MICHAEL BURIAN - biografia HOUSE of HEAVEN 22. 03. Miami ZA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

MICHAEL BURIAN - biografia HOUSE of HEAVEN 22. 03. Miami ZA

Ilustrační obrázek

Termín akcie HOUSE of HEAVEN v žilinskom MIAMI clube 22. 03. 2008 sa blíži míľovými krokmi, už budúcu, Veľkonočnú sobotu sa na Vás všetkých teší pätica DJov na čele s populárnym a obľúbeným MICHAELOM BURIANOM.

A pre clubberov, ktorí o ňom náhodou pár vecí nevedia, sme nachystali jeho BIO :-)

 

Český DJ MICHAEL BURIAN patrí vo svojej zemi k najznámejším umelcom modernej hudobnej scény. MICHAEL je ale dobre známy aj za hranicami Českej republiky.
Aktuálne je jeden z najvyhľadávanejších DJov strednej Európy a jeho podmanivé tanečné rytmy máte šancu počuť na parties nielen po Európe, ale prakticky po celom svete nevynímajúc USA či krajiny Ďalekého Východu.

Od 15tich rokov sa aktívne venuje hudbe, aj keď v tomto veku to bolo len hranie na školnej party. Takmer okamžite po tomto prvom verejnom predstavení sa rozhodol venovať elektronickej hudbe a trávil pri nej väčšinu voľného času.

Pod veľmi známym presudonymom ELECTROMAJK vystupoval MICHAEL až do roku 2001 a stihol okrem vydania svojho prvého singla na nemeckom kultovom labeli MFS namixovať aj napríklad legendárne a dodnes jedno z najlepších CD časopisu TRIPMAG (súčasného XMAG), ktoré dostalo názov TRANCING.

music

MICHAEL sa stal DJom roka 2001 v rámci ankety CzechDanceMusicAwards a neodmysliteľne sa zapísal do podvedomia ľudí na najhlavnejších eventoch v Anglicku, Nemecku, Poľsku, Čechách a na Slovensku.Nestačilo mu byť nikdy „len" DJom, od samého začiatku sa venoval aj produkcii, po prvom singli na labeli MFS ktorý vyšiel pod názvom Orgasmiczech nasledoval singel Blow Me/Hotmale.

Ten bol zvolený dokonca singlom roka 2002 v ankete CzechDanceMusicAwards a stal sa klubovým hitom. V tom istom roku MICHAEL prvýkrát dostáva pozvanie na festival CREAMFIELDS, ktorý ho zaslúžene katapultoval medzi európsku špičku a vďaka jeho setom, energickým, precíteným a zároveň nabitým vášňou sa každoročne na spomenutom festivale objavuje jeho meno na popredným miestach. Aj svetoznámy club AMNESIA na party-ostrove IBIZA hostil MICHAELA na party CREAM.

music

Okrem úspešného hrania a produkovania tanečných singlov MICHAEL pôsobil a pôsobí aj ako kvalitný promotér, jeho noc VISAGE hostila mnoho skvelých mien tanečnej scény a okrem Prahy a Ostravy, kde s ňou pravidelne roztancovával ľudí, si noc VISAGE užili dokonca aj mimo republiku, vo vyhlásenom klube CAPITOL v indickom New Delhi.

MICHAEL má na svojom konte aj videoklipy, singel PRAHA, ktorý vyšiel na labeli z Mníchova, sa odvysielal na hudobnej stanici Óčko, na Prime, na poľskej VIVE, na MTV India, na RTL Luxemburg a aj na MTV Južnej Ameriky. Rok 2005 priniesol zopakovanie prestížneho ocenenia DJ roka v CzechDanceMusicAwards, Michael má na svojom konte dva tieto tituly a na základe jeho úspechov sa začali v roku 2005 realizovať jeho vystúpenia, ktoré sú snom asi každého DJa a nielen z Čiech či Slovenska :-)

MICHAEL začal hrať v rôznych destináciach Strednej Ameriky, Indii, absolvoval tiež veľké Východoeurópske turné so svojím DJským kolegom, TIESTOM. MICHAEL napriek všetkým týmto úspechom nespí na vavrínoch, usilovne a hlavne neustále na sebe pracuje a jeho meno bolo, je a aj bude vždy a všade zárukou tej najkvalitnejšej inteligentnej zábavy v kluboch, na festivaloch a rôznych hudobných podujatiach po celom svete...

Ponúkame Vám aj prehľad pár akcií, ktorých sa MICHAEL ako DJ zúčastnil :

CREAMFIELDS Praha
CREAMFIELDS LIVERPOOL
CREAM party, ostrov IBIZA
GALLERY NIGHTS party, klub TURNMILLS Londýn
LOVEPARADE 2004 Mexico
MAYDAY Maďarsko
ELECTRIC KINGDOM Berlín
SUMMER OF LOVE Česká republika
MTV VALKANA BEACH festival 2004 Chorvátsko
PAUL VAN DYK & MICHAE BURIAN Praha
TIESTO & MICHAEL BURIAN Praha
ARMIN VAN BUUREN & MICHAEL BURIAN Praha
JOSEPH ARMANI NIGHT CLUB Malta
MUMBAI 2006, CALCUTTA 2006, NEW DELHI 2006 India
PAUL VAN DYK, STEVE ANGELLO & MICHAEL BURIAN Praha
SENSATION WHITE

music

Zdieľať na: 
Publikované: 12. marca 2008 v 00:43 – zdroj: house of heaven – videné: 2695x – komentárov: 2 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

DjPeterson

DjPeterson 13. 3. 2008 v 14:11
aj ja

dennys

dennys 12. 3. 2008 v 07:15
BUROSKO, hmmmmmmmmm, tak toto je naozaj PAN DJ, uz sa tesiiim


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,