HLAVNÍ PARTNERI BAŽANT POHODY 2008 - 18. - 19. JÚL 2008 – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

HLAVNÍ PARTNERI BAŽANT POHODY 2008 - 18. - 19. JÚL 2008

Ilustrační obrázek

Festival Bažant Pohoda 2008 začne presne o mesiac. Na návštevníkov čaká viac ako 150 umeleckých zážitkov. Okrem zvyšovania úrovne festivalu v programovej ponuke festival každoročne zlepšuje sprievodné aktivity a služby, a to aj vďaka spolupráci s jeho partnermi.

Aj v roku 2008 pokračuje výborná spolupráca s generálnym partnerom, značkou Zlatý Bažant, ktorý okrem hlavného festivalového pódia Bažant stage, na ktorom vystúpi špička svetovej hudobnej scény rôznych žánrov, zastreší tiež pestré aktivity Bažant centra.

Okrem iného prinesie aktivitu Beer in the sky, pri ktorej si budú môcť návštevníci vychutnať festival z adrenalínovo riešenej reštaurácie umiestnenej na žeriave v závratnej výške nad areálom.

Na festivale sa okrem iného predstaví aj jedinečné prepojenie Opery Slovenského národného divadla a londýnskej Royal Choral Society, ktoré na hlavné pódium prináša ďalší z dlhoročných partnerov - Tatra banka. Tatra banka tradične zastreší festivalovú arénu s diskusiami, divadlom a hudobnými experimentmi. V Tatra banka aréne tiež prebehne diskusia so vzácnym hosťom festivalu, prezidentom Václavom Havlom. Návštevníci budú mať možnosť využiť služby tejto banky aj v mobilnej pobočke, ktorá ponúkne celú škálu bankových služieb, k dispozícii budú aj mobilné bankomaty.

Novým partnerom festivalu je spoločnosť Telefónica O2. O2 aréna je koncipovaná ako veľký festivalový klub s prevažne tanečnou hudbou. Pôjde o najväčšiu zastrešenú scénu v dejinách slovenských open-air festivalov (70 x 40 m). O2 aréna bude ojedinele technicky riešená, okrem hudobného prinesie aj silné vizuálne vyžitie. Spoločnosť Telefónica O2 pripravuje viacero technologických vychytávok pre návštevníkov, akými sú napríklad mobile guide, SMS reminder a tiež „nabíjačkáreň" mobilov.

Portál MeToo.sk sa predstaví ako partner festivalu tiež po prvýkrát. MeToo stage bude open-air scénou s multižánrovým presahom a vynikajúcimi interpretmi. Metoo.sk zároveň ponúkne užívateľom internetu streamingové prenosy z viacerých miest festivalu.

Trojicu nových hlavných partnerov uzatvára značka Garnier. Krásne drevené šapito Garnier Magic Mirrors spojí literatúru, divadlo, diskusie a komorné koncerty. Garnier taktiež prinesie festivalové sprchy s teplou vodou, ktorých počet sa oproti minulému roku zdvojnásobí.

Dôležitú úlohu vo festivalovom živote zohrávajú aj festivaloví hlavní mediálni partneri. Slovenský rozhlas v tomto roku postaví svoju vlastnú scénu, na ktorej sa stretnú dva okruhy - Rádio Devín a Rádio_FM. Scéna Devín_FM ponúkne prierez mladou slovenskou hudbou, ale aj iné umelecké projekty typické pre tieto dva okruhy.

Časopis .týždeň pripraví svoje tradičné diskusie a festivalový časopis, po prvýkrát aj v čiastočne anglickej mutácii. Portál Zoznam.sk je patrónom internetového pavilónu, ktorý bude fungovať non-stop. Návštevníkom dá k dispozícii pevné počítačové stanice a tiež pokryje centrálnu časť festivalu WIFI signálom. Denník SME pripravuje festivalové CD so slovenskými interpretmi a každoročnú festivalovú prílohu. V rôznych regiónoch Slovenska posilní informovanosť o festivale spoločnosť RadioNet.

Organizátorov teší aj spolupráca s ďalšími partnermi festivalu. Allianz - Slovenská poisťovňa tradične podporí festivalový detský park. Nay opäť predstaví svoj veľmi úspešný koncept tanečných workshopov - Nay tanečný dom. Záštitu nad festivalovou hygienou prevzala značka Harmony. Hygiena patrí k ďalším prioritám Bažant Pohody, v roku 2008 sa napríklad strojnásobí počet splachovacích WC. Adrenalínové, ale aj iné atrakcie ponúkne Horalky Challenge park. Lety pre návštevníkov i dopravu mnohých umelcov na festival zabezpečuje spoločnosť Sky Europe. Zdravotnú starostlivosť doplní zdravotná poisťovňa Dôvera s jej relax centrom.

Medzi ďalších partnerov festivalu patria Dodge, Mesto Trenčín, Marris a Semtex.

Vďaka prítomnosti partnerov má festival možnosť rásť, a zároveň si môže udržať vstupné v prijateľnej výške pre slovenských návštevníkov. Organizátori si vážia svojich partnerov a ich prístup, ktorý dovoľuje festivalu zachovať si svoj jedinečný charakter a autonómiu.

Podrobné aktualizované informácie o festivale Bažant Pohoda 2008 nájdete na www.pohodafestival.sk.

music

Zdieľať na: 
Publikované: 30. júna 2008 v 10:00 – zdroj: www.pohodafestival.sk – videné: 1949x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,