LAMANICA S B-COMPLEXOM UŽ ZAJTRA VEČER: LINE UP & about Lamanica´s Djs – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

LAMANICA S B-COMPLEXOM UŽ ZAJTRA VEČER: LINE UP & about Lamanica´s Djs

Ilustrační obrázek

Tak a je to tu. Dnes je ten deň, na ktorý mnohí z vás čakali. Práve dnes si predstavíme line up a bližšie informácie o celej akcii. Ako prvé vám chceme pripomenúť , že celá akcia sa začína o 21:00 hodine. S otvorením clubu začína aj prvý dj, ktorý vám ponúkne na rozbeh dubstep set. Po celú noc je v clube pripravená bezpečnostná služba, ktorá bude slúžiť na ochranu návštevníkov a celého clubu. Nebudeme zdržovať a pôjdeme rovno k line upu.


21:00-22:00 PAGO /special dubstep set/
22:00-23:30 ZYBEX a FEZRY
23:30-01:00 RAUO UHRAO
01:00-02:30 B-COMPLEX
02:30-04:00 GORO
04:00-05:00 PAGO

Takže dúfame, že sa na LAMANICI stretne kopec skvelých ľudí a poriadne sa spoločne zabavíme. Tešíme sa na vás a prajeme pekný zážitok.

vstup:4€
Special: SOUND SYSTEM, MEGA LASER SHOW, LIGHT SHOW


LAMANICA S B-COMPLEXOM

Dámy a páni, chceme vám oznámiť, že už tento piatok 24.2. sa v leopoldovskom klube Fiesta (ex. Oceán) objaví nová drum and basová party. Už ste mohli vyčítať, kto si na tejto akcii zahrá, ale predsa si to teraz v skratke zopakujeme a trochu si o chalanoch povieme.

Ako headlinerom bude veľmi známa slovenská postava v drum and bassovom svete a to B-COMPLEX alebo vlastným menom Matúš Lenický. Určite veľa z vás už o ňom viete , že pochádza z Bratislavy. Začínal ako dvanásťročný chalanisko a jeho nadšenie a fascinácia viedla dá sa povedať až neuveriteľnými žánrami tanečnej hudby. Jeho začiatky viedli popri hardcore, trance a psytrance, experimentoval s downtempom a inšpiráciu čerpal i v hiphope. V roku 2001 sa dostal k albumu Stakku a Skyneta - Clockwork a tu začala jeho dráha drum´n´bassu. Keďže veľa z vás už čítalo niečo podobné, nebudeme to opakovať. Je to jednoznačne veľký človek a my mu držíme palce.

Ďalšou postavou našej LAMAVICE je taktiež dj a producent, ktorý pôsobí na scéne už viac ako desaťročie a môžete ho poznať aj pod menom Neon z projektu Soundphreakers. Predstavme si teda človeka s prezývkou Rauo Uhrao aka Rado Uhrek. Spoločne s Nois-om začali produkovať prvé tracky už v druhej polovici 90tych rokov, vydali viacero albumov, organizovali rôzne eventy a postupom času založili aj vlastný labelPhreak Da Sound. Na odozvu zo zahraničia netrebalo dlho čakať, Soundshreakers si zahrali v krajinách ako Anglicko, Nemecko, Poľsko, či Česko a na Slovensku už rozhýbali dav vo všetkých regiónoch a zákutiach. V súčasnosti ich spoločný projekt funguje úspešne aj naďalej a Neon produkuje už aj pod menom Rauo Uhrao..

Ako tretí pán na holenie bude ani o trochu menej známy GORO, ktorý začal už v roku 2000 pracovať s hudbou. Jeho začiatky boli ale úplne v inom štýle a to v štýle TECHNO, ale s elektronickou hudbou sa stretol už omnoho skôr, na začiatku 90-tých rokov. Ešte ako chlapča ho očaril zvuk tvrdého gabberu, hardcor techna a neskôr celá rave-ová kultúra. V tomto smere začal experimentovať s produkciou vlastných skladieb.
Až po boku dj Quada a Eiwena sa zoznamoval s možnosťami počítača, ako hudobného nástroja. Jeho štýlové zameranie sa po dobu takmer 10 rokov menilo od spomínaného gabberu, raveu, tranceu, cez techno, až k dnešnému drum`n`basu. V drum`n`basse sa zameriava hlavne na hardstep, ale v jeho setoch môžeme počuť aj prvky jungle.
Goro je členom bookingu Bra3v3ku a djského zoskupenia Blackrain spolu s djom Dephzacom, s ktorým sa snažia dostať na scénu aj ako producenti a zakladajú ladel Blackrain.Gora si môžete vypočuť na dnb akciách po celom Slovensku, ale najlepšie si ho môžete vychutnať v klube No3, kde nezriedka zaradzuje do svojich setov vlastnú produkciu.

