítaná mohutným aplausom. Dvoje vystúpenie odštartovala na 100% a pomaly pridávala. Aj keď hranie berie veľmi profesionálne bez náznaku emócií alebo komunikácie s publikom, čo mi dosť u niekoho s jej menom chýba, zahrala veľmi dobre. Predviedla minimal, progresivehouse, electrohouse, techhouse a aj pár techno trackov. V tom čase tancovali naozaj všetci, VIP priestor bol prázdny, všetci sa nachádzali na parkete. Takže jej udeľujem 9 z 10.

music

Ako posledný dj bol tzv. Special Guest from Berlin. Bohužiaľ som sa nedozvedel kto to je, lebo počas toho ako hrala Lucca, som musel odísť, vlak nepočká... Organizátori mi povedali, že špeciálnym hosťom je Corvin Dalek. Či je to pravda som sa nedozvedel a radšej sa dozvedieť ani nechcem, lebo by som bol sklamaný, že som prepásol niekoho takého. Ale ak je to tak, tak prideľujem ďalšie plus organizátorom.

music

Celkovo by som to zhodnotil ako akciu, akých by malo byť na Slovensku oveľa viac. Nič nie je dokonalé a aj párty mala chyby, ale pozitíva ich úplne prekryli.

Párty Report pre Vás pripravil Peter K

Zdieľať na: 
Publikované: 23. marca 2008 v 22:35 – zdroj: peter K – videné: 1845x – komentárov: 3 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

rinock

rinock 23. 3. 2008 v 13:59
hostom bol corvin... skoda ze sme nemohli ostat dlhsie

Ugo

Ugo 22. 3. 2008 v 23:19
Ejha no veru pohodový reportík,, Škoda no mohol som aj ja ísť

Tom Haley

Tom Haley 22. 3. 2008 v 18:43
príjemné čítanie. Ja len toľko, že tie odposluchy tam bohato stačia


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,