Last minute Techno Terror Warm Up 08. 03. 2008 Arcade BB – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Last minute Techno Terror Warm Up 08. 03. 2008 Arcade BB

Ilustrační obrázek

Všetci čo sa už neviete dočkať na dlho očakávanú akciu máme pre vás darček už túto sobotu v banskobystrickom clube Arcade. Ako prvý chod vaše „ochablé" tela prebudí domáca dvojka „RINOCK vs. PETER K"

music

hneď po nej nastúpi prvý hosť večera z ďalekého východu „TOPPER" vlastným menom Tomáš Štofik sa venuje hraniu od roku 2004. Jeho hudobné začiatky siahajú od komerčných diskoték cez menšie akcie a hrania v rôznych mestách slovenska. Po čase sa začal uberať smerom k tanečnej hudbe konkrétne k Funky House a Deep House. Z producentov ho v poslednej dobe najviac oslovujú mená ako Terry Lee Brown Junior, Troydon, Soda Inc. a ďalší...

music

A je to tu, pôda na parkete je pripravená a prichádza headliner ktorý techno dostal už do vienka „CHAMBERMAID" po ktorom teplota pôjde len hore a hore. Váš metabolizmus bude v tej správnej forme.

Umelecké meno: Chambermaid
Vlastné meno: Dodo Kulišiak

24-ročný DJ, pôsobí od roku 2002.Spočiatku hľadal v hudbe svoju identitu. Kedysi to bol univerzálny typ DJ-a, preto ste od neho mohli počuť aj houseový, tranceový alebo drum `n` baseový set. Svoju pravú tvár, ako hovorí, našiel v techne. Do svojich setov si vyberá skladby v ktorých nájdete prvky perkusií a latino vokálov tzv. tribal. Hráva z platní aj CD. Chambermaid tvorí aj vlastnú produkciu. Jeho experimentálna tvorba sa ukrýva pod názvom Bass London a jeho techno single nájdete pod hlavičkou Chambermaid. Občas si rád zahrá z niekym verzus (Baloo, Slawo, Dimo, Spoooky, Herak) alebo do setu iného DJa hrá na perkusie. Bol rezidentom v niekdajšom klube Net Club Chillout na akciách Syndromming a Club Desire, od 2003 je spolu s ostatnými chilloutDJs rezidentom piatkových akcií (Insomnia, Technoscream, Experience clubbing, Session) vo Vegas clube. V roku 2006 vystupoval na D´n´B akciách vo Vegas-e a Bee Free 07 spolu s djom Balloo-om pod menom Máša & Rumcajs.

music

Začiatkom roku 2007 sa podieľal na založení agentúry TRIBTECH. Je to myšlienka dja Slava C, založiť booking djov z celého Slovenska ktorý sa špecializujú na tribal techno a spolu sa pustili do jej realizácie. Okrem toho si zahral aj na malom stage na Bažant Pohoda 2003 a UW Cafe v BA, Radical clube v KE, Ibiza clube v KE, W - EKO clube v BS, Free Summer ´05 (KE), Supalova Club v KE, Stars Club KE, Cage Club LC, CCX NZ, Ibiza Club v Dubnici nad Váhom, Bee Free 07 či v detvianskej Pizzerii, kde kedysi pravidelne hrával na akcii zvanej Global Beats. Stará sa o promotion na akcie a chod webu chilloutDJs.

Zorganizoval a hral už na desiatkách akcií na ktorých mu sekundovali mená ako: Toky, Dalo, Boss, Nika 77, Mayla, Ultra, DJ Franke, Tambor Project, Biji, Lady M, Tkáč & Haverlík, Milan Lieskovsky, Tom Roman, Slavo C, Roland Kadela, Glaucoma, Akin, Latech, Yoshi, Yoshida, Christian Smith, Marcus Cooper, Schimek, Orbith, Satira, Herak, Trix, Riccie, Alecc, Izzy, Palko Facetku, Carlo, Truhlík, Aton, Pete Loop, Level, Kubo, Rudlo, Elwira, Cenco, Dickman, Fractor, Joshua a mnohí iní ...

Atmosféra je ako sa na správnu akciu patrí a tak nezaháľa ani ďalšia domáca jednotka „OLIX" ktorého tracky budú opäť vyberaného vkusu a tempa tak, ako všetci dobre vieme.

music

Ak ešte žijete a vaše tela majú dostatok sily pripravte sa na smršť ktorú vám prináša „BLADE" 19. ročný domáci Dj a producent vlastným menom Michal Figo z Banskej Bystrice. Ktorý ma pre vás pripravené nielen kvalitné techno...schranzzz...Xtreme schranz...hardcore...speedcore...frenchcore...gabber od tých najlepších umelcov ale aj vlastnú tvorbu ktorú sa oplatí raz počuť ako sto krát čítať.

Toto už je od nás všetko, stretneme sa sobotu 8.3.2008 v clube Arcade (pri kine Urpín).
Agentúra Techbeat vám brány do sveta hudby otvorí o 21:00 hod, za poplatok 30,- sk.

music

Zdieľať na: 
Publikované: 5. marca 2008 v 22:55 – zdroj: techbeat – videné: 2394x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,