Line up a dôležité info k Nudance XXL6 a BODY & SOUL – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Line up a dôležité info k Nudance XXL6 a BODY & SOUL

Ilustrační obrázek

V piatok 19.11.2010 nás čaká jedna z najväčších drum&bass párties na Slovensku s päticou headlinerov zo zahraničia a kvalitným slovenským obsadením. Veľká VJ show, laser show, welcome drinky, fotostena, masívnych 12 000 Watov, skvelá atmosféra a predovšetkým 8 hodín pestrej tanečnej hudby uvoľnia endorfíny radosti a zažijeme príjemnú terapiu tela aj duše :) Tešíme sa príjemný liquidfunk, energický dancefloor a masívny neurofunk v modernom a priestrannom klube Piano v Trenčíne. Viac info o akcii tu: http://www.nudance.sk/events/show/Nudance+XXL6+Liquid+%26+Neurofunk+mayhem

Video trailer k akcii 004 music by Body&Soul


Časový line up akcie

21-22 STREETROLL
22-23 LADY SU
23-24 LIXX
24-01 THE SQUARE
01-02 BODY & SOUL
02-03 INSIDE INFO
03-04 EXORCIST
04-05 F@TSOUND

MC BLU-ID & MC REMEDY
VJs MAPO & RMI

Lístky
Posledné predpredajové lístky po 8 eur rezervujete na listky@nudance.sk
Na mieste 10eur / VIP 15eur (balkón, pohodlné sedenie, vlastný bar, výhľad na stage)
Súťažiť o voľné lístky môžete na rádiu FM.
Lístky na akciu sa budú dať kúpiť aj na mieste.
Na vstup platia aj listky z XXL4. (pre VIP plus 5eur)

12 000 W Soundsystem / Giant plasma screen / Green Laser show / 2x Video projection / Professional light park / 2x Bar / VIP Balcony / Cloakrooms / Refreshment / Nudance stickers / Gifts / Easy access by car/rail / Parking place / Start: 21:00 / End: 5:00

100 free welcome drinkov
Szene1 fotostena + vytlačené fotky priamo na akcii
Zdravotné sestričky s drinkami Horec Aloe Vera
Darčeky od partnerov
Akciové drinky na bare
Skúsená SBS pri vstupe so slušným spravaním no nulovou toleranciou voči agresii
Občerstvenie sa bude variť počas akcie v klube.
Parkovanie pred klubom a v blízkom okolí (Max, Billa).

NUDANCE XXL6 Unofficial Commercial



Navigácia do klubu Piano, Trenčín
Tu si môžete pozrieť ako to vyzerá v klube Piano, ako sa tam dostať z Bratislavy či Žiliny
http://www.nudance.sk/gallery/index.php?level=album&id=14

Piano Club

GPS súradnice do klubu:
Piano klub, Pod Sokolice 12, 911 01 Trenčín
GPS súradnice: 48°53'24.798"N, 18°3'29.75"E

Ako sa dostať do Piana:
Zo smeru Bratislava: Držte sa stále smeru na Žilinu, pokiaľ sa nedostanete na veľký kruhový objazd, kde po pravej strane budete mať obchodný dom MAX. Na kruhovom pôjdete rovno medzi bytovky a tam sa nachádza klub Piano. Zo smeru Žilina zídete z dialnice do Trenčína a smer veľký kruhový objazd ....

Pešo zo železničnej stanice: Cesta zo železničnej stanice trvá peši asi 10 minút. Po východe z budovy stanice pôjdete doľava, na prvej odbočke doprava až na koniec cesty. Tam uvidíte po ľavej strane obchodný dom MAX, za ktorým sa nachádza klub. Vzdialenosť: 1,2 km Čas: 14 minút

Šaťňa
Otvorená bude aj šatňa, v ktorej si budete môcť za 50 centov odložiť svoje bundy, batohy či iné veci.

Taxislužby v Trenčíne
032/640 00 99 0908 38 28 29 0911 65 99 99
0905 703 906 0915 100 684 0907 893 522

Beautiful Lies ( DnB Step )



BODY & SOUL // NUDANCE XXL6

Rakúske drum&bassové duo Robert a Michael sú dôkazom, že kvalitný tanenčný dnb sa u našich susedov rodí ako húb po daždi. Majú za sebou niekoľko skvelých spoluprác s Camo&Krooked a Fourward s trackmi na labeloch ako Virus, Viper, BBK, Bad Taste či Nasca records. Významne sa podieľajú na organizácii najväčšieho dnb festivalu široko ďaleko Urban Art Forms. Robert je aj skvelý dj, ktorý vie ako roztancovať publikum a vytvoriť energickú atmosféru. Na Slovensku vystúpi 19. novembra na akcii XXL6 v Trenčíne. Bližšie info o párty nájdete tu http://nudance.sk/events/show/Nudance+XXL6+Liquid+%26+Neurofunk+mayhem
Oficiálna myspace stránka http://www.myspace.com/bodyandsoulmusic

Body & Soul

Mixované sety na free download:
Kongkast 104 http://mp3.drom.sk/kongkast-104-body-soul
Signall_FM live http://mp3.drom.sk/body-soul-signall-fm-live
La Boum de Luxe v radiu FM4 http://www.dnbarena.ru/download/Body_and_Soul-La_Boum_De_Luxe_At_FM4-20070831.mp3

Biografia

Aj napriek tomu že boli BODY & SOUL hneď z úvodu svojho vstupu na scénu hodnotení ako tvorcovia „dance floor smashing" beatov, neprestali prekračovať hudobné hranice. Experimentovanie s rôznymi žánrami im pomáhalo nachádzať zvuk, čo len trochu odlišný od bežného Drum & Bassu. Táto dvojica sa stala známou pre svoje nesmierne všestranný a nebývalý sound, ktorý uchvacuje čoraz viac fanúšikov.

