Horoskop clubbera na týžden 2.6 - 8.6. 2008 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Horoskop clubbera na týžden 2.6 - 8.6. 2008

Ilustrační obrázek

Tento týždeň Ti prinášame novinku, v podobe horoskopu. To ako často ich budeme uverejňovať a takisto aj to s akou presnosťou sa naplnia, bohužiaľ nie je známe, ale určite radím sa držať rád, ktoré sú v ňom zahrnuté, aby si neprepásol niečo, čo by Ťa mohlo mrzieť.

 

 

Kozorožec 22.12. - 20.1.
Týždeň sa začne nervozitou a napätím, čo sa na konci týždňa našťastie napraví poztívnym vplyvom Aury. Nervozita sa zmení na pohodovú náladu a úsmev na perách. Sobota sa bude niesť v znamení únavy, preto je lepšie ostať celý tento deň v posteli.

Vodnár 21.1. - 20.2
Už v pondelok sa zobudíte s optimistickou náladou a s vidinou dobrého konca týždňa. V strede týždňa ťa čakajú menšie problémy v škole, ale ak sa nimi nenecháš odradiť, tak piatkový večer večer bude pre teba naozaj vydarený. Náladu ti zdvihnú aj bekbiho beaty sprevádzané hlasom Nataly.

Ryby 21.2. - 20.3.
Pribrzdiť v zmätkoch nikdy nie je neskoro, preto neber na seba viac ako unesieš. Pre narodených v prvej polovici mesiaca bude 6. deň v mesiaci jún naozaj tvrdý, celé telo roztrasú minimalové, housové a techno beaty od známej dvojice peter k a rinock aka ducktales group, ale v sobotu čaká úľava v podobe dlhého spánku.

music

Baran 21.3. - 20.4.
Nezhody v rodine a partii v druhej polovici týždňa sa vyskytnú u vačšiny z vás. Riešiť tento problém sa vyber niekam, kde ti zvuky elektronickej hudby usporiada myšlienky. A preto po piatku strávenom v klube Aure ťa čaká príjemné sobotné ráno. Nezhody v partii sa ľahko vyriešia pri poháriku.

Býk 21.4. - 20.5.
Celý týždeň bude pre teba náročný a vyčerpávajúci. Ale určite ti to vynahradí stretnutie človeka niečo po 20. hodine v piatok večer v klube Aura, do ktorého sa na prvý pohľad zamiluješ, preto by si svoju šancu nemal/a prepásť.

Blíženci 21.5. - 21.6.
Tieto dni budú pre teba úplne obyčajné s výnimkou neobyčajného štvrtku, ktorý sa bude niesť v znamení príprav na piatkový večer.
Narodených v prvej polovici mesiaca jún bude čakať doležité rozhodnutie: či oslavovať na skvelej párty alebo s rodinou pri torte so sviečkami.

Rak 22.6. - 22.7.
Toto bude posledný týždeň, ktorý bude relatívne kľudný. Od soboty čakajte náročné dni, ktoré budú spôsobené strateným záujmom o život po vypočutí elektronických zvukov a vokálu sexy Nataly na párty techbeat.

Lev 23.7. - 23.8.
Veľa pohody si neužiješ. Neustále ti niekto bude píliť nervy, čo s piatkovým večerom. Odrážajte to s humorom a nenechajte si pokaziť výhľad na párty plnú energie a kvalitnej hudby. Tých skôr narodených čaká v sobotu silná bolesť hlavy.

Panna 24.8. - 23.9.
Monotónnosť týždňa sa zmení až v piatok a to už hneď ráno. Bude to nepríjemné „zobudenie" ale „zaspávanie" v tento deň určite bude príjemné po strávenej noci v dobrej partii a ešte lepšej atmosfére. Niektorí, hlavne mužského pohlavia, sa na prvý pohľad zaľubia do devy s mikrofónom.

Váhy 24.9. - 23.10.
Buď dochvíľny a presný, aby tvoje úsilie bolo docenené zo strany okolia ale hlavne pre osobný prospech. Problémy s dochvíľnosťou by si mal odložiť bokom hlavne v piatok, aby si nezmeškal životný zážitok v podobe jedinečnej párty. Pracovné záležitosti by si mohol v tento deň hodiť za hlavu a nechať sa unášať pocitmi z hudby.

Škorpión 24.10. - 22.11.
Očakávaj iba dobré výsledky. Zo začiatku týždňa budete plný energie, čo sa určite zmení na konci pracovného týždňa. Olix a Tekk z teba túto energiu vybijú. Celý nasledujúci víkend budeš túto energiu dopĺňať, preto by si mal radšej tieto dva dni ostať doma a venovať sa rodine.

Strelec 23.11. - 21.12.
Šťastie tvojim peniazom nebude priať, tie sa rozkotúľajú. Ale nezúfaj, určite ti nebudú potrebné ak ostaneš pred „telkou" alebo prídeš na párty techbeat, kde sa neplatí žiadne vstupné.

Clubber 1.1. - 31.12.
Na párty TechBeat s poradovým číslom 6 v clube Aura(Aurius) nad Smädným Mníchom v dolenj ulici si vítaný ty aj tvoji priatelia. Zvuky minimalu, house, electra a techna sa rozozvučia o 20.00. Okrem toho je pre teba pripravené špeciálne sexy prekvapenie. A toto všetko bez vstupného.

music

Zdieľať na: 
Publikované: 1. júna 2008 v 17:10 – zdroj: techbeat – videné: 4278x – komentárov: 2 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa

olix

olix 4. 6. 2008 v 11:12
no hadam budem dochvilny ...a vy to patricne ocenite

rinock

rinock 1. 6. 2008 v 21:42
co bude to sexi prekvapenie??? ...na to by som sa pozrel


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,