LOVEPARADE 2008 A ZÁJAZD NA LOVEPARADE – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LOVEPARADE 2008 A ZÁJAZD NA LOVEPARADE

Ilustrační obrázek

Chceš zažiť toto leto niečo výnimočné, niečo, čo ti zostane v pamäti na celý život? Chceš byť súčasťou niečoho veľkého?

Cítiš, že tak ako je napríklad povinnosťou moslima ísť aspoň raz v živote do Mekky, tak je Tvojou povinnosťou aspoň raz v živote navštíviť Loveparade? Túžiš sa tejto legendárnej a najväčšej tanečnej party na svete zúčastniť naživo? Aj Ty chceš byť spolu s ďalším miliónom ľudí pri tom?

Portál websound.eu Ti umožní zúčastniť sa tohtoročnej Loveparade pripravovaným zájazdom a pocítiť tak neopakovateľnú atmosféru tej najväčšej party na svete s tými najlepšími svetovými Djmi.

Po minuloročnom úspešnom prvom "mimo-berlínskom" vydaní Loveparade v Essene, ktorú navštívilo milión ľudí, sa tohtoročná Loveparade presúva do Dortmundu. Dňa 19.7.2008 budú mať možnosť priaznivci elektronickej hudby počuť tých najlepších Djov úplne zadarmo práve v tomto meste, ktoré je známe aj akciou Mayday a teda kladným vzťahom k elektronickej hudbe.

 music

Motto tohtoročnej Loveparade je výstižné: „Highway to Love", pretože sa bude konať priamo na jednej z najfrekventovanejších diaľnic v Nemecku, ktorú kvôli tejto akcii uzavrú. Centrum celej akcie bude pri budove Westfalenhallen (tu bude končiť aj diaľnica), kde sa pravidelne koná spomínaná akcia Mayday.

Organizátori taktiež sľúbili, že Loveparade 2008 bude dlhšia, hlasnejšia a podporovaná väčším počtom live vystúpení ako predchádzajúce ročníky.

Čo sa týka samotného konceptu a organizácie Loveparade, akcia je sprístupnená všetkým účastníkom zdarma. Za sprievodné akcie v kluboch sa už ale platí. Akcia začína na poludnie a trvá do polnoci resp. tento rok zrejme aj dlhšie. Samotní Dji hrajú najskôr na tzv. Floats. Floaty sú dopredu pripravené kamióny, ktoré sú sponzorované či už rôznymi labelmi, rádiami alebo iným značkami.

Na každom kamióne je pripravená aparatúra a taktiež line up Djov, ktorí sa za chodu kamiónu budú striedať a hrať kráčajúcim, tancujúcim a baviacim sa clubberom v priestoroch okolo kamióna.

 music

Počet floatov je zhruba 30, zväčša každý si nájde ten "svoj" float s jeho obľúbenými Djmi. Floaty, ktoré sú plné aj tancujúcich clubberov s rôznymi kostýmami, krúžia po vymedzenom úseku počas celej akcie.

Celkom vtipne teda vyznie situácia, keď sa míňa float, na ktorom hrá Paul van Dyk s floatom, kde hrá Robert Natus a tak z tranceu môžete "prejsť" rovno na schranz :) Toto sa dá zažiť jedine na Loveparade.

 music

Súčasťou programu je hlavná ceremónia, ktorá začína na večer. Ako som písal, hlavné centrum Loveparade 2008 bude pred Westfalenhallen, kde bude postavený hlavný stage, na ktorom bude prebiehať táto ceremónia.

Počas ceremónie sa budú na hlavnom stagei striedať približne v hodinových intervaloch tí najlepší Dji na svete. Po odohratí setu posledného Dja sa celá Loveparade končí. Okrem hlavného stageu pripravujú organizátori aj ďalšie, menšie pódiá.

Zájazd: cena je stanovená na 2500 SKK na osobu. V cene je zahrnutá cesta z Bratislavy do Dortmundu, čakanie autobusu na skončenie Loveparade a cesta spať. Cesta by mala trvať cca. 10 hodín. Odchádzať sa bude 18.7.2008 vo večerných hodinách z Bratislavy. Do Dortmundu sa dorazí pred obedom 19.7.2008. Potom budú mať účastníci zájazdu asi 14 hodín na to, aby si celú Loveparade užili.

 music

Odchádzať sa bude cca hodinu po ukončení akcie. Bude to určite náročná cesta, avšak verím tomu, že bude stáť za to. Určite Vám to potvrdí aj každý účastník zájazdu na Loveparade spred dvoch rokov. Aby sa tento zájazd uskutočnil, bude v rámci neho potrebná účasť minimálne 40 nadšencov elektronickej hudby.

 

Spôsob registrácie a ďalšie informácie ako napr. line up na LP08 sa dozviete neskôr. Stačí čítať Váš obľúbený portál :)


 

Zdieľať na: 
Publikované: 24. mája 2008 v 09:46 – zdroj: double – videné: 7211x – komentárov: 5 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

mery

mery 5. 6. 2008 v 11:17
ako pripajam sa aj ja ktomu busu dokedy je treba zaplatit a kolko je ece volnych miest a ci ide ten bus iba z Blavy ? vdaka

double

double 24. 5. 2008 v 22:00
aha k nevsimol som si, dik za vysvetlenie, skoda ze sa nezameriavate cisto na elektronicku hudbu...

double

double 24. 5. 2008 v 19:09
30.6. sa dozvies ci je pojde alebo nepojde autobus na Loveparade, kedsa chces nahlasit tak sa nahlas, Jedine co sa dozvies teda je ci pojde bus alebo uz je plne obsadený, aby si sa tomu vyhral mas nato cca mesiac abysi sa dohodol skamosmi ci chcete ist alebo nie. Inak I love musicje orientovany na Bansku Bystricu a okolie alebo celoslovensky zaber? Inak vo Zvolene mate ministry a myslim ze v arcade boli spravene nejake akcie

Pedro B.

Pedro B. 24. 5. 2008 v 19:21
Zameranie portálu I Love Music najlepšie vystihuje veta Stredoslovenským párty info portál s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorá je uvedená aj hore nad menu.. Čiže snažíme sa zameriavať na tento región, kedže portálov ktoré pôsobia hlavne na západe Slovenska viď Nitra BA je dosť.. To je aj to čím sa odlišujeme od iných..

Norik

Norik 24. 5. 2008 v 18:20
no mohli by ste sem hodit take info ze dokedy je treba zaplatit a tak....a ze ak su volne miesta aj to by ste mohli dat vediet ...ze 22 ludi uz ide stale volnych 18 miest...nieco take.....vdaka


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,