Camo & Krooked vs Body & Soul - The Big Rush


Po vydaniach na slávnom labely Bad Company, sa duo rozdelilo na rôzne bočné projekty, ktoré sa nezávisle zúčastňovali na hudobných produkciách a v rôznych hudobných oblastiach s cieľom zdokonaliť sa vo svojej profesii. Rob a Mike sa nakoniec opäť spojili v roku 2008 a založili svoje vlastné vydavateľstvo - Nasca Records , ktoré sa opäť sústreďuje výlučne na Drum & Bass. Okamžité výsledky ich opätovného spojenia bola rada vysoko hodnotených počinov a remixov pre Breakbeat Kaos, Viper či Virus Recordings.
Duo má tiež za sebou pestrú cestu so svojimi DJ-setmi. Okrem domovského Rakúska hrali azda vo všetkých európskych krajinách a taktiež i vo svete. Za svoj veľký úspech považujú už druhú účasť na Winter Music Conference v Miami. Takže treba si na BODY & SOUL dávať pozor aj v roku 2010!

Body & Soul vs. Camo & Krooked - Change the course


Zoskupenie Body & Soul bolo založené v roku 2003 Robertom Stefanom a Michaelom Willerom. Už od malička boli obaja silno ovplyvnený hudbou, pôsobením v rozličných projektoch od rockových kapiel, cez klasický orchester, djing či organizovanie akcii.
Od roku 1998, kedy sa Robert udomácňoval na lokálnej dnb scéne ako dj a promoter, Michael študoval zvukové inžinierstvo na univerzite vo Viedni. Obaja sa poznali už dávno pred tým, no bol to práve drum and bass, ktorý ich spojil a primel tvoriť hudbu spolu.
Camo & Krooked vs Body N Soul - The Reward


V roku 2003 sa teda definitívne rozhodli zanechať všetky predošlé aktivity a začať tvoriť dnb tracky. Na konci roku 2003 najznámejší svetový dnb portál drumandbass arena (www.breakbeat.co.uk) vyhlásil veľkú remixovaciu súťaž slávnych EZ-rollerz. Dovtedy Body & Soul nemali vydaný žiaden oficiálny releas a tak sa rozhodli tejto súťaže zúčastniť. 300 tisíc poslucháčov z celého sveta sa zapojilo do hlasovania, v ktorom práve remix od Body & Soul obsadil prvé miesto spomedzi ďalších 1000. Rovnako aj samotný EZ-rollerz boli nadšený podareným remixom a tak sa zanedlho rozhodli vydať re-make tracku "Roadrunner" na ich rešpektovanom labely Intercom Recordings.
Tento úspech upriamil veľkú pozornosť na dvojicu Body & Soul, ktorí nezaháľali a ďalej tvrdo pracovali na vývoji svojho zvuku. V lete 2004 spolu so začínajúcim talentom Djom Genr8 z Miami vytvorili song s názvom "The Passage", ktorý okamžite strhol pozornosť ľudí ako Bad Company, Dieselboy, Dylan a mnoho ďalších, ktorý prišli so serióznym záujmom tento track vydať na vlastnom labely. Už o niekoľko dní bol "The Passage" upísaný labelu Bad Company presents. Začiatkom roku 2005 ho nasledovali ďalšie 2 tracky, ktoré pod hlavičkou rovnakého vydavateľstve vyšli na výberovke BadTaste Compilation.

Body Soul

Body & Soul vs. Fourward - Authority


V rovnakom roku sformovali menší projekt nazvaný "17th Boulevard" s Marcusom Smallerom známeho z rakúskej skupiny "3 feet smaller". Plodom tejto spolupráce bol track "Memories", ktorý okamžite zaujal kľúčových hráčov scény ako Pendulum, Teebee, či John B a zanedlho vyšiel na druhom pokračovaní BadTaste spolu s "Timebomb" a "Blow my dues out".

Medzitým sa Michael a Robert prezentujú v djských setoch po celom svete a potvrdzujú tak svoju reputáciu, ktorá sľubuje davové šialenstvo a skvelý hudobný zážitok. Okrem toho sa významne podieľajú na organizácii najväčšieho drum and bassového festivalu široko ďaleko - Urban Art Forms.

Body & Soul @ UAF Festival 2008



Zdieľať na: 
Publikované: 18. novembra 2010 v 18:25 – videné: 3554x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,