Ako predposledný dj, ktorý si zahrá na tomto evente je FEZRY. Predstavíme si aj jeho nejaké začiatky, či iné zaujímavosti. Fezry pochádza z mesta Nové Zámky, kde sa narodil, chodil do školy a samozrejme tam aj pracuje a býva. S hudbou sa stretáva ako každý z nás už od malička. Prvé, čo sa mu dostalo do uší a nebránil sa tomu, bol rock a pop. Čím ďalej, tým viac však sledoval hudbu ako takú a zistil, že ho zaujímajú skôr inštrumentálne skladby s elektronickým nádychom. Bod zlomu bol čas, keď sa na scéne objavila kapela Prodigy s ich prvým albumom Experience. Ďalšia zmena nastala až na začiatku strednej školy, kde sa mu do rúk dostali mixovane sety od dvojice Ed rush a Optical, Decodera a slovenských techno producentov. V roku 2001 otvoril po prvýkrát brány clubu no3 v Nových Zámkoch a to bol čas, kedy elektronickej hudbe ako techno a drum and bass prepadol úplne. Začali pravidelne návštevy clubu a experimenty z mix programom v pc, kde sa vlastne aj naučil tracky spájať do setu tak, ako sa má. Prvý kontakt s gramofónmi dopadol veľmi dobre, keďže už hudbe rozumel. Jedine bolo treba si zvyknúť na techniku a fyzický kontakt s platňou. Jeho debut sa uskutočnil na menšej dnb party v roku 2005. Čoraz častejšie ho majitelia clubu Goro a Dephzac pozývali na ich kultovú akciu Blackrain, až sa jeho meno stalo samozrejmosťou každého lineupu tejto party. Začiatkom roku 2006 sa stáva plnohodnotným členom bookingu bra3v3ku.sk. Počas pôsobenia v agentúre sa chopil promoterskej činnosti a organizoval niekoľko akcii v mestách Hlohovec, Nové Zámky a Topoľčany. V lete roku 2007 štartuje svoju prvú vlastnú dnb akciu DESTROYER v clube no3, ktorú organizuje spolu s Bionom pravidelne každý mesiac. Jeho sety sa skladajú prevažne z tvrdého, ale aj melodického dnb, kde nesmie chýbať ani jungle a rôzne experimenty. Ďalším z jeho hudobných štýlov je nepochybne aj dubstep, ktorému sa taktiež venuje a v decembri 2007 štartuje spolu s producentom menom ES_HA ďalšiu vlastnú dubstepovo grimeovu party v clube No3 menom STEP IT UP, ktorú podľa možnosti organizujú skoro každý mesiac.
Jeho vystúpenie ste mohli zažiť na festivaloch, akciách a mestách: Klikkfest, Hodokvas, Rainbow, Aquabeatz, Blackrain (No3 NZ), Metro SA, Trident (reset PE), dnb@subclub presents (subclubBA), Beatz (artclubTT), BASS (eskobar PD) Catch Your Beat(cross Praha), S-club Olomouc, Appolo 13 Prostejov.
Hral popri menách ako: Chase and Status, Noisia, Concord Dawn, Simon Bassline Smith, Drumsound, Ed rush, Zubcore, Logistics, Tyson, Sparfunk, EZM, Alley Cat, Raiden, Temper D, Black Sun Empire, Baron, D Kay, Robyn Chaos, Future Prophecies, DC breaks, Cause 4 Concern,...oblubene vydavatelstva:Ram, Easy, Handgrenade, Knowledge & Wisdom, Chopstik Dubplate, Frequency, Ganja, Dubwize, Subtitles, Habit, Position Chrome, Jungle Ambassadors, Moving Shadow, Tempa, Ninja Tune, Sub Soldiers, Dub Police, Scuba, DMZ,..

