Jon Rundell: DJský mág z Anglicka na Oxygen párty 07. 06. Dopler BA – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Jon Rundell: DJský mág z Anglicka na Oxygen párty 07. 06. Dopler BA

Ilustrační obrázek

„Veľmi sa na svoju premiéru u vás a vašich ľudí teším! Už som počul od kamošov zopár skvelých vecí o tejto časti európy a jej publiku! Takže see ya there....!„ povedal Jon Rundell v exkluzívnom rozhovore k party Oxygen

Prvé, čo asi zaujme každého, kto si začne čítať tvoje bio sú slová Carla Coxa na tvoju adresu. Môžeš povedať ľuďom, ktorí sa chcú o tebe dozvedieť viac, čím si si ich zaslúžil?


No začalo to už kedysi veľmi dávno, keď som začal chodiť do klubov a dával som mu svoju produkciu. On ju samozrejme nehral, pretože nebola ešte dostatočne dobrá. Až postupom času, keď sa to zlepšilo začal ju Carl aj hrávať a podpísal ju dokonca pre svoj label Intec. Neskôr ma požiadal, či by som mohol pre neho a Intec robiť. Potom prišlo pozvanie ísť s Carlom na turné, takže som s ním hral v niekoľkých kluboch a párties. Čo viac k tomu povedať ako to, že to bolo naozaj úžasné!

Počul som tvoje sety, ktoré boli ladené aj v tranceových tónoch. V tvojej produkcii je však silno cítiť aj prvky typické hlavne pre techno sound. Čo je tebe momentálne hudobne najbližšie?
No musím povedať, že mám rád rovnako veľké množstvo tanečnej hudby, ako aj tej netanečnej. Taktiež treba dodať, že trance a techno majú momentálne k sebe veľmi blízko a dajú sa hrať aj súčasne. Techno prvky sú takou mojou vášňou, mám rád ten náboj v ňom. Mám však rád aj trance a jeho pocitovosť, koniec koncov ho aj produkujem, ale v techne je veľa divokosti a môžeš v ňom robiť čo len chceš a to je to čo mám rád. Ak si zoberieš z každého to najlepšie...tak je to bomba!

music

Okrem podpory Carla Coxa si získal možno ešte väčšiu pozornosť zo strany ďalšieho top jocka, ktorým je Paul van Dyk. Po tom, ako hral tvoje tracky a pozval ťa na mnohé svoje akcie, prichádzajú na radu single vydávané na Vandite. Bude teda nejaký rozdiel v ich sounde smerom do trancu, alebo sa budeš držať viac svojho tradičného konceptu?
No táto vec s Vanditom mi urobila naozaj radosť. Ja som totiž len trávil čas v štúdiu, urobil som zopár trackov a nemal som s nimi vôbec žiadne plány, akoby mali znieť. Poslal som ich Paulovi, lebo podporuje moju hudbu a on zrazu, že oni ich chcú pre Vandit. Čiže nebolo to nič mienené, že by som sedel a robil to s určitým zámerom. Vzniklo to úplne náhodne a pre mňa je to o to potešujúcejšie, že Vandit podporuje aj hudbu, ktorá nie je pre nich úplne tradičná. Navyše keď máš podporu človeka akým je Paul...tak to je fantastický pocit!

Čo je najväčším cieľom pre Jona Rundella v budúcnosti?
Hlavne nebyť žienka domáca hahaa! No a asi niečo čo som už predtým načrtol. Predovšetkým je to robenie hudby... prinášať ju rôznemu spektru ľudí, experimentovať s ňou a snažiť sa ju čo najviac zdokonaľovať, aby ten ďalší track neznel ako ten pred ním. Okrem toho budem dávať aj veľa energie do hraní, na Ibize, ale aj v celej Európe a taktiež v Británii. Takže čo najlepšie skĺbiť toto všetko dokopy...No a ako som povedal, hlavne aby sa zo mňa nestala taká žienka domáca.

Keby sme ťa chceli na Slovensku dosadiť do nejakého line upu s kým by si si želal, aby to bolo?
No je úplne samozrejmé, že poviem Carl Cox a Paul van Dyk, pretože mám ich podporu. Ale okrem nich mám veľmi rád Dannyho Tenagliu a počúvať ho 8 hodín je naozaj zážitok, čo by ocenili hádam aj ľudia na Slovensku. Treba však vždy podporiť aj miestnych DJov, ktorí sa starajú o rozvoj lokálnej scény no a samozrejme potom nejakých kamošov, ktorých mám rád.

Čo môžu návštevníci Oxygenu očakávať od teba počas tejto noci?
No moje sety disponujú rozličnosťou hudby...Je tam možno 3, 4 alebo 5 rozličných štýlov hudby cez house až po techno ale taktiež progressive trance, čo je vo všeobecnosti základom toho čo hrávam normálne v setoch. Veľmi sa na svoju premiéru u vás a vašich ľudí teším! Už som počul od kamošov zopár skvelých vecí o tejto časti európy a jej publiku! Takže see ya there....!

Jona Rundella si budete môcť vypočuť už o týždeň, na party Oxygen v bratislavskom Dopleri.

Oxygen party
07. 06. 2008

Dopler, Bratislava
DJs:
Luke Slater
Jon Rundell

music

 

Zdieľať na: 
Publikované: 30. mája 2008 v 11:31 – zdroj: mediazona – videné: 1869x – komentárov: 1 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

Andrew Kotwa

Andrew Kotwa 30. 5. 2008 v 22:33
Jona Rundella bohuzial zmeskam,inak je to kruty talent a ked ho podporuju chalani ako strejdo Kajo a Palino tak moze toho vela dosiahnut ...


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,