HARDFLASH2_FM: Road to Perdition! - Predstavujeme ďalších Djs! – Články

„Tvoj portál kde nájdeš všetko o Party, Foto, Club, Music, DJ, Disco, MP3 Mix“
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

HARDFLASH2_FM: Road to Perdition! - Predstavujeme ďalších Djs!

Ilustrační obrázek

Dnes si predstavíme ďalších Djs, ktorí sa predstavia na Gabber.Sk stage. Veď druhé vydanie Hardflash2_FM: Road to Perdition! je tu už čoskoro ...

Skyscraper (Death Noize Clan Hungary - H)

Jeden z najpopulárnejších maďarských DJov, ktorý opäť vystúpi na Slovensku, je hlavou významnej maďarskej hardcore-gabber organizácie: Death Noize Clan Hungary.


Už podža názvu vyplýva, že ide o spriaznenú organizáciu s rakúskym Death Noize Clanom, ktorý vedie DJ Naz-T. Skyscraper hral okrem Slovenskej a Českej republiky na mnohých významných podujatiach v Rakúsku, Švajčiarsku ako napríklad ... . K jeho hlavným charakteristikám patrí dobrá mixovacia technika a schopnosť roztancovať žudí. Najčastejšie hráva mainstyle hardcore a prípadne klasický gabber v strednom tempe, takže na svoje si prídu aj mäkkšie povahy. Jeho sety patria vždy k osvieženiu každej akcie.

Incorrect Segment (Corenforce.com - SK)

V súčasnosti stále najznámejší a najúspešnejší slovenský producent v oblasti hardcore, gabber a speedcore hudby. Patrí k spoluzakladatežom významného slovenského labelu Corenforce.com. Jeho najúspešnejšie skladby vyšli na talianskom labeli Analphabetik a za najvýznamnejší úspech môžeme považova ť jeho split-vinyl s legendárnym nemeckým zoskupením Gabba Front Berlin. Spolutvorca slovenskej gabber scény z Banskej Bystrice prezentuje publiku vždy pestrú zmes štýlov a nikdy nezabudne niečím prekvapiť. Väčšinou hrá vlastnú tvorbu alebo produkciu svojho domovského labelu, v poslednej dobe však rád zahrá aj niektoré klasiky, čo poteší každého skalného gabbera. Okrem bratislavského Brain Crackingu sa Incorrect Segment predstavil aj na brnenskom Ground Flashi a patrí tiež k rezidentom známej Vortech akcie.

Rob2Speed (Speedcore.at - SK)

V súčasnosti najlepší slovenský hardcore & gabber DJ, ktorý si vydobyl svoje popredné miesto vďaka skvelej mixovacej technike, pestrému hudobnému štýlu (od mainstyle hardcore, cez klasiky až po industrial gabber, prípadne speedcore) a čoraz nápaditejšiemu scratchovaniu. K jeho najväčším úspechom patrí členstvo v známom Speedcore.at a bookingy na megapodujatiach v Holandsku (Noisekick Verouderingsproces), Švajčiarsku (Insanity), ďalej v Rakúsku (Core Masters, Unite Parade 2007), Maďarsku (Rakehell, Hardcore Explosion), Českej republike spolu s GTP Crew (Ground Flash) a, samozrejme, doma na Slovensku (Brain Cracking, Vortech). Rob2Speed si už svojím skvelým štýlom podmanil a roztancoval masy žudí. Prídte a uvidíte, že ani vás jeho set nenechá chladnými.

Basstard (Hardcore Masterz Vienna - A)

Basstard je aktívnym členom slávneho viedenského dua Hardcore Masterz Vienna, ktoré sa preslávilo svojimi live actami v domácom Rakúsku, Nemecku, ale aj Holandsku, Maďarsku a Slovensku. HMV vydali niekoľko vlastných platní aj na legendárnom americkom labeli Omara Santanu - H2OH Recordings. Basstardove sety sú vždy vežmi úspešné, pretože je skvelý zabávač a showman a v prípade live setov sa máte naozaj na čo tešiť. Štýlovo je možné ho zaradiť do klasického hardcore a gabber s tempom okolo 200 bpm. Čo si na nás prichystal v Bratislave - to sa nechajte prekvapiť. K jeho najväčším úspechom patria bookingy na ....

