Lovely Experience: 19. 04. Planet 4 TT - Hodnotenie organizátora – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Lovely Experience: 19. 04. Planet 4 TT - Hodnotenie organizátora

Ilustrační obrázek

Naozaj pekne ďakujeme za každého jedného návštevníka Lovely Experience. Túto vetu sme naozaj museli napísať ako prvú, pretože práve návšteva každého z vás vytvorila záujem o akom sa nám ani nesnívalo! Sám Ronski Speed ani trošku neskrýval svoje nadšenie a po odohraní svojho setu sa o nálade v klube vyjadril ako o „šialene dobrom zážitku" a ihneď po príchode domov popísal svoje pocity emailom takto:

„was a great party. nice to see all the happy clubbers. awesome."

music

Michael C si taktiež svoje pocity nenechal iba pre seba a tak vám ich prinášame:

„Po Lovely Experience musím pozdravit všechny, kteří na party dorazili a vytvořili naprosto skvělou atmosféru. Akci jsem si díky vám užil na víc než sto procent a doufám, že se tam opět v budoucnu budeme moci potkat! Držím palce promotérovi do budoucna, aby se vyřešily všechny drobné nedostatky a party v Trnavě měly jen tu nejlepší budoucnost. Těším se na všechny opět někde brzy na dalším obrovským mejdanu!"

music

Úplne prvá Lovely Experience tak zaznamenala naozaj dokonalú zaťažkávajúcu skúšku. Ešte pred začatím celej párty nám vyrazila dych nová drevená stavba pred klubom, ktorá neumožňovala normálny prístup kamiónu s aparatúrou a osvetlením. Táto v budúcnosti drevená terasa pred klubom je skvelý nápad, no pri našej piatkovej kontrole klubu sa tu ešte nenachádzala, takže vyrástla naozaj za noc a značne nám skomplikovala a predĺžila čas potrebný na prípravu párty. Tu by sme však chceli vyzdvihnúť naozaj vysokú profesionalitu zo strany spoločnosti KING light and sound, ktorá aj túto situáciu zvládla a tak sa aparatúru, osvetlenie a pyrotechniku nakoniec do klubu podarilo nainštalovať. Veľké množstvo z vás si všimlo a dokonca aj pochválilo funkčné vydekorovanie klubu a dnes nám niektorí z vás písali o prekvapení ktoré sme im spôsobili pádom tristo balónov na hlavy cluberov.

Sme radi že sa vám toto spestrenie spolu s pyrotechnikou páčili. Ďaľšou nepríjemnou a nečakanou komplikáciou bol výpadok pravého LCD panelu, ktorému okolo jedenástej zhorel napájací zdroj, mali sme síce prichystaný náhradný panel, no v čase najlepšej zábavy ho už nebolo možné vymeniť. Počas celej noci sa predalo 850 lístkov, čo zodpovedalo kapacite klubu, keďže sa ľudia v klube točili a tak ako jedni odchádzali, iní prichádzali. Veľa z vás, tak ako aj my sme zaznamenali preplnenosť klubu, ktorá sa však vyhrotila až počas Ronskiho vystúpenia, toto množstvo ľudí však bolo spôsobené nekorektným a podplateným vpúšťaním ľudí SBS službou pri vchode. Títo ľudia nedostali ani vstupnú pásku, pretože sme predaj lístkov zastavili práve kvôli ich obmedzenému množstvu. Vstupné ktoré títo návštevníci odovzdali SBS službe pri vstupe sa nedostalo k organizátorom akcie a zostalo vo vreckách SBS služby, čo nás mrzí, pretože týmto krokom preplnili klub a ešte nás pripravili o možnosť kontrolovať stav ľudí v klube.

Do budúcna určite zvolíme iný systém kontroly oprávnenosti vstupu a zabezpečíme tak lepšie možnosti pre tích, ktorých si vážime najviac: Pre vás, našich návštevníkov!
Druhým problémom ktorý sme zaznamenali ešte skôr ako ho mohli postrehnúť návštevníci bol výpadok termostatu v klube, elektronika v termostate spustila ústredné kúrenie a zároveň aj chladenie a tak vzduchotechnika v klube nestíhala ochladzovať vzduch ohrievaný od teplých radiátorov rozmiestnených po celom klube. Tento technický problém sme vôbec nemohli predpokladať a naozaj sme sa snažili ho vyriešiť, no bohužiaľ nepodarilo sa a tak bolo v klube teplejšie ako by malo byť. Do budúceho vydania Lovely Experience určite zabezpečíme opravu regulácie teploty v klube a poprípade aj záložné chladenie.

Snažili sme sa vytvoriť párty, ktorá podporí elektronickú scénu v Trnave, každý z vás má určite vlastný názor na úspešnosť tejto párty, no podľa vnímania väčšiny je rada pred klubom známkou úspešnej párty. No my určite nezostaneme len pri tomto a budeme sa snažiť o vyriešenie väčšiny problémov a tak prispieť k tomu aby ďaľšia Lovely Experience bola bez vecí, ktoré vám vadili a bola lepšia a bezproblémovejšia.

Už teraz máme pre vás pripravené ďaľšie zaujímavé mená a už dnes začíname rozmýšlať ako docieliť ďaľšiu prepracovanú Lovely Experience bez komplikácií. Preto vám ďakujeme za pochopenie a sľubujeme že toto je naozaj iba začiatok.

music

 

Zdieľať na: 
Publikované: 22. apríla 2008 v 12:21 – zdroj: www.lovelyexperience.sk – videné: 1730x – komentárov: 2 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

timo!

timo! 23. 4. 2008 v 20:06
aj mne sa páčilo..resp. hudba bola výborná...aj ked diskusia čo beží na websound-e je fakt zaujímavá

Inga

Inga 22. 4. 2008 v 18:31
Mne osobne sa tam páčilo,, aj ked je pravda že tam bolo miestami strašne teplo ale ako párty bolu supiš


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,