MICHAEL C A JEHO ADDICTIVE PARTY PROMO SET - Addictive Párty 13. 06. S-klub LV – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MICHAEL C A JEHO ADDICTIVE PARTY PROMO SET - Addictive Párty 13. 06. S-klub LV

Ilustrační obrázek

Tanečné tóny kvalitnej trance music už o týždeň rozozvučia priestory Levického S-klubu. Dnes vám prinášame exkluzívny setík, ktorý pre túto party namixoval Michael C.

Okrem toho si prečítate stručnú biografiu tejto populárnej hviezdy, ktorá si za pár rokov rokov vybudovala popredné miesto v radoch českej Dj-skej elity.

Prejdime najpr ale k setíku, ktorého tracklist si môžete prečítať nižšie.


Tracklist:

01. MARC MARBERG with KYAU & ALBERT - Neo Love (TE Intro Mix)
02. RACHAEL STARR - To Forever (Deadmau5 Vocal Remix)
03. ANKHEN - Taste
04. DEADMAU5 - Subvert
05. JERRY ROPERO feat. Cozi - The Storm (Inpetto Remix)
06. DJ ORKIDEA - Metaverse (Gareth Emery Remix)
07. ROBERT BURIAN - Redux (Michael C Feels This Way Mix)
08. BRIAN CROSS - Paradise (Marco V Remix)
09. FIRST STATE feat. Anita Kelsey - Falling (Richard Durand Rework)
10. MICHAEL C - Groovy Part Of Me
11. STONEFACE & TERMINAL - Endorphine
12. MICHAEL C - Ghostship (Jean Luc Remix)

Špeciálny set si môžete stiahnuť tu

MICHAEL C

DJ Michael C sa na tanečnej scéne pohybuje od roku 2004 a za tú dobu si vytvoril svoj osobitý a charakteristický zvuk, ktorým sa snaží prekonať hranice medzi rôznymi tanečnými žánrami. Začínal na vlne uplifting trancu, ktorým sa ale nechcel obmedziť a začal doňho prvky ostatných štýlov. Michael C dnes kombinuje vo svojich setoch melodickosť trancu, sexi zvuk elektra a dynamiku techna. Toto originálne spojenie je zárukou pozitívnej energie a jedinečnosti každého Michaelovho setu. Pripočítame k tomu Michaelov cit pre mixovanie a jeho komunikáciu s publikom, dostaneme odpoveď na otázku, prečo je dnes Michael C jedným z najobľúbenejších českých dídžejov.

music

Michael C sa už v priebehu prvého roka svojej kariéry objavil na veľkej halovej party a to po boku jednej výraznej osoby svetovej scény - Armina van Buurena. Krátko po tomto veľmi úspešnom vystúpení nasledovali dalšie ponuky a Michael C odohral svoje sety napríklad na českej najlepšej indoor party Transmission s Ferry Corstenom alebo na festivale Macháč s Paul van Dykom.

Do povedomia každého českého fanúšika tanečnej hudby sa zapísal svojim setom odohraným na tour jedného z najpopulárnejších svetových DJs - Tiesta v Prahe, kde vystúpil takmer pred 15 000 ľudmi. Michael C je dnes popredným českým Dj-om, ktorý prezentuje svoj zvuk aj v zahraničí - Poľsko, Nemecko, Slovensko alebo exotická Čína sú miesta, kde sa Michael C objavil za dj-ským pultom. Michael C sa umiestňuje na vrchných priečkach v kategórií DJ roka v českej výrocnej ankete Dance Awards a v roku 2006 bol zvolený za najlepšieho Dj-a čitatelmi hudobného serveru Trance.cz. Ako jediný ceský zástupca Michael C účinkoval na legendárnej nemeckej klubovej noci Euphonic Night v Berlíne.

Michael C sa objavuje aj na televíznej obrazovke - sprevádzal po Prahe tím madarskej televíznej show Laptop DJ, ktorá sa svojou kamerou približuje miliónu divákov televízie RTL, ďalej COOL TV- zákulisie známych dj-ov po celom svete a bol hosťom hudobného programu Frisbee na TV Ócko.

Prostredníctvom internetových rádií hudba Michaela C zasiahne tisícky fanúšikov po celom svete. Jeho sety sú vysielané na svetoznámych on-line rádiách DI.fm, E T N . fm, v Mexiku na Masmusic.fm, v Poľsku na RMI.fm a v Škótsku na rádiu Oban. V Českej republike každý utorok uvádza Michael C svoju show Sunshine, ktorá je vysielaná medzi 20 a 22 hodinou na internetovom rádiu najväčšieho zábavného serveru v Českej republike Líbimseti.cz a každý utorok medzi 22 a 00 hodinou na rádiu Fun 1 Station. Michael teraz vkladá všetko svoje úsilie do tvorby svojej vlastnej hudobnej produkcie a každú voľnú chvíľu trávi vo svojom štúdiu.

music

Zdieľať na: 
Publikované: 7. júna 2008 v 15:15 – zdroj: addictive party – videné: 1783x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,