Posledný z dj-ov je ZYBEX, ktorý je mladý živel z Hlohovca a taktiež nezačínal s drum´n´bassom. Dj Zybex, vlastným menom Martin, je veľmi ojedinelý a vzácny druh jedinca, ktorý vznikol niekedy v polovici 80tich rokov v juhoafrických pralesoch. Zybex (zybextus rabidus) vznikol na tomto mieste skrížením vtedajšieho druhu paviána (infikovaného vzácnym vírusom virginitas) a kanca, taktiež infikovaného, ale besnotou. Výsledkom celého procesu vzniklo stvorenie, ktoré sa vyvíjalo a po štvrtom roku života sa vydalo na ďalekú púť na západ do Európy, kde natrafilo na mesto Hlohovec v Slovenskej republike a usadilo sa tam.
Postupom času sa Zybex naučil "všetkým" ľudským praktikám a zdokonaľoval svoje myslenie rozoberaním a skladaním motorových vozidiel. Fascinovali ho krútiace sa telesá na autách a motorkách, na ktoré sa vedel pozerať aj celé hodiny. Raz zavítal k jeho susedovi, ktorý mu chcel ukázať čaro hudby a trochu ho zasvätil do jeho kultúry. Zapol mu gramofóny a nastal zlomový prúser! Zmenil sa mu život od chvíle, keď sa mu do rúk dostala gramofónová platňa. Tak jednoduchá okrúhla vec a dokáže toľko vecí ako vydávať zvuk, krútiť sa, ohýbať sa a ešte k tomu všetkému aj dobre chutí. Netrvalo dlho a rozpredal takmer všetky súčiastky z áut a motoriek, ktoré mal a kúpil si prvé gramofóny.
Takmer každý dj začínal s elektronickou hudbou ako je rave, hardcore a techno, ale Zybexova voľba bola jednoznačná, keďže sa narodil priamo v džungli. Jeho prvé vystupovanie na verejnosti sa uskutočnilo na akcii Bee free v roku 2004, kde sa aj napriek odhováraniam kamarátov prihlásil. Z akcie bol viac než nadšený a rozhodol sa, že svoju hudobnú kariéru odštartuje na plne obrátky. Kupoval platne, rozširoval zbierku, rozvíjal svoje schopnosti a všetko sa mu dokonale páčilo. Jediné, čo ho štvalo, že všetci ľudia, ktorých postupne stretával sa značne vymykali z jeho zmýšľania a štýlu zábavy. To sa zmenilo, keď jedného dňa natrafil na veľmi podobne skrížené embryo, ktoré sa narodilo iba o 62km od neho presne v tom istom čase a vzniklo z veľmi príbuzných druhov ako on. Tento druh stvorenia dostalo pomenovanie Fezry.
Zoznámenie Zybexa a Fezryho prinieslo obidvom jedincom veľké kamarátstvo a hlavne porozumenie. Fezry ako rezidentný dj v clube no3 v Nových zámkoch mu hneď dal niekoľko príležitostí zahrať si u neho na akcii, kde sa naozaj predviedol. Nie každý sa predsa môže pochváliť, že na neho tancoval D-Kay. Spoluprácou týchto dvoch kamarátov bol aj výsledok, ktorým sa im podarilo vniesť čaro drum&bassu aj do mesta Hlohovec, kde nepravidelne organizujú akciu z názvom Smashed. Medzi Zybexových obľúbených producentov patria: stakka & skynet, bad company, edo ráš, nightwalker, dj ink, gridlok, karel gott a mnoho ďalších. Za jeho pôsobenie na scéne si stihol zahrať na akciách blackrain, bee free, break it, destroyer, subclub present.
To sme si predstavili chalanov, ktorí budú hrať na prvej LAMAVICI V CLUBE FIESTA. Dúfam, že sa nás tam veľa stretne a budeme sa skvelo zabávať a prežijeme neskutočnú party. Tešíme sa na vás a veríme, že sa skvelo všetci zabavíme. ;-)



LAMAVICA (new slovak dnb event)
24.2.2012 PIATOK
Fiesta club Leopoldov /ex Oceán/
24.2.2012 PIATOK
line up:

B-COMPLEX (HOSPITAL RECORDS)
RAUO UHRAO (Cosmic People/UNI) /Soundphreakers/
GORO (Bra3v3ku)
FEZRY (Bra3v3ku)
ZYBEX (Error 404)

Lamanica

Zdieľať na: 
Publikované: 23. februára 2012 v 20:55 – videné: 1379x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,