BPM Junkie (Speedcore.at - A)

Bernhard (BPM Junkie) je zakladatežom a hlavou najúspešnejšej rakúskej underground core-community: Speedcore.at. Vďaka dlhoročnému priatežstvu a spolupráci s Gabba Team Pressburg sa stal už pred rokmi rezidentom na ich legendárnej akcii Brain Cracking. BPM Junkie je charakteristický dobrým výberom trackov, ktorý poteší srdce každého skúseného gabbera. Pestrá zmes tých najlepších gabba, speedcore & industrial klasík bez problémov roztancuje celý parket. Napriek jednoduchej mixovacej technike môžeme povedať, že BPM Junkie patril a stále patrí svojím spôsobom k tomu najlepšiemu a najtvrdšiemu, čo je (a už vežmi dlho) na rakúskej undergroundovej scéne. Jeho vystúpenia vždy výborne dopĺňajú kažždú kvalitnú party. Najdôležitejšie bookingy ktoré BPM Junkie absolvoval doma a v Európe patria najmä: Hardcore Delirium (D), Unite parade Salzburg (A), Battle of Giants (D), Brain Cracking (SK), Groundflash (CZ), Terrorizer 3 (CH), I hate trance (NL), Hellrave Budapest (H) a iné.

The Villain (Speedcore.at - A)

The Villain patrí rovnako do bookingov organizačnej skupiny Speedcore.at. Na rakúskej a nemeckej scéne pôsobí už od roku 1998 a má na konte vežké množstvo významných akcií v Nemecku, Rakúsku, Taliansku, Slovensku a Švajčiarsku. Na Slovensku vystúpi po druhý krát a môžete sa tešiť na vežmi zaujímavý set. Čo si pre vás Villain nachystá, je zatiaž otázne, ale isté je, že nás všetkých určite niečím prekvapí!

Ak si chcete kúpiť lístky za 170,- Sk ešte stále máte šancu. Nech sa páči tu je link - http://www.ticketportal.sk/tp_novinky.asp?ArticleID=1505.

HARDFLASH2_FM: Road To Perdition!
piatok 06.06.2008, 21:00
Elam klub, Mlynská dolina, Bratislava

Gregi.net B-Day stage:
Noro (SK)
NIKKA77 (CZ)
Gregi (SK)
TOKY vs. BOSS (SK)
HOME (CZ)
Blade (SK)
GOLPE (CZ)

Apokalypsa warm up stage:
Tronic (SK)
MIŠA SALAČOVA (CZ)
JERRY (CZ)
Superfly DJ (SK)
Jericho (SK)
Hogar (SK)
Peca (CZ)

Gabber.sk stage:
Skyscraper (Death Noize Clan Hungary - H)
Incorrect Segment (Corenforce.com - SK)
JayJay (Gabba Team Pressburg - SK)
Rob2Speed (Speedcore.at - SK)
AndyGTP (Gabba Team Pressburg - SK)
GabbaPete (Gabba Team Pressburg - SK)
BassTom (Gabba Team Pressburg - SK)
Basstard (Hardcore Masterz Vienna - A)
BPM Junkie (Speedcore.at - A)
The Villain (Speedcore.at - A)

Electrolounge room:
Pier Stoe & Snom (SK)

music


Zdieľať na: 
Publikované: 9. mája 2008 v 00:32 – zdroj: www.gregi.net – videné: 1843x – komentárov: 0 – Trvalý odkaz

Komentáre

Pre pridávanie komentárov musíte byť prihlásený.prihlásiť sa registrovať sa


Prihlásenie

Přihlásit se


Registrovať

Vyhľadávanie

 

Online Clubbers

Boys: 0Girls: 0

New Clubbers

celkom užívateľov: 3443

Stefan43MariaMlynarmilkabenilovshandi23hany666xxxsssGregiNickAve

Štatistiky

Google Analytics TOPlist

Hľadáme fotografov!

Fotoaparát

Novinky | Články | Party foto | Partylist | Kluby | Download DJ Mp3 | Booking DJs | Boys | Girls | Fórum | Služby | Kontakt

Mapa webu | Vyhľadávanie | Hore
2007 - 2024, Copyright I Love Music | Realizácia: Firefly Media

Partnerské odkazy: Hippsy pás | Štátne vlajky | Led t-shirts | Web design | Webdizajn | LED shirts, Equalizer t-shirts,